Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Катастрофа. Пола сала ќе биде за Србија :((((
--- надополнето: 15 март 2013 во 19:00 ---
Ova sto se napolni salata i se potrosija site karti i ne e bas nekoja dobra vest za MZT i za site Makedonci. Ako prosek salata za MZT se polni 4000, toa znaci deka ovie 2000 ke bidat Makedonci sto ke navivaat za Partizan. Katastrofa.
--- надополнето: 15 март 2013 во 19:08 ---
Ova sto se napolni salata i se potrosija site karti i ne e bas nekoja dobra vest za MZT i za site Makedonci. Ako prosek salata za MZT se polni 4000, toa znaci deka ovie 2000 ke bidat Makedonci sto ke navivaat za Partizan. Katastrofa.
Значи по твојата логика зошто во домашно првенство Металург има помалку од 300 гледачи по натпревар тогаш гледачите во ЛШ идат за да им ги гледаат противниците а не Металург?

А и не разбирам како тоа што се наполнила салата и се земале пари од продажба на карти не е добро за МЗТ?

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Значи по твојата логика зошто во домашно првенство Металург има помалку од 300 гледачи по натпревар тогаш гледачите во ЛШ идат за да им ги гледаат противниците а не Металург?

А и не разбирам како тоа што се наполнила салата и се земале пари од продажба на карти не е добро за МЗТ?
Домашно првенство Металург игра со Тинекс Пролет, а лига шампиони игра со Килце, Шамбери, Загреб и други.
Споредбата кај МЗТ ти ја направив во истата лига и со тимови како Цедевите, Будучност, Цибона, Унион Олимпија кој се горед доле на исто ниво со Партизан и каде со карта од 100 денари имаше во просек 4000 гледачи и помалку.
Ако направиш споредба на Металург во истатат лига (лига на шампиони) ќе видиш дека секој меч е салта исполнета.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.261
Ахахахах каква логика. Еве ја утре прв пат ќе идам да го гледам МЗТ. Дали тоа значи дека ја идам да навивам за Партизан ??

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Тркни до Борис види ако нема за неутрална трибина сигурно има за кај навивачите, па на крај краева можеш и да си се префрлиш ако нејќеш да бидеш со ФА. :)

Q

qazwsxedc

Гостин
Тркни до Борис види ако нема за неутрална трибина сигурно има за кај навивачите, па на крај краева можеш и да си се префрлиш ако нејќеш да бидеш со ФА. :)
не брат,за со фа нема а ја таква сакам,ке видам ако има за неутрална па да си се префрлам кај фа:D

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
не брат,за со фа нема а ја таква сакам,ке видам ако има за неутрална па да си се префрлам кај фа:D
А си провери у Борис дали има за трибината на ФА ?
Пошто стварно не ми е за верување да снема карти за стоечка трибина затоа што на тој простор МНОГУ луѓе може да собере.
Крај краева 100% ќе шиткаат карти пред сала, ќе се најде некој човек да шитка гарант. :)

Q

qazwsxedc

Гостин
А си провери у Борис дали има за трибината на ФА ?
Пошто стварно не ми е за верување да снема карти за стоечка трибина затоа што на тој простор МНОГУ луѓе може да собере.
Крај краева 100% ќе шиткаат карти пред сала, ќе се најде некој човек да шитка гарант. :)
ми кажа еден другар беше вчера,ако нема за неутрална ништо:(

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
ми кажа еден другар беше вчера,ако нема за неутрална ништо:(
во таа гужва ако не влезеш без карта срамота е бар со ФА сигурно ќе влезеш и така нема нумерација извадени се столчињата..

Kajgana Shop

На врв Bottom