Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
1)па како што пишува во историјата напишана од историчари,а не од тебе стои дека Тито бил југословенски претседател,по потекло Хрват,што значи нема ништо српско во себе,освен што резиденцијата му била во Белград...и не се истрчувај одма,види и ти во претходните постови што си напишал........... немаме апсолутно ништо српско...
2)МЗТ - значеше Металски Завод Тито и ТИ не можеш да кажеш дека таа скратеница НИШТО не значи,да го немавте Т,или З или М ќе разберев,
3)да ти направам една споредба како едно нешто може да го изгуби значењето......порано имаше градови Титоград и титов Велес,сега се викаат Подгорица и Велес............што значи дека мораш нешто да избришеш или да смениш за да го НЕМА ИСТОТО ЗНАЧЕЊЕ...........вака вие само МИСЛИТЕ дека ништо не значи
Кога кај нас се кажува СРПСКО секако дека се мисли или на Србија или на поранешните Југословенски простори. И не знам што па на тебе не ти е јасно!? Дали намерно не сакаш да разбереш, значи порано точно заради тоа што бил спонзор Металски Завод Тито и нормално е тоа да било додавката. Веќе цели 8 години нема генерален спонзор и името на клубот е МЗТ Скопје. Провери си да видиш дека не си во право, како е регистриран клубот во МКФ

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
АУУУУ 3 2 1 АУУУУУУУ КОпанов што кажа...оформена од комити јаааааа:tapp:
ова :tapp: на вас може да ви послужи т.е. вие кои не си ги знаете корените...............една препорака до тебе:прашај ги постарите членови на Пирамида(дечките би требало да имаат сега нас 29/30 год) кој,како настанала групата......па после ќе правам со тебе ЕДЕН ДОЛГ(според прикажаното т.е. непознавањето од твојата страна,нема да биде така) муабет......

Кога кај нас се кажува СРПСКО секако дека се мисли или на Србија или на поранешните Југословенски простори. И не знам што па на тебе не ти е јасно!? Дали намерно не сакаш да разбереш, значи порано точно заради тоа што бил спонзор Металски Завод Тито и нормално е тоа да било додавката. Веќе цели 8 години нема генерален спонзор и името на клубот е МЗТ Скопје. Провери си да видиш дека не си во право, како е регистриран клубот во МКФ
ај преиспитај се што кажа??????????
па АКО НЕ Е ТОЈ СПОНЗОР не треба ли да се избрише ДОДАВКАТА????????????

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2
ова :tapp: на вас може да ви послужи т.е. вие кои не си ги знаете корените...............една препорака до тебе:прашај ги постарите членови на Пирамида(дечките би требало да имаат сега нас 29/30 год) кој,како настанала групата......па после ќе правам со тебе ЕДЕН ДОЛГ(според прикажаното т.е. непознавањето од твојата страна,нема да биде така) муабет......

serwice crew e oformena 1987 kako kontra grupa na navivackata grupa komiti... posle preiduva vo pirmaida, vo 97 Family Aerodrom !!! ova najkratko objasnuvanje

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
АУУУУ 3 2 1 АУУУУУУУ КОпанов што кажа...оформена од комити јаааааа:tapp:
Sto si stavil znak tapsanje be...nemas elementarni poznavanja za svojata grupa be...sto se pravis pameten koga si slusal tuka drugi spomnuvaat Serwice Crew i ti da kazes nesto..Eve i jas ti kazuvam i ti potvrduvam deka cpb i fa se sozdadeni od komiti,po inicijativa na togasnite vodzi na komiti..
ps.da te prasam sto znaci Serwice Crew nema da znaes da mi kazes a tuka pamet delis..

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Абе море досаден еден прва навивачка група на Мзт е Service Crew која е создадена пред Комити затоа не лупетај.

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
1)па како што пишува во историјата напишана од историчари,а не од тебе стои дека Тито бил југословенски претседател,по потекло Хрват,што значи нема ништо српско во себе,освен што резиденцијата му била во Белград...и не се истрчувај одма,види и ти во претходните постови што си напишал........... немаме апсолутно ништо српско...
2)МЗТ - значеше Металски Завод Тито и ТИ не можеш да кажеш дека таа скратеница НИШТО не значи,да го немавте Т,или З или М ќе разберев,
3)да ти направам една споредба како едно нешто може да го изгуби значењето......порано имаше градови Титоград и титов Велес,сега се викаат Подгорица и Велес............што значи дека мораш нешто да избришеш или да смениш за да го НЕМА ИСТОТО ЗНАЧЕЊЕ...........вака вие само МИСЛИТЕ дека ништо не значи

и после се лутите кога ве нарекувам млади навивачи:toe:
во денешно време секој кој сака да биде навивач во Мк треба да му се одржи лекција за настанување на Клубот и Навивачката група..........

Млад навивач на 20 години за овие услови во Мкд тифо сценава,мора да си мрднат малце да кажеш да сум млад :) Прво н.г. Комити и н.г. Сервис Кру се формирани во истата 1987.Сервис Кру е формиран од една екипа од 10тина момци што врска немаат со Комити (освен дватројца ).Тие два-тројца истовремено дејствувале и во јане сандански и на запад,од кои еден класично се откажал од Мзт ,а пак другите од Вадар.Продолжува хаосот во скопската сцена кога комити навиваат за работнички,а паралелно стои и наша застава на запад... Понатаму е бла бла бла до 2000 и некоја и се јавува ултрас културата во Аеродром и одговорно тврдам дека повеќе од 3ца момци од Фамилијата нема да најдеш на Запад како навиваат.Бај д веј повеќе цпб личат дека се формирани од комити него ли ние ;) П.С. Ели шо направиме за на кафе бе ??? :pos2: :pos2: П.П.С. Според постов кој е во целост точен ако ти кажеш дека ние сме формирани од комити,нас ќе тврдам дека комити се формирани од нас :D

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Sto si stavil znak tapsanje be...nemas elementarni poznavanja za svojata grupa be...sto se pravis pameten koga si slusal tuka drugi spomnuvaat Serwice Crew i ti da kazes nesto..Eve i jas ti kazuvam i ti potvrduvam deka cpb i fa se sozdadeni od komiti,po inicijativa na togasnite vodzi na komiti..
ps.da te prasam sto znaci Serwice Crew nema da znaes da mi kazes a tuka pamet delis..

Tи глеј си ја твојата женска подгрупа па после мешај се...Позз ги сите bitches од вашата трибина,може и повеќе од вас се ;)

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
serwice crew e oformena 1987 kako kontra grupa na navivackata grupa komiti... posle preiduva vo pirmaida, vo 97 Family Aerodrom !!! ova najkratko objasnuvanje
Abe aj sto zboris...Znaci slobodno mozam tvoite vodzi da gi prijavam za vo Ginis da idat..vo isto vreme dve navivacki grupi vodat..
Od togasnoto Serwice Crew nema ni S na vasata tribina,vasata tribina i sea i pred 10 god. e samo zasluga na poistaknati navivaci na Vardar..

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2
Abe aj sto zboris...Znaci slobodno mozam tvoite vodzi da gi prijavam za vo Ginis da idat..vo isto vreme dve navivacki grupi vodat..
Od togasnoto Serwice Crew nema ni S na vasata tribina,vasata tribina i sea i pred 10 god. e samo zasluga na poistaknati navivaci na Vardar..

buahahahahahahahahahahahah..... od togasnoto serwice crew ima 4-5 navivaci.. ova 100% go garantiram !!!!

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21

Значи стварно на твојава простота и неукост им нема крај.Убаво ти објаснија дека минимален дел од таа тогашна сервис кру трибина идела на вардар.Тоа не значи дека комити не создале.Зашто со сила поттикнуваш расправија? Таа група е создадена како контра на комити.Доказ за тоа е трансот комити што висеше на трибината на педерите(цпб).Сите фрки се десија откако еден член на сервис кру му нанесе тешки повреди на сегашниот командант па тој создаде контра група со има цпб.Уште лекции сакаш? :smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.050
Поени од реакции
74.571
Абе море досаден еден прва навивачка група на Мзт е Service Crew која е создадена пред Комити затоа не лупетај.
Одамна некој не ме насмеал толку, алал да ти е дечко. Хммм па можеби и они уствари ги формирале КОМИТИ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Абе море, ај дојди на следна утакмица на запад, да видиш колку другарчиња ќе си препознаеш, МОЖЕ???
Еве јас лично ќе те однесам до нив, сега јас ги знам луѓево другари ми се, они се најдоа паметни, ќе не убедуваат никој од фемили не иделе на запад. Ако кладба дека барем 60 души има од фемили на запад, на поважни утакмици и над 100 души!!!!

заеби кретенистички смајлии

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Одамна некој не ме насмеал толку, алал да ти е дечко. Хммм па можеби и они уствари ги формирале КОМИТИ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Абе море, ај дојди на следна утакмица на запад, да видиш колку другарчиња ќе си препознаеш, МОЖЕ???
Еве јас лично ќе те однесам до нив, сега јас ги знам луѓево другари ми се, они се најдоа паметни, ќе не убедуваат никој од фемили не иделе на запад. Ако кладба дека барем 60 души има од фемили на запад, на поважни утакмици и над 100 души!!!!
Не идам на запад со гадни луѓе што смрдат ;) Ни запад не е тоа што беше ја допреа нулата дебилу ;) А тоа дека има 100 луѓе од ф.а на запад да ги лажеш другарите во маало ;)

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ко прво немој да ги делите групите и да споредувате Комити и ФА. Крај со муабетот. Нема 60 членови од ФА на обични утакмици јас ти тврдам. не мора да докажуваш или да објаснуваш тука нека престане муабетот затоа што некој што го почнаа избегаа.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Дечко ако идеш на запад би ти го препорачал гелот против потење од најновата колекција на нивеа.Па добро бе како може да корне цел запад кој на времето бил врв.Го урнавте имиџот на комити и ти ќе се смееш на постови на член на најдобрата навивачка група во моментов.А за тоа кој и како иде од фемили на запад уверен сум дека 10-15 души максимум доаѓаат со вас.Те молам не ни ја глуши темата со твои невкусни фори што не палат ни во кичево.И дај малце излези надвор на ваздух избистри си ја главата па врати се. поздрав нивеа

Kajgana Shop

На врв Bottom