Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Карти за денешниот полуфинален дуел против Торус можете да набавите на билетарата во нашата сала по цена од 100 денари!
Епа навали народе ;)

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
prasanje na vreme e koga ke izgubime od feni ili utre ili vo play off nemoze da gi tepame 5 po red...

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
prasanje na vreme e koga ke izgubime od feni ili utre ili vo play off nemoze da gi tepame 5 po red...
Ако размислуваат вака и играчите го наебаа. :)
Мое мислење е дека многу полесно ќе играат со Фени утре, отколку што играа денеска со Торус.
Фени игра спора кошарка и форсира игра преку центрите ( Кнежевич ) а тоа им одговара на МЗТ, башка и немаат си некој квалитетен организатор на игра, а токму тука и ја гледам предноста на МЗТ.
Единствено се плашам саааамо на Самарџиев и Симоновски ( смрдеж !) да не им тргне, кога ќе дадат тројка многу демотивирачки ми влијаат на расположението и во секунда станувам песимист за крајниот резултат.
Така да доколку играат смирено и со поголема концентрација од денешнава која патем беше катастрофална ( 17 безврска изгубени топки ) би требало да ги добијат. :cool:

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
Ако размислуваат вака и играчите го наебаа. :)
Мое мислење е дека многу полесно ќе играат со Фени утре, отколку што играа денеска со Торус.
Фени игра спора кошарка и форсира игра преку центрите ( Кнежевич ) а тоа им одговара на МЗТ, башка и немаат си некој квалитетен организатор на игра, а токму тука и ја гледам предноста на МЗТ.
Единствено се плашам саааамо на Самарџиев и Симоновски ( смрдеж !) да не им тргне, кога ќе дадат тројка многу демотивирачки ми влијаат на расположението и во секунда станувам песимист за крајниот резултат.
Така да доколку играат смирено и со поголема концентрација од денешнава која патем беше катастрофална ( 17 безврска изгубени топки ) би требало да ги добијат. :cool:
abe sve e u redu ama feni e nee torus poveke se plasam za play offot ama ke vidime daj boze da e sve u red i da slavime i denes i u maj....i da ke im treba pogolema koncentracija

Член од
2 февруари 2012
Мислења
186
Поени од реакции
104
да !
не се нови сликите..
Да, за жал фотографиите се од последниот првенствен меч, не се од вчера ... немавме присутен фоторепортер...
--- надополнето: 25 март 2012 во 12:50 ---
На тие што играа против Лирија не им било дозволено да истакнат македонски знамиња ....

http://www.mkd.mk/21464/sport/makedonskoto-zname-nepozelno-na-tribinite-na-kosarkarskiot-kup/

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
Да, за жал фотографиите се од последниот првенствен меч, не се од вчера ... немавме присутен фоторепортер...
--- надополнето: 25 март 2012 во 12:50 ---
На тие што играа против Лирија не им било дозволено да истакнат македонски знамиња ....

http://www.mkd.mk/21464/sport/makedonskoto-zname-nepozelno-na-tribinite-na-kosarkarskiot-kup/
ЕПА ЗАТОА ДЕНЕС СО ЛОЗАРИ ИЗВАДЕТЕ ГО ГОЛЕМОТО ДРЖАВНО ЗНАМЕ ЕБАТИ ГЛУПИТЕ ЛУГЕ СО НИ ЈА ВОДАТ ДРЖАВАТА

Kajgana Shop

На врв Bottom