Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
Морее денес сите против ми одатНадвор беше,ама во секој случај фаул!
![Збунет :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/smilies/confused.png)
Изгледа до мене ќе да е...
Морее денес сите против ми одатНадвор беше,ама во секој случај фаул!
Чекај брат купот треба реванш да играме,ќе има војна таму!Ова што апла не оштетија како што читам позитивно влијае врз играчите.Сега мотивацијата е дупло поголема и очекувајте до крај на сезона да изгинат момциве на сите утакмици.Со враќањето на Ибра,Боатенг и Аквилани најверојатно од следното Милан ќе добие многу на квалитет и очекува за 3 класи подобра игра од оваа вечерва што беше одлична.Ако се споредат утакмици што ќе ги играме ние и они тогаш сме во одлича позиција за одбрана на скудетото.Не судии..абе и господ нека се симне скудетотот останува во Милано.
Само повредите да стојат подалеку од нас па ќе се види кој е кој.Уствари се е видено....со дупло повеќе одиграни утакмици од нив пак ни гледаат во грб и на крај па ќе ја голтаат прашината.Чекај брат купот треба реванш да играме,ќе има војна таму!![]()
“I have to be honest, it was all moving so quickly that I didn’t realise the ball had crossed the line. Mind you, even if I had realised, I certainly wouldn’t have told the referee!Па голман е, што сакаш да направи
Лажел дека не било гол?Судијата сигурно дошол до него и го прашал дали е гол или не...
Нема вина тука Буфон, слепилото на судиите си го направи своето...
Брат нормална работа за секој играч. Кој сака играч нека биди, нема шанси да признај таква ситуација а не посебно во такво дерби.“I have to be honest, it was all moving so quickly that I didn’t realise the ball had crossed the line. Mind you, even if I had realised, I certainly wouldn’t have told the referee!
Еве фудбалски стручњаку...Последна реченица, тоа е тоа што ти го зборувам
Прекини да трескаш зелени. Сакаш Буфон да им каже на судиите дека ја извадил топката од гол линија. Што очекуваш голман да направи? Секој голман би го направил истото.“I have to be honest, it was all moving so quickly that I didn’t realise the ball had crossed the line. Mind you, even if I had realised, I certainly wouldn’t have told the referee!
Еве фудбалски стручњаку...Последна реченица, тоа е тоа што ти го зборувам
Абе то ти е мое мислење, али како и да е најголем кривец е помошниот судија...Прекини да трескаш зелени. Сакаш Буфон да им каже на судиите дека ја извадил топката од гол линија. Што очекуваш голман да направи? Секој голман би го направил истото.
Инаку Амбро прав капитен, леле само да го стигнеше Киелини во тунелот. Ќе го прекрстеше моментално.