city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
не... фершпед играат во градски паркkako bese mzt igraat vo jane s. a fersped vo kale??????
kako e na derbinjata
не... фершпед играат во градски паркkako bese mzt igraat vo jane s. a fersped vo kale??????
kako e na derbinjata
па јане сандански повеќе собира ...за дерби салите се фул ептен народ стои дури што нема местаkolku sobira g.park a kolku jane s.??????
se polnat i dvete na derbinjata?????
Доодговори му чоекот...Или срам ти е да признаеш ????не... фершпед играат во градски парк
ај доста молим те со тие твои глупи прилози дај кажи нешто паметноДоодговори му чоекот...Или срам ти е да признаеш ????
На дерби постои само една навијачка група, само едни се слушаат ,само едни го оставаат срцето иако екипата редовно им губи...Сепак, тоа не ги спречува да бидат верни на својот клуб во секоја ситуација а не како некои нежни момци чекаат да им се плати за да дојдат на трибина...
За тебе не е паметна вистината, или само се палиш на малолетничките лажги од твојот ранг?ај доста молим те со тие твои глупи прилози дај кажи нешто паметно
ај доста молим те со тие твои глупи прилози дај кажи нешто паметно
роденден ми е на 3 декември3 декември со нежните играме!!!
не јадат тие на тебе не се секирај:pos2::pos2:роденден ми е на 3 декемвринејќам да славам роденден со нежни момци,ќе славам кај некоја од ЦЕНТАР
![]()
не јадат тие на тебе не се секирај:pos2::pos2:
сам се лажеш или те излажале мангупите од твое маалоВерувај дека највеќе јадат на аеромомци :smir:
сам се лажеш или те излажале мангупите од твое маало