Фан клуб: МЗТ Скопје

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
као прво си имаме отворено тема за копачи као второ мене ич не ме заболе за мзт и комшите два поста напишав и одма почнавте да вреѓате а успат и за то ич не ме заболе и уше нешто таму уште работите со кантар пошто кај нас си има ваги и слични срања па ако е така јас стварно сум разочаран од толку фаленото двојазично скопје и многубројната селска багра шо е населена во тамошен ајродром :kesa: пис

Се гледа дека ти си високо образована личност, гледај твојата дружина годинава да биде малце по оргинална, без знамиња од Хајдук на трибина и без препејување на песни од делије и гробари..

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
и сеа кој рековте дека ќе ви биде спонзор?

Z

ziko bt

Гостин
Се гледа дека ти си високо образована личност, гледај твојата дружина годинава да биде малце по оргинална, без знамиња од Хајдук на трибина и без препејување на песни од делије и гробари..
па се гледа дека сум бааги образован не си играм играчки а ти дечко знајш зошто имаше знаме од хајдук на та утакмица зато те молам не лупај без врска ако не си доволно информиран а за оргиналноста ве гледам вие сте пооргинални не ни одите на утакмици така да ој легниси и преиспитајсе шо велиш за нас ко вие сте многу далеку зад нас

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
па се гледа дека сум бааги образован не си играм играчки а ти дечко знајш зошто имаше знаме од хајдук на та утакмица зато те молам не лупај без врска ако не си доволно информиран а за оргиналноста ве гледам вие сте пооргинални не ни одите на утакмици така да ој легниси и преиспитајсе шо велиш за нас ко вие сте многу далеку зад нас
Зашто имаше знаме од хајдук незнам... не сме оргинални дека не идеме на утакмици?? Ние пред вас сме неколку класи види си ги песните што ги препеавте од делије и гробари бе како не ти е срам ?? На Пелистер му пеете “и повторно ти прва постана’’ После ова ШТО ТРЕБА ДА СЕ КОМЕНТИРА ?!? Вие не сте навивачи незнам кога и како ке го сватите тоа заедно со вашите браќа од Кавадарци..

Член од
23 јули 2009
Мислења
122
Поени од реакции
4
=FamilyAerodrom

Opa izvini. "Vasite" pesni se od vas izmisleni i ritamot i se, taka?
Ckembari ne bile navivaci!?!
A ovie family aerodrom se?
Abe odi leci se...bolen eden samo protiv za inaet nesto da se zboralo!
Ovaa sezona ke navivate?:smir:

Imav golemo postovanje kon MZT Skopje ama lugeto kako tebe ko unistija
Pozz

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Види сине, ти немаш појма од навивање и нешто околу навивањето затоа те молам не вракај на моите постови

Член од
23 јули 2009
Мислења
122
Поени од реакции
4
Види сине, ти немаш појма од навивање и нешто околу навивањето затоа те молам не вракај на моите постови
Ti mene mozis sin da mi bidis a ne jas tebe. Mislis deka ne znam.........ti znajs za navivanje ama jas navivam a ti? ne mi se verva

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
"Тешко ми е поради ова што во последно време се случува со МЗТ Скопје. И дај Боже да има нешто добро, конечно да се најде некој кој ќе ја реши оваа нималку посакувана ситуација. И верувајте ми, ако се случи тоа јас се враќам со првиот авион за Скопје, поточно во МЗТ. Тоа е нешто посилно од мене. Секогаш му стојам на располагање на МЗТ Скопје" - зарвши Митев

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
abe nie sme vi poim za navivanje i zatoa nemoj da ides da si legnes tuku idi da se ubies....propaga svetot otakvite kako tebe:nerv:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Точно дека сме зад вас, пошто секогаш ебаниот е натртен пред оној кој му го пласира....додека далечината е релативна работа...некој го прима од блиску некој од далеку, а во случајов се покажува дека аеродромскиот пенисоиден орган овозможува прочистување не само на вашиот анален отвор, туку и на други подалечни органи од дигестивниот тракт.... и после не било се во големината....

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
Точно дека сме зад вас, пошто секогаш ебаниот е натртен пред оној кој му го пласира....додека далечината е релативна работа...некој го прима од блиску некој од далеку, а во случајов се покажува дека аеродромскиот пенисоиден орган овозможува прочистување не само на вашиот анален отвор, туку и на други подалечни органи од дигестивниот тракт.... и после не било се во големината....
RESPECT
реченица која е составена од вистинска реалност во која се докажува големината на аеродромскиот пенисоиден орган кој сите го имаат осетено многу добро....реплика очекувам само од оние кои многу ги болело прочистувањето на аналниот отвор и подлобокиот дигестивен тракт

Z

ziko bt

Гостин
уште малце пошто ке нема за кој да навивате ке се напрајте подгрупа на комитите а како шо велите имате големи и комитите такви сакат и сите ке бидат срекни

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
уште малце пошто ке нема за кој да навивате ке се напрајте подгрупа на комитите а како шо велите имате големи и комитите такви сакат и сите ке бидат срекни
Говорете Македонски !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom