Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.911
- Поени од реакции
- 1.555
Која ви е таа црна лекција бе што се палите еве напрај малце споредба и после кажи дали никад ние не сме ја напуниле трибината...еве ти исто со вардар осигурување така??
Од кај почнувате вие од кај знамето...браво..ние секогаш од страничната трибина кај завршувате?? и кој е тука раширен за сликање...затворете ја оваа глупа дискусија коа и сами си знаете некои работи !!
точно така,............но сепак и од вашата т.н прва "fight" екипа повремено одат(барем така беше порано,за оваа година не знам)..........За тоа знам да...фрката во Аеродром што беше,онаа последната,тие што беа од Лавови беа само познаници со Командантот,ништо повеке...
Пред 2-3 сезони што се појавиле со маици Лавови,локални мангупи кој мислеа дека ке бидат фраери ако носат маици од наша навивачка група,а одат со други...си го добија своето после тоа.
инаку сега не оди никој од Лавови со ЦПБ,освен онаа постара екипа од Ѓорче кој сеуште се членови на ЦПБ,а се од Ѓорче.
Да да, со повеќе знамиња и девојчиња од машкиSuludno e da kazuvate deka ne sme se sobirale vo solidni cifri godinava ( najslabata ni bese so Torus 80tina dusi ) . Isto taka bevme i vo aerodrom protiv Amak vo dobra cifra za gostuvanje. A i seuste ve sieme vo izgled na tribina (vo toj segment apsolutno dominirame )
За таквите неинформирани како тебе, МЗТ скратеницата не значи Металски Завод Тито веќе многу одамна, кога фабриката престана да го спонзорира клубот. МЗТ е само име на кошаркарски клуб, никако скратеница од нештоточно така,............но сепак и од вашата т.н прва "fight" екипа повремено одат(барем така беше порано,за оваа година не знам)..........
и едно прашање до FA:како можете да навивате уште за клуб кој носи име од една политичка и идеолошка личност од минатото,(која се покажа кобна за многу мак патриоти)...или можеби вие не сте патриоти?????(не е провакација ова)........
koj lavovi be ziti se i tie se pokojni isto kako i nivniot pobratimski klub, so vakva ekipa, so vakvo jako navivanje ne lavovi abe tigri i volci da se soberat kaj ke im bide krajot :kez::pos2:Не знам што толку препуцавања. кога ЦПБ, во шампионските денови, полни со пари, собираа едвај по 200 души...
А сега кога нивниот тим губи од кој стигне, пари се нема, ЛАВОВИ ЃОРЧЕ се во бојкот, колку луѓе може да се собираат???
Аеродромци да почуствуваат барем една титула.... Не ни сакам да помислам што ќе биде.... Нема потреба од вакви безвезни дискусии за бројка
Па не сме ние дерби навивачи за да се докажуваме со вас во сабота, ние го бодриме клубот во текот на целата година. Комплексашите како вас се собираат само против МЗТ. Нема што да се докажувате, докажано е кој се моментално број еденdosta se prepucavate be kje vidime u sabota i kraj aj u pm dosadni za 5 min 10 strani napisavte
епа во мое време МЗТ значеше Металски Завод Тито............а бидејќи вие сте сега млади навивачи на тој истиот клуб за кој пеете,би сакал да ми објасниш, ако одамна не се вика така,што значи МЗТ?????Работнички едно време се викаше Годел,пропадна фирмата и клубот не е спонзориран веќе од него,после се викаше Фершпед па и таа фирма престана да го финансира поради нејзината вмешаност во корупција,..................не треба и вие ако пропаднала фирмата да сте го "сменеле" името...........дај објасниДа да, со повеќе знамиња и девојчиња од машки
За таквите неинформирани како тебе, МЗТ скратеницата не значи Металски Завод Тито веќе многу одамна, кога фабриката престана да го спонзорира клубот. МЗТ е само име на кошаркарски клуб, никако скратеница од нешто
Од каде тоа дека ние сме млади навивачи!?!?!?!?!?!? МЗТ моментално не значи ништо и е додавка на првичното име на клубот Скопје, не знам што не ти е јасно тука!?епа во мое време МЗТ значеше Металски Завод Тито............а бидејќи вие сте сега млади навивачи на тој истиот клуб за кој пеете,би сакал да ми објасниш, ако одамна не се вика така,што значи МЗТ?????Работнички едно време се викаше Годел,пропадна фирмата и клубот не е спонзориран веќе од него,после се викаше Фершпед па и таа фирма престана да го финансира поради нејзината вмешаност во корупција,..................не треба и вие ако пропаднала фирмата да сте го "сменеле" името...........дај објасни
Сцената (барем кошаркарската) ја одржуваат ФА. Вие сте моментално поништени или помножени со 0. Моментално повеќе гледачи има во салата Парк во Струмица него кај вас во сала.Od vakvi internet huligani kako tebe (0 koeficient na inteligencija, nikakva kultura i prostacki recnik i izrazuvanje), scenava ni e u kurac, a mudata ni se tresat kako 100-godisna baba. A MARKOMZT sekoja cest za tebe, i ponatamu ostavaj vakvi postovi, a protivnickite brisi gi.