Фан клуб: МЗТ Скопје

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Друштво како се викаше тој тимот со многу црнци МЗт што играл со нив кога сте победиле тесно ако може името на тимот и од која држава се фала однапред поздрав.

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Па Струмица во оваа сезона излегоа најголеми индијанци. Сите ја местат Струмица. Момци а знаете ли дека од година може лигата ќе биде 12 клубови. Има најави дека 2 албански фирми ќе инвестирале 1.000.000 евра буџет за сезона и витаминка со 150,000 евра. Па ќе биде интересно...

V

Viktoranius

Гостин
Каде ќе инвестират шипците ? Во македонски клубови или ?

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Во новоформиран клуб. И ја закупиле новата сала во Скопје

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
leee da mu e.............
ako ja zemat novata sala.......ma nema sansi da ja zemat ima makedonsko zname na sedistata

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Лозари_исток на фени форумот вака-нака ми викаш,сеа ги цитираш моите постови. А шипците ќе бидат само спонзори,тимот може да биде македонски,а и витаминка ќе инвестираат 150.000 евра во прилепски клуб. Ама и фени од година ќе го зголемуваат буџетот

V

Viktoranius

Гостин
Супер чим Прилеп ќе инвестират, ајде ајде оди на поголем квалитет македонската кошарка. Сега и Куманово и Велес да се вратат на старите патеки, и ќе имаме интересни сезони, и квалитетна лига.

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Абе само кфм да не се полакомат за пари па сите спонзори да заминат.

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Друштво како се викаше тој тимот со многу црнци МЗт што играл со нив кога сте победиле тесно ако може името на тимот и од која држава се фала однапред поздрав.
Ratiofarm ULM!!!!!!!!!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
а зошто ако не провоцира шиптарот се закачи и со охриѓани и не поднесол пријава излезе "спортмен" и ја повлече... да не е случајно на 2 утакмици шипокот да биде цел на пцуење? зошто никој од црнците во лигата ништо не е кажал.. ако е навредувам тачи на национална основа и на црнците би им викале разни работи . НЕ го бранете се права невин да му е***

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Прилеп има тим и се вика Прилеп Баскет, и мислам дека игра во трета лига. можеби во тој клуб ќе вложи Витаминка.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ако се вложи по 1 милион евра на сезона ќе гледаме одгодина стварно многу добра кошарка!

Kajgana Shop

На врв Bottom