- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Благо наклонет на другитеДоста бе неутрален
Благо наклонет на другитеДоста бе неутрален
Не за гениј ко тебе е. Ај иди паси голуби интернет мангуп.Дефинитивно, кошарка не е за ПРОСТА МАСА како вас!!!
Епа навали народеКарти за денешниот полуфинален дуел против Торус можете да набавите на билетарата во нашата сала по цена од 100 денари!
Слиикине ви се од последната Торус-МЗТ во првенството или се лажам?Кулите близначки го внесоа МЗТ во финалето ....
http://www.mkd.mk/21418/sport/kulite-bliznacki-go-vnesoa-mzt-vo-devetoto-kup-finale/
Зашто?prasanje na vreme e koga ke izgubime od feni ili utre ili vo play off nemoze da gi tepame 5 po red...
Ако размислуваат вака и играчите го наебаа.prasanje na vreme e koga ke izgubime od feni ili utre ili vo play off nemoze da gi tepame 5 po red...
abe sve e u redu ama feni e nee torus poveke se plasam za play offot ama ke vidime daj boze da e sve u red i da slavime i denes i u maj....i da ke im treba pogolema koncentracijaАко размислуваат вака и играчите го наебаа.
Мое мислење е дека многу полесно ќе играат со Фени утре, отколку што играа денеска со Торус.
Фени игра спора кошарка и форсира игра преку центрите ( Кнежевич ) а тоа им одговара на МЗТ, башка и немаат си некој квалитетен организатор на игра, а токму тука и ја гледам предноста на МЗТ.
Единствено се плашам саааамо на Самарџиев и Симоновски ( смрдеж !) да не им тргне, кога ќе дадат тројка многу демотивирачки ми влијаат на расположението и во секунда станувам песимист за крајниот резултат.
Така да доколку играат смирено и со поголема концентрација од денешнава која патем беше катастрофална ( 17 безврска изгубени топки ) би требало да ги добијат.
Да, за жал фотографиите се од последниот првенствен меч, не се од вчера ... немавме присутен фоторепортер...да !
не се нови сликите..
ЕПА ЗАТОА ДЕНЕС СО ЛОЗАРИ ИЗВАДЕТЕ ГО ГОЛЕМОТО ДРЖАВНО ЗНАМЕ ЕБАТИ ГЛУПИТЕ ЛУГЕ СО НИ ЈА ВОДАТ ДРЖАВАТАДа, за жал фотографиите се од последниот првенствен меч, не се од вчера ... немавме присутен фоторепортер...
--- надополнето: 25 март 2012 во 12:50 ---
На тие што играа против Лирија не им било дозволено да истакнат македонски знамиња ....
http://www.mkd.mk/21464/sport/makedonskoto-zname-nepozelno-na-tribinite-na-kosarkarskiot-kup/