Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Со Влахович би требале да сме конкуренти за ЛШ место, за титула треба другиве ко Наполи и Интер да имаат лоша сезона за да бидеме у игра

Али со Хојлунд......дечкото ова му е клучна сезона, или ќе го биде или ќе стане флоп, нема трето. Ако даде 3 гола до нова година тоа четврто место ќе го сањаме.

Хојлунд би го донел пред Влаховиќ. Мора да престане оној Опен Балкан на Миланело, додека не се случило при жесток старт некој да каже нешто погрешно и да бидне општ хаос.

Без разлика кој ќе биде во шпицот дали Хојлунд,Влахович или Хименез нема потреба од паника бидејќи оваа седма сезона ги има сите услови за Леао конечно да се погоди и да биде среќна и се ќе биде како што треба и Леао конечно ќе покаже дека е класа играч што може да постигне 20 гола во сезона и конечно ќе ме демантира мене и сите неверници во неговите фудбалски способности.

Без разлика кој ќе биде во шпицот дали Хојлунд,Влахович или Хименез нема потреба од паника бидејќи оваа седма сезона ги има сите услови за Леао конечно да се погоди и да биде среќна и се ќе биде како што треба и Леао конечно ќе покаже дека е класа играч што може да постигне 20 гола во сезона и конечно ќе ме демантира мене и сите неверници во неговите фудбалски способности.
Саше Леао 20 гола у шпанија може да има....ја незнам што е со небулозиве, у Итаљанско играч со 20 гола е класа шпиц.

Леао не е шпиц.

Ретегуи шпиц оваа сезона има 25 гола, лани Лаутаро шпиц 24 гола ама не Леао крило морал да има над 20 гола :pos:

Колку сакам не 20 туку 21 гол да постигне Леао сезонава и да ги остави без зборови непристрасните и хејтерите.

Не ми е проблем напад и кого ќе донесат, колку што ме плаши на што ќе личи одбраната.

Колку и да се зборува дека Алегри знае дефанзивно да го постави тимот, Милан премногу голови примаше на индивидуални грешки, како последица на тоа што не се толку квалитетни.

Што е прв состав за одбрана? Хименез, Томори/Малик (се поголеми се шансите да го продадат), Павловиќ, Еступињан?

Доста проблематично.

На бековските позиции, замени треба да се двајца неискусни фудбалери, барем да беа врвни таленти (а, не се), па да се тешиме со тоа додека ги гледаме како прават глупости и се развиваат.

Чудно, за Рејндерс и Малик има(ше) најмногу заинтересирани, притоа за суми многу поголеми отколку за кои беа земени. ;)

Како тоа Малик има вредност од 35/40 милиони во моменто?. Гледаат ли Њукасл фудбал воопшто, знаат ли дека дечконо сам има скинато добри 20 бода на табела во три години , или се кладат на реализација на некаков потенцијал, од кој јас, како врвен проценител, грам немам видено.

Последно уредено:
Овој преоден рок слаб е изборот на дефанзивци, а Њукасл општо имаше проблем ова лето, ништо не можеа да договорат, па поради овие две работи некој милион повеќе дадоа.

Плус Малик е добар во пас игра, прогресивни додавања, а тоа сега се цени кај дефанзивците, плус и позициска одбрана знае да игра, не е див дефанзивец, само на дуел игра, какви што ги има повеќе.

Овој со договор до 2027, со намера да не го продолжи откако го бркаа од клуб, добро е продаден.

Проблем е што ќе останеме само со диви дефанзивци, агресија, дуел игра, гледам со такви и не поврзуваат.

Значи, освој топка и најди некого од Модриќ, Јашари или Ричи, кои ќе мора секогаш да бидат ниско и блиску до дефанзивците, ако мислиме нешто да играме освен долги топки, па кој ги освои.

Играчи без мозок неможе да играат у Итаљанско.

Тиав е корпулентен, знае да подаде и да изнесе топка али е глуп и у Италија тоа не проаѓа.

Исто и овој левиов бек што го земавме, исто ќе заврши.

Ајде нека одврзат ќесето бар 50вче можат да си дозволат и нека купат некој асолен у одбрана, а не некое дете што тек треба да се учи.

Нека го спакуваат детено од Парма ќе биде коска играч од него.

Или евентуално ако имаат денарче плус Скалвини :cool:

Последната цифра за Малик е 38 милиони + 4 милиони бонуси :pos:
Секоја чест на менаџментот ако им го учукаат и Муса на Нотингем за 30 милиони.
А пред некој ден се пуштаа муабети дека Алегри многу е импресиониран и смета на Малик и Муса за следнава сезона :pos:
Каков генијален потег на управата.
Без разлика кој да земат од Леони или Комуцо нема да погрешат,со тоа што Комуцо веќе има повеќе искуство со играње во Серија А и Алегри може веднаш да го фрли во оган а со Леони не е таков случајот,ќе треба уште делкање со него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom