Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Колку само обична публика има меѓу членови на фа, групата што 1000 руши ...

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
овааа е играта шо МЗТ :) треба да ја игра цела сезона :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
46-30 на полувреме. Видно очигледно е дека ги стегнал Тодоров за утакмицава. Башка нив апла не им иде шутот за три (1/13), а ние пак утињаме слободни (5/10). Иначе, Стефанов не игра и одма цела игра е убрзана (y).

Јасно е дека не е за во клубов. Тодоров со убедлива победа може да се извади, али Стефанов мора под итно да си оди. На негово место за тие пари сигурно може да се донесе некој подобар.

Имам мала замерка за судиите. Почнаа да свират безвезе фаули у втора четвртина (и на 2та тима). Мислам дека е непотребно да ја усерат утакмицата.

Нека продолжи МЗТ со ваква игра до крајот - не ни бега убедлива победа :)

Член од
28 октомври 2007
Мислења
786
Поени од реакции
299
^^^ иронијата и сарказмот некогаш нема да ти бидат сфатени :)))

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Со ваква публика, ваква атмосфера и ваква игра едно ќе кажам: НЕКА ДОЈДЕ КОЈ САКА Е НАША ПОРАКА. Одличен натпревар, како само поубаво функционираше тимот без Стефанов.

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
hahahahahahah ironiiii sarkazmi nikoj nisto ne svaka,ako taka treba.....nego kaj se vernive navivaci na vestackiot tim od kavadarci,gi nema nigde da cestitaat pobeda,aj moze koa ke se vratat doma od gostovanjeto :))))))))

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Почнаа хејтерчињата центарски да кењаат дека купена била утакмицава. Ццц кога ќе сфатат дека се за жалење? Иначе ова е вистинскиот Мзт! Одлично навивање и одлична игра! Браво момци! :D

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Е вака се игра, да направиш голема разлика и после ти да си го диктираш темпото на игра.
Чековски прероден го изигра натпреваров, на неколку наврати како ја крена атмосферата :D.
Самодовербата повторно е вратена меѓу играчите, и сега следува да се изиграат уште 3те кола до крај, од кој со Вардар очекувам да биде тесно, а со АБА и Куманово лесни победи.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
hahahahahahah ironiiii sarkazmi nikoj nisto ne svaka,ako taka treba.....nego kaj se vernive navivaci na vestackiot tim od kavadarci,gi nema nigde da cestitaat pobeda,aj moze koa ke se vratat doma od gostovanjeto :))))))))
Пусти комплекси...Иначе тоа,не надигравте максимално,честито победата. Кај нас-Кнежевиќ катастрофа,Оцоколиќ катастрофа...Лесно е на тимови како Вардар,Аба(без навреда кон фановите на истите) да се даваат по 20+ поени,на вистински натпревари ги нема никаде. Кај вас Чековски мислам дека ова му е рекорд у кариерата,Далман прво полувреме слабо,второ одличен...Се на се,целиот тим ви функционираше одлично. Кај нас,ако заслужи некој преодна оценка,тоа се само Кире,Лилов и Симоновски. Поздрав :)

Kajgana Shop

На врв Bottom