Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Ке гу донесе наше градоначалниче Цецу,да му клати тија силикони пред очи,место да даде паре 2 црнца да увеземо у Куманово,па да се боримо за финале у плеј оф....

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ке гу донесе наше градоначалниче Цецу,да му клати тија силикони пред очи,место да даде паре 2 црнца да увеземо у Куманово,па да се боримо за финале у плеј оф....
Јесте јебени хардкор :icon_lol:

Кои црни црнци бе другаре. Сас овија бедаши ќе играмо едну Струмицу неможемо да тепамо што се вика не па финале плејоф :icon_lol:

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Каква е ситуација за днска? Гледам на претходну страну пишано дека на 4.9.12 играмо сс Работнички, па ме занима знае ли некој што како од кд е?

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Каква е ситуација за днска? Гледам на претходну страну пишано дека на 4.9.12 играмо сс Работнички, па ме занима знае ли некој што како од кд е?
Спортска сала днска у 19:00.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Ја па прочита дека у Скопје играв...ако е туја карта оно ово колко? Има ли карта уствари :D
едит: моја грешка, куде нас е. Улаз ваљда не се плаќа.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Кој резил , која брука луѓе ...
Едн тим , повратник од 2 лигу да не можемо да гу тепамо ( одвај 2 разлика :facepalm: гу тепамо струмицу )
Брука невидена ... и која е целта јас да го пунам буџетот на КК Куманово , кога тие пари , градоначалник ќе ги фрли на српски турбофолкери ..... ако изгубимо од аматери на гостовање ... више никад нема да отиду ( од почетак на првенство до сега ниеден натпревар не сум пропуштил - домашни ) и на праг е веќе ...

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Ја не знам зашто гу потценуете Струмицу која има и те како респектабилан тим...Караколev,Гоцевски,Богоев,Јевгиќ,а ми бесмо без нашега најконстантнога играча онуј сезону Дејан Микиќ,такој да не очајујуте,ипак су само пријателски овој.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Ја не знам зашто гу потценуете Струмицу која има и те како респектабилан тим...Караколev,Гоцевски,Богоев,Јевгиќ,а ми бесмо без нашега најконстантнога играча онуј сезону Дејан Микиќ,такој да не очајујуте,ипак су само пријателски овој.
поента ми е дека Куманово за овија 2 сезоне ( сега 3 ) ништо не направисва со споредбу сс Струмицу , кој ете прва сезона им е ( ќе видиме додека не почне сезоната :) )

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Днска га тепасмо Работнични.

Доминантна игра у прво полувреме. Водесмо ги 20 разлика. После почнава да не стизав опуштива се наши правесва наивни грешке у напад. Станимировиќ дрво дрвосано ни за у одбрану га бива ни за у напад. Заради њега примисмо 50 коша а игра само 2 четвртине :pos:

Виларов се гледа дека још сга ќе гу грее клупу. Тој друго дете Филип за њега е Војдан.
Јаневски гу изигра утакмицу на кариеру у дрес на Куманово. Мош 30 поена даде.
Костовски и Димчевски се знаев мн добро и ептен ми се свиѓа како комбинирав. Димчевски се мн брзо прилагоди у тим.
Урош од Струмицу навам гледа се дека има напредак у фазу на одбрану.
Георгиевски конечно изигра нешто за да не мислу дека е дрво.

Член од
21 февруари 2012
Мислења
156
Поени од реакции
40
Ke bide bolje zdravje ekipa od lani e dopuneta ss plus 2 makedonski igraca i tj filip 3 a ima mesto za jos 2 stranca sto veruju deka ke gi popuniv , sigurno planirav jos 2 stranca samo neznaemo u koj del od sezonu ke bide bolje

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Днска га тепасмо Работнични.

Доминантна игра у прво полувреме. Водесмо ги 20 разлика. После почнава да не стизав опуштива се наши правесва наивни грешке у напад. Станимировиќ дрво дрвосано ни за у одбрану га бива ни за у напад. Заради њега примисмо 50 коша а игра само 2 четвртине :pos:

Виларов се гледа дека још сга ќе гу грее клупу. Тој друго дете Филип за њега е Војдан.
Јаневски гу изигра утакмицу на кариеру у дрес на Куманово. Мош 30 поена даде.
Костовски и Димчевски се знаев мн добро и ептен ми се свиѓа како комбинирав. Димчевски се мн брзо прилагоди у тим.
Урош од Струмицу навам гледа се дека има напредак у фазу на одбрану.
Георгиевски конечно изигра нешто за да не мислу дека е дрво.
Кои глуперди се овија Кумани жити се ... а воедно и имаше и дечки од CPB.
Велат пуши МЗТ ... а овие аплаудираат ( CPB ) ... а капак на све тој остави и кд га виде водач на кумани да се поздравуе сс ЦИЦ-а , тј што га држи Водовод и КК куманово , и тј за РК Куманово .... и после ми велат дека политика нема во групата :tapp: Сами се издават .. кои лицемерни се

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кои глуперди се овија Кумани жити се ... а воедно и имаше и дечки од CPB.
Велат пуши МЗТ ... а овие аплаудираат ( CPB ) ... а капак на све тој остави и кд га виде водач на кумани да се поздравуе сс ЦИЦ-а , тј што га држи Водовод и КК куманово , и тј за РК Куманово .... и после ми велат дека политика нема во групата :tapp: Сами се издават .. кои лицемерни се
Што ме цитираш мене за овој :pos:
Ја сам најанти циц што постои у Куманово.
Јавна тајна е дека одреден дел Кумани су повржани сас Сдс.

Ичера си дојдева тија дечки од Цпб. Познав се сас одредени членови на Кумани. Искача како враќање на услугу од пред некоју годину Кумани кд бесва 5 душе на гостовање.

Ти сга дознаваш за лицемерие у Куманово. Све од корист се иде.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570

Ичера си дојдева тија дечки од Цпб. Познав се сас одредени членови на Кумани. Искача како враќање на услугу од пред некоју годину Кумани кд бесва 5 душе на гостовање.

Вмровци...evrywhere :icon_lol:

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503

Погрешив :)
Не требаше да те цитирам ..

Kajgana Shop

На врв Bottom