Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Член од
29 април 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
леле се избедирав коби промаши шут за продолжение:tapp::tapp::tapp:
Е да ,ама топката не сакаше да влезе,виде како излезе од внатре????
Ништо,немаа среќа на крај,само некако последниве натпревари не се на свое ниво,со многу слаби тимови едвај се провлекуваа,а со просечните изгубија,вака не оди работава....

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
си го ладат лејкерс не се замараат со регуларна сезона само да не бидат опуштени во плеј офф мене тоа ме плаши

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Немаат фокус,немаат изградено свој индентитет оваа година...многу многу слабо. Се надевавме на многу нешта оваа сезона...ама само почетните натпревари ги изиграа во добар стил...се потоа беше потоп. Изгубивме од Сакраменто, Индијана и сега Мајами..тимови кои на победа му се радуваат како на титула..ама тоа е тоа. Далеку сме од нивото на Бостон или Кливленд. Тимови кои со одбрана ги решаваат натпреварите. Вечер изигравме каква-таква одбрана...против Мајами, тим кој зависи од еден играч.

За вечерашниот натпревар има некои работи нејасни.

Како прво зошто не го игравме натпреварот преку Гасол и Бајнам?
Второ зошто дозволи Џексон натпреварот да прерасне во натпревар помеѓу Коби и Вејд а не Лејкерс и Мајами? Па имаме и други играчи да му се сневиди, цел арсенал на клупа...
Трето...па како може толку витални слободни да промаши Ламар Одом( ги промаши двете) па и Гасол потоа...тогаш ни се најпотребни и тогаш ги нема...упм.
И за крај....знам дека немавме среќа со последниот шут на Коби...ама Вујачич и Фишер беа отворени двата, па можевме и да го решиме наптреварот во наша полза.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Е да ,ама топката не сакаше да влезе,виде како излезе од внатре????
Ништо,немаа среќа на крај,само некако последниве натпревари не се на свое ниво,со многу слаби тимови едвај се провлекуваа,а со просечните изгубија,вака не оди работава....
блејд навијач си ти брат???

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Ќе биде и подобро....
Треба да биде подобро, фановите на Лејкерс заслужуваат да биде подобро. Толкав талент во стартната петторка,па и на клупа...па за тренери да не зборувам-Џексон,Курт Рамбис,Брајан Шо...специјален тренер за центри Абдул Џабар...и губиме и играме безврска.

Не знам што може да ги освести овие играчи...ако лани пораз со 39 поени од Бостон Селтикс не ги освести...не знам што треба да се случи.

Единствено според мене е Капчек да направи некои трејдови...Одом,Мим,Волтон да се испратат некаде...па да дојдат играчи како Принц,Батие.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Треба да биде подобро, фановите на Лејкерс заслужуваат да биде подобро. Толкав талент во стартната петторка,па и на клупа...па за тренери да не зборувам-Џексон,Курт Рамбис,Брајан Шо...специјален тренер за центри Абдул Џабар...и губиме и играме безврска.

Не знам што може да ги освести овие играчи...ако лани пораз со 39 поени од Бостон Селтикс не ги освести...не знам што треба да се случи.

Единствено според мене е Капчек да направи некои трејдови...Одом,Мим,Волтон да се испратат некаде...па да дојдат играчи како Принц,Батие.
Ви треба една тројка а Принц добро би ви дошол :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Штета за вчера, гледав и не спиев после тоа, многу се разочарав. Коби играше сам, премногу грешки во додавање, избрзани шутови што не доликува на шампионски тим. Се надевам дека ќе се подобрат за наредниот натпревар!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
принс нема шанси да дојде во ЛА бе што трипате, главна причина дека не освоија титула 2003 беше со изиграната одбрана врз коби, го мрази цел ЛА стално кога игра во стејплс го исвиркуваат

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
принс нема шанси да дојде во ЛА бе што трипате, главна причина дека не освоија титула 2003 беше со изиграната одбрана врз коби, го мрази цел ЛА стално кога игра во стејплс го исвиркуваат
Значи дека е добар го исвиркуваат? Човекот не направил нешто грешно, човекот играл тоа што го знаел...пеколна фокусирана одбрана, тоа што нас најмногу ни треба.

А за исвиркување публиката може да си најде нови мети...Одом и Волтон први ми паѓаат на памет.

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
како може да му аплаудираат на човек кој им одземал титула. ова е исто како симиќ да дојде во МЗТ и ние да му даваме аплауз.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Сега се сега супер играт полувреме 58-49 Коби 25 поени:vozbud::vozbud:очекувам победа утре сабаале саа спии ми се :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom