Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Не прашувајте повеќе дали ќе ја даваат втората дали третата утакмица...сите утакмици ќе ги даваат на МТВ и на ОБН.

Член од
8 јуни 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
to4no .. site utakmici ce bidat so prenos i snimka na мтв ..... NAPRED LEJKERSI !!!!!!!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Губевме 24 разлика за на крај да намалиме на САМО 2 разлика!!!!

Но сепак, Boston не тепаа со 108:102

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
уффф можевме да ги тепаме за малце ...ама добро е барем шо коби колку толку се врна у форма ..ајде наредните 3 утакмици наши се

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Таа е дечки можевме и да тепаме на крајот ама сепак едно голема браво од мене за борбеноста, ваква игра (како во последната четвртина:)) 3 пати се наши, после ќе им земеме еден брејк секако, само да ги оперисаме 3 пати во Холивуд. :)

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Не може да играат една четвртина добра и да се надеват да победат. Не може...така не се освојува НБА финале. Играчи од која зависи играта на Лејкерс апсолутно ги нема воопшто...кај е Одом? Радманович за 100 секунди две лични? Коби првото полувреме пак исто неконстантен...не може вака... Исто судењето беше многу лошо...сепак тоа не е изговор...тоа е тоа....не губам надеж јебига...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A бе овие Бостон ко реал ги мрзам, напраиле тим со 4 ол стар играчи. Ако не му тргне на еден ќе погоди другиот. Коби нема подршка од соиграчите. Мора да се подобри играта во одбрана особено скоковите бидејќи многу топки под наш кош ни земаат копуциве. Тоа од мене:)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.858
Поени од реакции
22.917
edvaj cekam da go gledam natprevarot vo lejkers mora na pobeda da odime nema druga opcija

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Вечер е натпреварот така ?? ?//??

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ајде момци последна шанса вечер, сеа ако не ги тепаме ојде титулата... и тоа кај зелените...

:violent1::violent1::violent1::violent1:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
abe sea gleam deka site nba ekipi mnogu podobro igraat na domasen otkolku na gostinski teren osobeno vo play-offot.......

da dojdat lakersi u ''plava dvorana'' mislam deka kje padnat pod atmosferata...

a za boston pa da ne zboram.....oni na gosti se tapa .......

Kajgana Shop

На врв Bottom