- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Абе доста, ова од пред 15 години беше...Не го продаваме бе,а го гледав видеово се ежам.
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Абе доста, ова од пред 15 години беше...Не го продаваме бе,а го гледав видеово се ежам.
Абе доста, ова од пред 15 години беше...![]()
Знам дека беше лани, али шо корист имаме ние од него? 1 игра (не дава гол), 80 утакмици повреден...Лани беше дружеИ ова не се заборава
SUPRRISLY HE DIDN'T MISS IT)
Fail ти е муабетов ... уште од вчера се во ЛондонИначе ганц дознал дека ќе иде во лондон на 6 саати пред почетокот на утакмицата(Околу 15 часот)![]()
Јас не измислив ништо тука прочитавFail ти е муабетов ... уште од вчера се во Лондон![]()
Прават грешки овиеЈас не измислив ништо тука прочитав
18-ogodišnji Ganz
je saznao da sa ekipom putuje u London samo 6 sati pre poletanja aviona. Večeras će najverovatnije biti na klupi (4-ti put sa prvim timom, a već je u Minsku imao debi u L.Š.), jer je Allegri odlučio da igra sa tri napadača, pa je neophodno da među rezernim fudbalerima ima i jednog špic igrača.Признавам мала грешка не 6 саати пред утакмица туку 6 саати пред полетување,што е уствари сабајле у 9 саатЗа вечер на едно ливче ја имам милан дава гол и прво и второ,на другото 2&3+..По долго време ќе изгледам релаксирано..
Воглавно преведуваат,така да зашто да се мучам со преведувачот на гугл,коа овие бар малце се трудат да го преведат.Прават грешки овие![]()
и не верувам дека ќе игра Мезбах..првата Антонини одигра добро,мислам дека пак ќе го игра него прва![]()
Тактиката за вечер
Иначе ганц дознал дека ќе иде во лондон на 6 саати пред почетокот на утакмицата(Околу 15 часот)![]()
Антонини е повредени не верувам дека ќе игра Мезбах..првата Антонини одигра добро,мислам дека пак ќе го игра него прва