Фан клуб: МЗТ Скопје

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
На 36 години да пишуваш за девојката на Христов во темата Фан Клуб:Мзт ама стварно не ти личи :pos: ама очигледно немаш друга работа. Треба да се засрамеш бе... еве земи пример од barbarabatin и тој е во години но сите го ценат на форумот а ти само се глупираш еве типичен пример за девојката на Христов и твојот син :pos: :pos:

се извинувам...неможам да одговорам...раце ми се тресат од смеење, неможам да се составам веќе 15 минути, ме убија од смеење, ама најозбилен сум, неможам да прекинам да се смеам.

Само во кратки црти...знаеш колку ме заболе дали ти ке ме цениш или не?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Јас имам син колку тебе бе, една година постар, и како згоден СКОПЈАНЕЦ, дали дека е скопјанец или има големо ку*иште, ама се изнадупи провинцијалки последнава година, и што највеќе ми се свиѓа, ми вика „Тато, не се секирај не се заљубувам во сељанкиве, само мерак си правам„ цел е на мене плукнат у пм...значи што ми беше зборот, додека ти седиш тука и куцаш на месинџер, сестричка или братучедка имаш тука во Скопјево која гарант на син ми му поскокала малце, да е жив и здрав :)
Tato eve mi vika dobro mi vika porasni malku ne se karaj po interent toa e maloumno i nedorasnato.Mu vikam ami eve be tato eden cicko pise kolku tebe.On vika zarem postoi takov 40 godisen debil koj nema rabota i se kara so malecki koj za volja na vistinata ne gi ni poznava...

A svaka cest za sinti neka prodolzi so takov stil.Samo gledaj zenati da ne se dubi so nekoj provincijalen student pa da se cesas kaj so ne te ape.DA ne a ima posle na net vo rubrikata young student from province fuck old mature

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
На 36 години да пишуваш за девојката на Христов во темата Фан Клуб:Мзт ама стварно не ти личи :pos: ама очигледно немаш друга работа. Треба да се засрамеш бе... еве земи пример од barbarabatin и тој е во години но сите го ценат на форумот а ти само се глупираш еве типичен пример за девојката на Христов и твојот син :pos: :pos:
Види го па овој уште се смее, како не ти е срам да се смееш на човек постар од тебе 30 години.

П.С. инаку ако не знате Радикал чека трето дете овој пат женско

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
се извинувам...неможам да одговорам...раце ми се тресат од смеење, неможам да се составам веќе 15 минути, ме убија од смеење, ама најозбилен сум, неможам да прекинам да се смеам.

Само во кратки црти...знаеш колку ме заболе дали ти ке ме цениш или не?
Море те жалам на 36 години кога гледам со какви глупости се замараш :pos: и мене ме заболе дали можеш да прекинеш од смеа или не :salut:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Tato eve mi vika dobro mi vika porasni malku ne se karaj po interent toa e maloumno i nedorasnato.Mu vikam ami eve be tato eden cicko pise kolku tebe.On vika zarem postoi takov 40 godisen debil koj nema rabota i se kara so malecki koj za volja na vistinata ne gi ni poznava...

A svaka cest za sinti neka prodolzi so takov stil.Samo gledaj zenati da ne se dubi so nekoj provincijalen student pa da se cesas kaj so ne te ape.DA ne a ima posle na net vo rubrikata young student from province fuck old mature
Ова е пример за учебници: Тате, тате, еден батко ме закача на интернет.

А жена ми не се дуби не се секирај и она неможе да ве смисли опинците

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
П.С. инаку ако не знате Радикал чека трето дете овој пат женско[/quote

Охооо, ќе дупиме младо месо.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Зар? Па како е тоа возможно, за тоа нели треба да дојдете во Скопје? А како ќе дојдете? Нема веќе Заев да ви плаќа автобуси за на екскурзија, кој го виде Скопје, го виде, кој не, повеќе среќа следниот пат.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Види го па овој уште се смее, како не ти е срам да се смееш на човек постар од тебе 30 години.

Џабе му се годините кога го нема паметот еве добра кажа atanas во постот погоре :),деца чека он седнал на компјутер и прави муабет со мали деца за нивните ''женски'' ај да беше ова темата и така и така ама... :tapp:.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ќе се убијааааааааааам!!! Зар може да се толку прости??? Јас мислев Хирстов е глупиот тука, кога тој види што има направи, ги исполажа сите да паѓаат во гомна до гуша :vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ова е пример за учебници: Тате, тате, еден батко ме закача на интернет.

А жена ми не се дуби не се секирај и она неможе да ве смисли опинците
So ubavo ti gi mackat ocinjata.More koga ke vidi deka ne ti se kreva veke oci ke izvadi za mlado meso makar bil i od selo.BIDI SIGUREN U TOA MLADICU NAS

V

Viktoranius

Гостин
Дечки мислам дека нема смисла да го задеваме Радикал во оваа состојба што се наоѓа.

Како што кажа неговиот соселанец, дупен е па сега чека дури 3то дете.

Ајде нека е честито.

Kajgana Shop

На врв Bottom