Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.646
Career high на Вол му е 38 ... ништо чудно после утрешниот дуел овој скор да му е втор најдобар во кариера. Ова ќе биде една од ретките прилики сезонава да се остави врз противникот.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.496
Поени од реакции
35.236
После Хјустон, ја зафркнаа работата.
Изгледа со барменот Чаз биле на коњски трки и ја пропуштиле приликата.

Се чека на Џими и Мич да направат некое Рондо, упс...некое чудо ;)
Ејнџ не е од вчера, нема теоретски шанси да го даде Рондо за Гасол плус боранија (Блејк, Валтон, Артест, некој од рукијата)... Ејнџ кога ќе го растури тимот (а ќе го растури) ќе бара млади и добри играчи за иднината на тимот, Гасол може да го земе само тим што сака да направи нешто сега и веднаш.

Момци, да расчистиме... на Лејкерси не им е толку потребен плејмејкинг односно играта во напад на еден Рондо или Крис Пол. На ЛА очајно им треба стабилна и добра одбрана на периметар. Ова е најголемата слабост на тимот, да се покрие ова (и да се подобри малку шутот од далеку) и нека се чудат сите на уште една титула на ЛА.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Ако нема големи трампи, барем Бизли со Фелтон/Сешнс да се земи. И шо ќе биди нека биди.

Член од
8 март 2012
Мислења
3
Поени од реакции
1
Lakers sent Darrius Morris to D-League
ако е ова точно тогаш се чувствува дека се отвара место за некој PG. лично се надевам да е тоа R. Sessions

L

Löwe

Гостин
Lakers sent DarriusMorris to D-League
ако е ова точно тогаш се чувствува дека се отвара место за некој PG. лично се надевам да е тоа R. Sessions
Нема везе, иако е во Д Лига, сеуште го задржува местото во ростерот.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.646
Распад систем у третава четвртина, едно време водеа 21 за време на истата ...
Ужасно.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Леле 20 разлика ни стопија човече... какви само грешки у одбрана прават... Овој Барнс неможам да го гледам... GTFO!!!

Вол слабо, али под кош не утепаа многу. МекГи и овој Букер растурија...

Нишо, ќе мора Коби да стисне на кумплуг... иако можеби требаше да биде лесно добиен натпреваров.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ова е смешно. Блејк и Фишер се ужасни, срам ми е да гледам како овај ретардава McGee придонесвит за топење на 20 разлика.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.646
Ги жалам тие што ја играле у кладилница, дал со хендикеп или чиста свеедно, боље да не гледаат како го изгубиле ливчето утре на рисепов од nba.com.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Не им ја разбирам филозофијава на овие испраниве мозоци амерички. Пола сала е со дресој од Коби, ко водеја Лејкерс скандираја MVP, сега пак сите урлет за Визардс...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Букер дочека да налупа carer high rebounds против Лејкерс и season high поени... Тревор факинг Букер еј !!! :facepalm:

Очајно...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.646
Убер убер, не постои збор т.е. што ќе го долови овој пораз.
Не погодив за Вол, али Букер career high y скокови, oвој Серафин, ти ебам презимето, со скоро 3 поени просек у кариера сеа 14, исто и он, career high. Додади на ова пораз кој дојде по водство од 21 поен у трета четвртина и воала ...

Сите до еден се криви за поразов, нема изговори, Браун не побара втор тајмаут у трета четвртина туку само плескаше со рацене и дозволи да дојдат на -2, а ако добро памтам единствениот тајмаут го викна кога дојда на -11, како и да е убеден сум дека над 10 кога водеа и кога симнаа од 21 го викна единствениот тајмаут у трета четвртина.

то је то, просечни се, а еве гледам Клиперс можно е и сеа да изгубат пак па на некој начин и ќе ја потврдеа третата позиција со 2те победи против Детроит и Визардс.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Колку слаба беше одбраната покажа и тоа шо фаулот на Фишер у последната минута беше прв тим-фаул у последната четвртина... Не заради добра, туку заради лоша, да не речам никаква одбрана. Се шетаа како сакаа овие и надвор и под обрач...

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Коби игра многу минути, Браун треба да ги регулира. Без клупа и плеј не можиш да победуваш на гостински терен. Играчите не го фермат Браун. Гаудлок не можи да изигра полошо од Фишер. Лејкерс > егото и искуството на Фишер. Топките не идат враце сами, треба некој да скока по нив. Уште една недела до крајниот рок за трампи.

^Random мисли, кој ми шетаа низ глава.

Kajgana Shop

На врв Bottom