Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
ima info za ilievski makar i spekulacija ili dali nekoj nov igrac na pozicija 1 i 2?
Негде прочитав дека во игра биле некој Американец и играч од Црвена Ѕвезда.Ако ни го подметнат Чович Јуниор некој од МЗТ управа ќе се опари добро од татко му али ќе добиеме седач на клупка и дупка во игра.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Негде прочитав дека во игра биле некој Американец и играч од Црвена Ѕвезда.Ако ни го подметнат Чович Јуниор некој од МЗТ управа ќе се опари добро од татко му али ќе добиеме седач на клупка и дупка во игра.
Баш така :D

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Јас незнам дали сум гледал послаб играч од Чович, а да е стартер во АБА-лига-тим.Мислам дека е еден од најслабите плејови во цела лига.А и не верувам дека татко му ќе го шитне сеа кога има шанса син му да земе титула(зашто не памтам коа ѕвезда имала ваков тим)

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Доста шириш шпекулации!!!!!

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Овој ако е http://www.adriaticbasket.info/w2/player.php?id=1191 тогаш не знам.Навивачи за Црвена Ѕвезда него и Николиќ највеќе ги фалеа али му ја гледам статистиката ич не му е добра.Али млад е ако го потпишат МЗТ на недно 2 било супер.Овој можеби и да биде дека со овој и Нелсон, Чович Јуниор автоматски иде за 3 плеј па ако го тргнат овој Чович би можел барем втор да биде.

--- надополнето: 15 септември 2012 во 14:42 ---
Доста шириш шпекулации!!!!!
:pos::pos::pos:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Овој ако е http://www.adriaticbasket.info/w2/player.php?id=1191 тогаш не знам.Навивачи за Црвена Ѕвезда него и Николиќ највеќе ги фалеа али му ја гледам статистиката ич не му е добра.Али млад е ако го потпишат МЗТ на недно 2 било супер.Овој можеби и да биде дека со овој и Нелсон, Чович Јуниор автоматски иде за 3 плеј па ако го тргнат овој Чович би можел барем втор да биде.
http://www.adriaticbasket.info/player.php?id=850&sez=09
Овој е тој Човиќ што му е син на претседателот. Само јас нигде не сум видел ништо што не поврзува со него

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
http://www.adriaticbasket.info/player.php?id=850&sez=09
Овој е тој Човиќ што му е син на претседателот. Само јас нигде не сум видел ништо што не поврзува со него
Во секој случај за една недела ќе се знае официјално дека уште малце има време до почеток на сезона и ќе мора да побрзаат.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Цветковиќ е многу добар. Статистиката знае и да излаже, има играчи со многу добри бројки а камења тешки се. Игра и за млада репрезентација на Србија. Мислам дека има 18 години сега...

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
uste 14 dena ama kasa sme bez Gecevski i Nikolovski i bez play...se napinjam!

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Крај на трета четвртина, КК МЗТ Скопје 61:49 КК Босна! Урош до овој момент 18 поени...
--- надополнето: 15 септември 2012 во 21:49 ---
моментален резултат 79-54
--- надополнето: 15 септември 2012 во 21:52 ---
МЗТ Скопје е новиот освојувач на турнирот "Мирза Делибашиќ", конечен 89:62! Дејвис 25 поени, шутерско шоу за 3 поени:)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Крај на трета четвртина, КК МЗТ Скопје 61:49 КК Босна! Урош до овој момент 18 поени...
--- надополнето: 15 септември 2012 во 21:49 ---
моментален резултат 79-54
--- надополнето: 15 септември 2012 во 21:52 ---
МЗТ Скопје е новиот освојувач на турнирот Мирза Делибашич, конечен 89:62! Дејвис 25 поени, шутерско шоу за 3 поени:)
Ова као поздрав за хејтерите што го кењаа изминатиов период :pos:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239

--- надополнето: 15 септември 2012 во 14:42 ---

:pos::pos::pos:
Статистиката ти е како бикини, многу открива а ништо не покажува :icon_lol:
Цвеле е еден од најталентираните плејмејкери на негова возраст во Европа, на претходново ЕП за играчи до 19 години правеше парче, а во сезоната 2010/2011 заедно со Недовиќ добиваа значајна минутажа и одлично ја користеа истата. Лани не добиваше голема минутажа, али годинава веќе е доволно зрел за сениорска кошарка ја мислам. Али нереално е он да дојде у МЗТ, Човиќ е пореален. А ако он дојде у МЗТ, тешко нив.

НЕНАСИТЕН!!!

СУМ ПО ТЕБЕ
Член од
8 мај 2012
Мислења
263
Поени од реакции
157
А од кај воопште дојдоа шпекулациите за овие играчи? Има нешто или сами си правите калкулации?

Kajgana Shop

На врв Bottom