A незнам и некој збореше дека бил на проба во Фени и не ги задоволил вкусовите на стручниот штаб, а боље плеј јас немам видено до сега. Врбица гомна да јаде.Незнам кој ми збореше...
Христов ќе ми се чини беше....Хилл бил слаб,Хилл бил онаков..Хилл бил ваков..
Богоев ќе го јадел у зуби ово оно...баш сакам да видам како ќе го јаде у зуби...glup:
Да бе другар некој од вас тресна таква глупост.Мислам дека беше оној Together Lozari или така нешто...Хил бил на проба во Фени? Нее....
Ја уште на Ол Старот кога играше мерак ми беше да го гледам...пасче ово оно милина играч:tv:A незнам и некој збореше дека бил на проба во Фени и не ги задоволил вкусовите на стручниот штаб, а боље плеј јас немам видено до сега. Врбица гомна да јаде.
Не,не мислам на нив.Мислам на Хил.Кога доаѓаше во МЗТ(уште немаше дојдено од америка) некој кажа дека пред тоа бил во фени на проба и дека не задоволил па ни го пуштиле демек на нас.Ако мислиш на Дерик Бреланд или Ерик Баркли, они беа.
Дете абе оди пукај петарди таму, само глупости сереш тукаA ova selanive iluzii si praat deka hill bil na proba kaj niv!cccc!so nema da procitam na ova forumov
Jas ne sum tropnal nis vo vrska so Hil nemoj sega takvi ispadi za nesto sto ne si siguren toj sto stvarno go rekol toa da si go najdis i nego da go posocis a ne koj prv ke ti tekne toj da go napises..Каков Хилл бе незнаат што зборат остај ги тоа кузнае кој им бил на проба ама тоа ти е или љубомора или незнаење.
Иначе стварно боље плеј во нашава лига мислам дека немало до сега.
Да бе другар некој од вас тресна таква глупост.Мислам дека беше оној Together Lozari или така нешто...
Хаха, ајде ако ако испразни се. Инаку Хил е правиот дечко.Море остај ти White Power како ке ви легнат на 2ри за прво има да ''фуче секрето'':bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:
жими све морав:bil:
Ќе го видите бе Хилл4о....геј еден..ajde na 2.2 ke go vidime sto igrac e vo sr