Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
И влага ова што глумеше у Шопинг...ти ќе ми глумиш пичка?Победа на Куманово 74-72 против Струмицу,Димчевски гу реши утакмицу сс 3ку у задњи секунде.
И влага ова што глумеше у Шопинг...ти ќе ми глумиш пичка?Победа на Куманово 74-72 против Струмицу,Димчевски гу реши утакмицу сс 3ку у задњи секунде.
Јесте јебени хардкорКе гу донесе наше градоначалниче Цецу,да му клати тија силикони пред очи,место да даде паре 2 црнца да увеземо у Куманово,па да се боримо за финале у плеј оф....
Спортска сала днска у 19:00.Каква е ситуација за днска? Гледам на претходну страну пишано дека на 4.9.12 играмо сс Работнички, па ме занима знае ли некој што како од кд е?
поента ми е дека Куманово за овија 2 сезоне ( сега 3 ) ништо не направисва со споредбу сс Струмицу , кој ете прва сезона им е ( ќе видиме додека не почне сезоната )Ја не знам зашто гу потценуете Струмицу која има и те како респектабилан тим...Караколev,Гоцевски,Богоев,Јевгиќ,а ми бесмо без нашега најконстантнога играча онуј сезону Дејан Микиќ,такој да не очајујуте,ипак су само пријателски овој.
Кои глуперди се овија Кумани жити се ... а воедно и имаше и дечки од CPB.Днска га тепасмо Работнични.
Доминантна игра у прво полувреме. Водесмо ги 20 разлика. После почнава да не стизав опуштива се наши правесва наивни грешке у напад. Станимировиќ дрво дрвосано ни за у одбрану га бива ни за у напад. Заради њега примисмо 50 коша а игра само 2 четвртине
Виларов се гледа дека још сга ќе гу грее клупу. Тој друго дете Филип за њега е Војдан.
Јаневски гу изигра утакмицу на кариеру у дрес на Куманово. Мош 30 поена даде.
Костовски и Димчевски се знаев мн добро и ептен ми се свиѓа како комбинирав. Димчевски се мн брзо прилагоди у тим.
Урош од Струмицу навам гледа се дека има напредак у фазу на одбрану.
Георгиевски конечно изигра нешто за да не мислу дека е дрво.
Што ме цитираш мене за овојКои глуперди се овија Кумани жити се ... а воедно и имаше и дечки од CPB.
Велат пуши МЗТ ... а овие аплаудираат ( CPB ) ... а капак на све тој остави и кд га виде водач на кумани да се поздравуе сс ЦИЦ-а , тј што га држи Водовод и КК куманово , и тј за РК Куманово .... и после ми велат дека политика нема во групата Сами се издават .. кои лицемерни се
Вмровци...evrywhereШто ме цитираш мене за овој
Ја сам најанти циц што постои у Куманово.
Јавна тајна е дека одреден дел Кумани су повржани сас Сдс.
Ичера си дојдева тија дечки од Цпб. Познав се сас одредени членови на Кумани. Искача како враќање на услугу од пред некоју годину Кумани кд бесва 5 душе на гостовање.
Ти сга дознаваш за лицемерие у Куманово. Све од корист се иде.
ПогрешивШто ме цитираш мене за овој
Ја сам најанти циц што постои у Куманово.
Јавна тајна е дека одреден дел Кумани су повржани сас Сдс.
Ичера си дојдева тија дечки од Цпб. Познав се сас одредени членови на Кумани. Искача како враќање на услугу од пред некоју годину Кумани кд бесва 5 душе на гостовање.
Ти сга дознаваш за лицемерие у Куманово. Све од корист се иде.