#LakersMK
iChangeWorlds
- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 1.326
- Поени од реакции
- 250
Брат ако сакаме титула едноставно со Lowry Драгич или Скола нема да можиме пак да освоиме... треба клупата надоградба најмногу и план за Дерон.Полека малку, да не се залетуваме толку.
- Двајт јавно кажа дека не сака во ЛА, а во управата немаат намера да го дадат Бајнам за „рентање на Хауард за една година„. Освен ако Хауард не се предомисли за ЛА, ништо од ова.
- ЛА нема селари кап простор да го потпише Дерон Вилијамс, тој може да дојде во ЛА само преку sign and trade со Њу Џерси. Тоа да се случи а составот на ЛА да не биде премногу оштетен, треба Дерон Вилијамс да запне да го разменат во ЛА. Тешко остварливо.
- Најдобро а сепак реално за ЛА е бркање на трејд за Игудајла или трејд со Хјустон (или плус трет тим), за Lowry/Дракич и Скола.
Абе они нека успеаат да го донесат некако Игудала, Коби да иа подршка, па клупата ќе ја закрпат некако колку да знаат да одржуваат предност.Брат ако сакаме титула едноставно со Lowry Драгич или Скола нема да можиме пак да освоиме... треба клупата надоградба најмногу и план за Дерон.
Ок ајде да бидеме реални но сепак кажете ми како ќе го решиме проблемот кој не јаде веќе повеќе години а тоа е помладите и поелитните побрзите плејови не бушат а тоа се виде и претходната година и оваа Sessions беше апгрејд но мал и тоа само во напад а во одбрана Westbrook, Lawson си врвеа како брзи воз...Абе они нека успеаат да го донесат некако Игудала, Коби да иа подршка, па клупата ќе ја закрпат некако колку да знаат да одржуваат предност.
http://www.76ersgab.com/2011/05/10/andre-iguodala-named-to-all-defensive-second-team/Ок ајде да бидеме реални но сепак кажете ми како ќе го решиме проблемот кој не јаде веќе повеќе години а тоа е помладите и поелитните побрзите плејови не бушат...
добро знам за способностите на игудала но плејот наш неможи одбрана да игра толку а на ротација се мн спори....
и Дерон исто.Што мислите за фронт- корт како овај
PG: Ramon
SG:Kobe
SF:Iggy
PF:Marc Gasol
C:Bynum
Од една страна јасно ми е дека Марк е центар како и Бајнам но мислам дека можат да бидат еден вид "Кулите Близначки" но наместо во Сан Антонио во ЛА а на клупа би седнале Одом како повратник и се надевам некој добар "Sharp-Shooter". Сепак мислам дека трејд Пау за Марк плус нешто е малку веројатен...
--- надополнето: 25 мај 2012 во 22:25 ---
http://bleacherreport.com/articles/1195915-2012-nba-free-agents-ersan-ilyasova-and-more-top-targets-for-rebuilding-teams еве ги топ Free Agents за летово.