Фан клуб: МЗТ Скопје

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ќе видите сега Николиќ кога ќе биде MVP на фајнл фор! :D

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Бакич најзаслужен за пресвртов во пакет со Дамјан.
Инаку не баш заслужена победа али ако, ваквите победи се најслатки. :)

Член од
22 април 2012
Мислења
68
Поени од реакции
47
сеа со крка да не го урочам али ке се понаша ко алиса
--- надополнето: 20 март 2013 во 22:04 ---
сеа со крка да не го урочам али ке се понаша ко алиса

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Нешто како да не ми атакуваат на 6то место, со Горјан цела 2/4... :coffee:

З

Забавата е во Кругот

Гостин
И јас не би атакувал на 6 то место. Уште немаме сериозен тим за такво натпреварување и за таков распоред идната сезона.. Јадранска,Улеб,Домаша,Куп
Можеме само да доживееме фијаско.

Реално е да одиме на освојување на купов викендов, и титулава дома. Летоска да се појачаме со 2-3 играчи и да си заминат Урош,Бакич, Богоев а може и Кире и наредна година да си го фатиме редот од почеток, зошто не и Ф4 :)

А и за 2 год би требало да биде новата сала "Јане Сандански", па да се поклопат сите коцки :)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
И јас не би атакувал на 6 то место. Уште немаме сериозен тим за такво натпреварување и за таков распоред идната сезона.. Јадранска,Улеб,Домаша,Куп
Можеме само да доживееме фијаско.

Реално е да одиме на освојување на купов викендов, и титулава дома. Летоска да се појачаме со 2-3 играчи и да си заминат Урош,Бакич, Богоев а може и Кире и наредна година да си го фатиме редот од почеток, зошто не и Ф4 :)

А и за 2 год би требало да биде новата сала "Јане Сандански", па да се поклопат сите коцки :)
Се океј е ова што си го пишал али со пласман во Евро Куп може и да се залепат многу нови спонзори па да бидеме уште помоќни финансиски а со тоа и да се донесат многу поквалитетни играчи кои би го издржале јакото темпо.:)
Како и да е, сезонава во АБА е повеќе од успешна. :)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Се океј е ова што си го пишал али со пласман во Евро Куп може и да се залепат многу нови спонзори па да бидеме уште помоќни финансиски а со тоа и да се донесат многу поквалитетни играчи кои би го издржале јакото темпо.:)
Како и да е, сезонава во АБА е повеќе од успешна. :)
Може, но може и да доживееме дебакл, да имаме лоша сезона во јадранска, да не освоиме титула дома па да си отидат и сегашниве спонзори :) Јас мислам дека све што пополека напредува е сигурен успех .

Член од
19 март 2013
Мислења
3.321
Поени од реакции
4.969
За еврокуп треба да изгубат Олимпија и Цедевита и нормално МЗТ да победи. Засега,+5 за Олимпија и нерешено е Цедевита.Многу среќа треба да има МЗТ :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Може, но може и да доживееме дебакл, да имаме лоша сезона во јадранска, да не освоиме титула дома па да си отидат и сегашниве спонзори :) Јас мислам дека све што пополека напредува е сигурен успех .
Грешка си тука. Само ќе си порасне клубот, ќе има прогрес. Немој песимизам.

Член од
27 мај 2012
Мислења
265
Поени од реакции
124
Ама ако победи Цедевита и изгуби Олимпија ќе има круг од 3 екипи со ист скор. Тогаш што?

Kajgana Shop

На врв Bottom