Кога кај нас се кажува СРПСКО секако дека се мисли или на Србија или на поранешните Југословенски простори. И не знам што па на тебе не ти е јасно!? Дали намерно не сакаш да разбереш, значи порано точно заради тоа што бил спонзор Металски Завод Тито и нормално е тоа да било додавката. Веќе цели 8 години нема генерален спонзор и името на клубот е МЗТ Скопје. Провери си да видиш дека не си во право, како е регистриран клубот во МКФ1)па како што пишува во историјата напишана од историчари,а не од тебе стои дека Тито бил југословенски претседател,по потекло Хрват,што значи нема ништо српско во себе,освен што резиденцијата му била во Белград...и не се истрчувај одма,види и ти во претходните постови што си напишал........... немаме апсолутно ништо српско...
2)МЗТ - значеше Металски Завод Тито и ТИ не можеш да кажеш дека таа скратеница НИШТО не значи,да го немавте Т,или З или М ќе разберев,
3)да ти направам една споредба како едно нешто може да го изгуби значењето......порано имаше градови Титоград и титов Велес,сега се викаат Подгорица и Велес............што значи дека мораш нешто да избришеш или да смениш за да го НЕМА ИСТОТО ЗНАЧЕЊЕ...........вака вие само МИСЛИТЕ дека ништо не значи
ова на вас може да ви послужи т.е. вие кои не си ги знаете корените...............една препорака до тебе:прашај ги постарите членови на Пирамида(дечките би требало да имаат сега нас 29/30 год) кој,како настанала групата......па после ќе правам со тебе ЕДЕН ДОЛГ(според прикажаното т.е. непознавањето од твојата страна,нема да биде така) муабет......АУУУУ 3 2 1 АУУУУУУУ КОпанов што кажа...оформена од комити јаааааа
ај преиспитај се што кажа??????????Кога кај нас се кажува СРПСКО секако дека се мисли или на Србија или на поранешните Југословенски простори. И не знам што па на тебе не ти е јасно!? Дали намерно не сакаш да разбереш, значи порано точно заради тоа што бил спонзор Металски Завод Тито и нормално е тоа да било додавката. Веќе цели 8 години нема генерален спонзор и името на клубот е МЗТ Скопје. Провери си да видиш дека не си во право, како е регистриран клубот во МКФ
ова на вас може да ви послужи т.е. вие кои не си ги знаете корените...............една препорака до тебе:прашај ги постарите членови на Пирамида(дечките би требало да имаат сега нас 29/30 год) кој,како настанала групата......па после ќе правам со тебе ЕДЕН ДОЛГ(според прикажаното т.е. непознавањето од твојата страна,нема да биде така) муабет......
Sto si stavil znak tapsanje be...nemas elementarni poznavanja za svojata grupa be...sto se pravis pameten koga si slusal tuka drugi spomnuvaat Serwice Crew i ti da kazes nesto..Eve i jas ti kazuvam i ti potvrduvam deka cpb i fa se sozdadeni od komiti,po inicijativa na togasnite vodzi na komiti..АУУУУ 3 2 1 АУУУУУУУ КОпанов што кажа...оформена од комити јаааааа
1)па како што пишува во историјата напишана од историчари,а не од тебе стои дека Тито бил југословенски претседател,по потекло Хрват,што значи нема ништо српско во себе,освен што резиденцијата му била во Белград...и не се истрчувај одма,види и ти во претходните постови што си напишал........... немаме апсолутно ништо српско...
2)МЗТ - значеше Металски Завод Тито и ТИ не можеш да кажеш дека таа скратеница НИШТО не значи,да го немавте Т,или З или М ќе разберев,
3)да ти направам една споредба како едно нешто може да го изгуби значењето......порано имаше градови Титоград и титов Велес,сега се викаат Подгорица и Велес............што значи дека мораш нешто да избришеш или да смениш за да го НЕМА ИСТОТО ЗНАЧЕЊЕ...........вака вие само МИСЛИТЕ дека ништо не значи
и после се лутите кога ве нарекувам млади навивачи
во денешно време секој кој сака да биде навивач во Мк треба да му се одржи лекција за настанување на Клубот и Навивачката група..........
Sto si stavil znak tapsanje be...nemas elementarni poznavanja za svojata grupa be...sto se pravis pameten koga si slusal tuka drugi spomnuvaat Serwice Crew i ti da kazes nesto..Eve i jas ti kazuvam i ti potvrduvam deka cpb i fa se sozdadeni od komiti,po inicijativa na togasnite vodzi na komiti..
ps.da te prasam sto znaci Serwice Crew nema da znaes da mi kazes a tuka pamet delis..
Abe aj sto zboris...Znaci slobodno mozam tvoite vodzi da gi prijavam za vo Ginis da idat..vo isto vreme dve navivacki grupi vodat..serwice crew e oformena 1987 kako kontra grupa na navivackata grupa komiti... posle preiduva vo pirmaida, vo 97 Family Aerodrom !!! ova najkratko objasnuvanje
Abe aj sto zboris...Znaci slobodno mozam tvoite vodzi da gi prijavam za vo Ginis da idat..vo isto vreme dve navivacki grupi vodat..
Od togasnoto Serwice Crew nema ni S na vasata tribina,vasata tribina i sea i pred 10 god. e samo zasluga na poistaknati navivaci na Vardar..
Abe aj sto zboris...Znaci slobodno mozam tvoite vodzi da gi prijavam za vo Ginis da idat..vo isto vreme dve navivacki grupi vodat..
Od togasnoto Serwice Crew nema ni S na vasata tribina,vasata tribina i sea i pred 10 god. e samo zasluga na poistaknati navivaci na Vardar..
Одамна некој не ме насмеал толку, алал да ти е дечко. Хммм па можеби и они уствари ги формирале КОМИТИАбе море досаден еден прва навивачка група на Мзт е Service Crew која е создадена пред Комити затоа не лупетај.
Не идам на запад со гадни луѓе што смрдат Ни запад не е тоа што беше ја допреа нулата дебилу А тоа дека има 100 луѓе од ф.а на запад да ги лажеш другарите во маало:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Одамна некој не ме насмеал толку, алал да ти е дечко. Хммм па можеби и они уствари ги формирале КОМИТИ
Абе море, ај дојди на следна утакмица на запад, да видиш колку другарчиња ќе си препознаеш, МОЖЕ???
Еве јас лично ќе те однесам до нив, сега јас ги знам луѓево другари ми се, они се најдоа паметни, ќе не убедуваат никој од фемили не иделе на запад. Ако кладба дека барем 60 души има од фемили на запад, на поважни утакмици и над 100 души!!!!
Ко прво немој да ги делите групите и да споредувате Комити и ФА. Крај со муабетот. Нема 60 членови од ФА на обични утакмици јас ти тврдам. не мора да докажуваш или да објаснуваш тука нека престане муабетот затоа што некој што го почнаа избегаа.Одамна некој не ме насмеал толку, алал да ти е дечко. Хммм па можеби и они уствари ги формирале КОМИТИ
Абе море, ај дојди на следна утакмица на запад, да видиш колку другарчиња ќе си препознаеш, МОЖЕ???
Еве јас лично ќе те однесам до нив, сега јас ги знам луѓево другари ми се, они се најдоа паметни, ќе не убедуваат никој од фемили не иделе на запад. Ако кладба дека барем 60 души има од фемили на запад, на поважни утакмици и над 100 души!!!!
Дечко ако идеш на запад би ти го препорачал гелот против потење од најновата колекција на нивеа.Па добро бе како може да корне цел запад кој на времето бил врв.Го урнавте имиџот на комити и ти ќе се смееш на постови на член на најдобрата навивачка група во моментов.А за тоа кој и како иде од фемили на запад уверен сум дека 10-15 души максимум доаѓаат со вас.Те молам не ни ја глуши темата со твои невкусни фори што не палат ни во кичево.И дај малце излези надвор на ваздух избистри си ја главата па врати се. поздрав нивеа:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Одамна некој не ме насмеал толку, алал да ти е дечко. Хммм па можеби и они уствари ги формирале КОМИТИ