Фан клуб: МЗТ Скопје

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Ја им бранам на сите аеродромци да идат на запад,и дај скините се скурца више со тие муабети.....
нема обединување комити,ФА и цпб тоа нека ви стане јасно еднаш засекогаш тоа што било било,не се враќа!!!
чувајте си ги сликите само за да се потсетувате самите како било некогаш,кур не боли нас за тоа,гледамe на иднината....
секоја чест за одредени членови на комити другите ку**т да ми го јадат,3 год бев дел од комити и сега на крајот се КААМ за тоа....така да кој има нешто против мојата забрана слободно нека се напие вода и нека не умара
кажи ми КОГА имало т.н. ОБЕДИНУВАЊЕ??????????...................................
10000 пати е правен муабетов и пак се јавуваат некој локал фраери,момци итн кои само сакаат да глумат некој навивачки ФИЛМ
за баскет сите фанови на ФК Вардар,навивале или за МЗТ или за Работнички,но за ФУДБАЛ БИЛЕ ЗА ФК Вардар,и ВЕРУВАЈ и ТИ и останатите како тебе,ДЕКА ФК Вардар и навивачката група Комити ИМ БИЛА ДАЛЕКУ ПРЕД СЕ,бидејќи КОМИТИ БЕА синоним за ЧУВАЊЕТО НА ЧЕСТА НА СКОПЈЕ и МАКЕДОНИЈА,е сега после 1998(кога Комити полека почнаа да тонат) се создадоа ЛОКАЛНИ Воџи навивачи,партиски војници,локални групи ...........
се знае КОЈА Е/БИЛА/и ЌЕ БИДЕ ГОРДОСТА НА СКОПЈЕ(па и Македонија) а КОЈА Е/БИЛА/и ЌЕ БИДЕ СИЛАТА ДА ЈА БРАНИ ЧЕСТА НА СКОПЈЕ И МАКЕДОНЦИТЕ..........

не сум тука да ви солам памет дека треба со тие или со оние да одите,но кога Вардар ќе биде ЈАК ЌЕ СЕ ВИДИ ВИСТИНАТА;сега се е на рекла-казала(како што напомена некој погоре)

дечко ако тебе ти е СРАМ или не знам што си бил дел од Комити,МЕНЕ НИКОГАШ НЕМА ДА МИ БИДЕ СРАМ да отидам на Работнички/МЗТ со Лирија,и да ја ЗАСТАПУВАМ ЧЕСТА НА МАКЕДОНЕЦОТ((((знам знам сега сите сте во фазон casual и Support YOU LOCAL TEAM)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.533
Поени од реакции
29.090
И да се надоврзам на gone не знам што толку одрекувате сите дека ваши членови не идат на утакмици на Вардар и дека не сте навивале за Вардар и згора на се одрекувате дека им браните!Секој постар член и малце поупатен член на ФА конкретно на ултра вк! мислам, мислам дека знае што беше фрката на Вардар-Пелистер последната утакмиц, еве немора да значи дека е само он верувам од 100 членови што ве има 1 знае што се деси така да нема потреба од докажувања. Наскоро ќе ви ставам слика да видите колку членови има ваши од порано колку денес, има и една слика од 15-20 члена на ФА со заматени фаци али ипак се гледаат кој се до вчера беа на запад само неможам да ја најдам не знам дали беше тука поставена или на наш форум.Без провокации ве молам и не е ова провокација само нормална дискусија која што се води веќе некое време :)
Поздрав

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
И да се надоврзам на gone не знам што толку одрекувате сите дека ваши членови не идат на утакмици на Вардар и дека не сте навивале за Вардар и згора на се одрекувате дека им браните!Секој постар член и малце поупатен член на ФА конкретно на ултра вк! мислам, мислам дека знае што беше фрката на Вардар-Пелистер последната утакмиц, еве немора да значи дека е само он верувам од 100 членови што ве има 1 знае што се деси така да нема потреба од докажувања. Наскоро ќе ви ставам слика да видите колку членови има ваши од порано колку денес, има и една слика од 15-20 члена на ФА со заматени фаци али ипак се гледаат кој се до вчера беа на запад само неможам да ја најдам не знам дали беше тука поставена или на наш форум.Без провокации ве молам и не е ова провокација само нормална дискусија која што се води веќе некое време :)
Поздрав
Сакаш да ти покажам ја ваши членови на утакмици на МЗТ? Ти кажав порано колку се идело на Вардар, толку се идело и на МЗТ и Работнички, само што ви е си ја терате приказната вас како ви одговара. Тоа време помина и нема да се врати така да затворете ја дискусијава иде ДЕРБИ.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.533
Поени од реакции
29.090
Сакаш да ти покажам ја ваши членови на утакмици на МЗТ? Ти кажав порано колку се идело на Вардар, толку се идело и на МЗТ и Работнички, само што ви е си ја терате приказната вас како ви одговара. Тоа време помина и нема да се врати така да затворете ја дискусијава иде ДЕРБИ.
Па го негира ли некој тоа?Мене ми кажуваш божем не знаев...Тоа ти е таа турлитава у навивање во Скопјево, не се знае кој за кој навива.А, не ти го сватив делот ВАС, мислеше на комити?Хмм пред добри 2-3 месеца на комити форумот НИВ ги нарекуваше ФА и фан си на Вардар не знам што негираш али нека биде...

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Поздрав
Eden den ako vleze Vardar vo LS ili vo UEFA ke go vidis zapad prepoln i ke se iznenadis koga ke gi vidis na zapad luge koi sega se kolnat vo eden klub i edno ime.....vaka so muabeti i ubeduvanja nisto nema da smenis,vajda i tebe ti e jasno toa ama neka zavrsi ovaa tema za da ne se povtoruvame i taka pisav veke deka so muabeti tuka nisto nema da se smeni...

ps.Hieni koga veke vadite postovi od nekoj si na fb i bog znae dali voopsto ja zbori vistinata togas mora da go spomenete i momentot vo park koga so sponov Taci urlavte na tribina i malce falese vo taa euforija i da mu go ispusevte site po red na toj seceniot......a i prelistajte si gi vo glava iminjata na postarite clenovi kaj vas i ke uvidite deka imate muslimani taka da ne prodavajte eftini fori :)))

Член од
5 јули 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
:eek:ftopic: Знае ли некој сигурно во колку саат ќе се игра дербиво ?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ps.Hieni koga veke vadite postovi od nekoj si na fb i bog znae dali voopsto ja zbori vistinata togas mora da go spomenete i momentot vo park koga so sponov Taci urlavte na tribina i malce falese vo taa euforija i da mu go ispusevte site po red na toj seceniot......a i prelistajte si gi vo glava iminjata na postarite clenovi kaj vas i ke uvidite deka imate muslimani taka da ne prodavajte eftini fori :)))
Како ли му беше на златарот кога се извади паролата ``Мујо е албанец``?:raz:

--- надополнето ---

:eek:ftopic: Знае ли некој сигурно во колку саат ќе се игра дербиво ?
Од 16.00.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Како ли му беше на златарот кога се извади паролата ``Мујо е албанец``?:raz:

Ne znam,prasaj go !!!

Nego se razvrzaa tuka muabeti i muabeti od drugi temi pa ne stignav da te prasam tebe kade bese koga igrase mzt na gosti kaj lirija.... ??? Tebe moze glava te bolelo,si ucel,na svadba....ama vajda cela grupa ne vi bila zafatena ??? Da ne ostane megu vas samo,spodeli go i so nas....:vozbud:

Me mrzi najiskreno sega da ti gi naogam postovite tvoi i na klint koj zabega od forumov kako drzevte predavanja tuka za toa kolkav sram bil za cpb sto ne bile na gosti kaj lirija....taka da moj sovet nareden pat pamet vo glava i ne se istrcuvaj tuka so postovi za da posle ti se udrat od glava...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ne znam,prasaj go !!!
: (
Се додека вака ми одговараш ја ќе ти враќам со : ( ... а одговор на твоите прашања нема да добиеш пошто вие на нашите не одговарате:ne_zboram

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ne znam,prasaj go !!!
: (
Се додека вака ми одговараш ја ќе ти враќам со : ( ... а одговор на твоите прашања нема да добиеш пошто вие на нашите не одговарате:ne_zboram

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
http://img17.imageshack.us/img17/9371/imageoze.jpg

За какво обединување зборевте? :tv:
ti ako veruvas na Albanec na toa sto se fali togas svaka ti cast drugar .... aj ke ti kazam ja bev na tribina u milano kolev ubivav bombi pistoli frcea edno drugo i poveruvaj ako ne .... KAKO PRVO NE E VOZMOZNO DA IDAT SITPARI SO NAS KOGA NIE PO PAT SEKOGAS PRAIME TEPACKA SO Albanci KOGA IDEME KON SALA A UST EPOMALKU KOGA PALIME NIVNI ZNAMINJA pa sea vidi ti dali ke veruvas siptarot se iznajal gomna za da ispadne jak protiv aerodromcite ...

Kajgana Shop

На врв Bottom