Mr.HyPNoTiC
UnTraceable Guest!
- Член од
- 13 ноември 2007
- Мислења
- 1.450
- Поени од реакции
- 239
И првата утакмица што беше во Струмица требаше да ве тепаме *Ама судии ви помогнаа ... разни глупости судеа*
Пази малку што пишуваш бе да ми се сневити 21 година имаш а мозок ти е какп на 4то оделенец...па толку да се нема култура беМрш Мрш!!!
скопска општина сте бе....мораше да ви ја пуштиме
Браво за ова, ретко кој би го направил тоа во оваа држава... На крајот малце заебавте работа со скандирањето, ама честито заслужена победа сепакteshko na MZT i so Budo trener...ili Pece neka go oblekuva dresot.ABA odrza lekcija kako se igra kosharka.Zivcevic da smali dozivljaj,Pupo da se ubace u kombinatorikata,crneco ne e losh(ima skok mame mu ebam,Gocevski da igra poveke so srce,ko picka e.Bravo za Strumickata publika...samo shto pocna utakmicata,upravata na ABA i delegato sakaa da gi isfrlat Family nadvor zaradi novoto pravilo da nema gostinska publika(ebati idiotite KFM,poglupo pravilo zdravje,pa za publika se igra be idioti,a ako nemate mehanizam da gi sredite nemirite,ne ni organizirajte liga,ebago)...no pocnaa Strumicane(publikata) da ja pcujat upravata na ABA (trenerot na ABA i igracite bea za da ostane publikata) taka da se sredi rabotata.Family bea odlicni,meraklii za peenje,dodusha nemaa tri cetvrtini ni konkurenti,sepak poslednite 5 min.neutralnite stumicani gi nadzvucija.ABA ke e nezgodna u Strumica,ushte da imat i publika...ovaka epten kamerno
penov ima nekoj sreka sto uste e u klubot ... poso e drvo ... kujznae kako e uste u mzt ...Kiril sut 3/11, Jane sut 5/15, Zivcevic 5/17, Toni 5/13...zatoa izgubivme...Zosto Penov i Kocov ne vlegoa vo igra?
Aј браво тепавте, сеа бриши од тука... Муабетот можеш да си го праиш со типчето што те убедувало за 20те коша, а овде немој да се курчиш. Пола фан клуб ви честиташе за победата и за гестот на публиката, еве и од мене едно големо браво, али прво размисли што пишуваш!Знач лузер си е лузер... па и се силат пред натпреварот дури едно типче од ск ми вика, ќе одиш ли на Аба-МЗТ ќе ве згазиме 20 коша минимум исто како на тренинг да одиме во Струмица бла бла... и сега оп си ојдеее посерани за Скопје
Aјде сега почнете да јадете сладолед за провинцијалците и за нивните сестри, ајдееееее!!!!
Penov drvo? tesko toa...penov ima nekoj sreka sto uste e u klubot ... poso e drvo ... kujznae kako e uste u mzt ...
Реков јас и порано. Незнам што се случува со нашиве кошаркари (не на МЗТ туку општо од македонија). Ќе се прослават малку овде, ќе отидат во некој шкљ странски тим, и толку стагнираат во формата тоа е чудо едно. После кога се враќаат овде се едни просечни играчи. Очекував многу од јане кога беше помлад. Ама и тој си ебал мамата. Несакав и претходно да кењам, ама Будимир како тренер :raz:Penov drvo? tesko toa...
Da ne bese negovoto cuvanje na Mirakovski na prvata utakmica so Rabotnicki, kojznae sto ke bese...
Covekot igra odbrana, ima energija, plus e megu retkite vo MZT koi igraat timski.
Moze smeta sto nema sut 3/15 na sekoja utakmica...
--- надополнето ---
Jane e kompletno nadvor od bilo sto, mu treba na MZT kako plej, a ne kako suter. I za Zivcevic se slozuvam, nitu sutot, nitu vlezovite ne mu palat veke nekolku utakmici...