Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Инаку на Спортклуб ќе не давале вечерва.....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Серијата се добива под рекетот. Дефанзивни и офанзивни скокови, лесни поени под рекет и се разбира одбраната на периметар мора да функционира.
Со други зборови треба се’ да функционира у серијава. А за тоа сум песимист... :)

него, натпревариве, сите ќе бидат од 3.30/4.30 !? Не ми кажувајте дека е така оти колоквиумска имам... :unsure:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Со други зборови треба се’ да функционира у серијава. А за тоа сум песимист... :)

него, натпревариве, сите ќе бидат од 3.30/4.30 !? Не ми кажувајте дека е така оти колоквиумска имам... :unsure:
Така ќе бидат се касно али за се се има такткика се легнува порано се станува во 4 ако ти е рано ќе станеш за второ полувреме околу 5:30 а кога беше финалето со бостон во Јуни сред испити главни станував за утакмица и дерекно на факултет

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Брат ќути не спомнуј......само 1 утакмица изгледав асално УПМ :S:tapp:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Отиде првата шанса за брејк......нека се стегнат малку вторава утакмица, на шо личи тоа 39 коша у 3та четвртина:tapp:
Вестбрук ги реметел како стасал.....таа во среда мора да се добие за да имаме некакви шанси за понатаму (ако не повеќе серијава интересна ќе ја направиме).

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Искрено се надевам да победат вторава, тоа што го видов синоќа не личеше на нив и очекувам далеку подобра игра во Среда, зошто ако не се поправат и дома ќе ги изгубат сите. Мора да се поправат сите а и Коби да изигра како што знае.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Се трудат повеќе тесно за сега ама до кога незнам зашто немаат концепција некако и на Коби му лепат банани мора да се уозбилат :)

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.771
Поени од реакции
34.028
Kakов морон овој Мајк Браун, на 3 разлика во 4та четвртина ги пушта заедно: Барнс, Артест, Хил, Сешнс и Гасол... и после 3 минути паничи и зема тајм аут! :)
Ако го разигра Харден ќе им го накрши на ОКЛ.

ОК за дефанзивните подесувања... ама и нив можеше да ги почне за време на предходната утакмица.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ајде идемо сега јако доаѓа времето кога коби е најдобар, мора да ја добиемо оваа

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.771
Поени од реакции
34.028
Уф, уф... уште 2 минути.

Отварам пивце, не можам више! :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ма нека иде све у курац нек си ебат матер

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.771
Поени од реакции
34.028
Штета... ја имаа во раце. Какви глупи, евтини две грешки на додавање пред крај.

Ништо, идеме назад у ЛА... да ги земеме тие дома па ќе видиме после.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Стварно штета на две минути до крај имаш седум разлика и да изгубиш.Само ме радува фактот дека од толку мизерна утакмица,мислим на прошлата успевмо да изиграмо супер одбрана.Ама ајде наредни две дома гарнтирам со глава,дека ги добивамо

Kajgana Shop

На врв Bottom