Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Ичера гостовање у аеродром беше незаборавно. Сјајно навивање од нашу страну, пароле на место. У целину све беше одлично.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
84
Поени од реакции
15
ке може ли слике од ичера од навивачи и од кошаркари док играсва да видимо

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Јанушевиќ на делбу на прво место на МВП на коло,а Аце 4,браво дечки (y)

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Може ли некој да ми каже (ако знае), кои играчи су сигурни за наредну сезону? Потачно, дали Костоски е на две потпишан, пошто Матиќ, Микиќ и Јањушевиќ су потпишани на две ми се чини...ако отиде Костоски, некако црно сценарио ми се гледа

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Може ли некој да ми каже (ако знае), кои играчи су сигурни за наредну сезону? Потачно, дали Костоски е на две потпишан, пошто Матиќ, Микиќ и Јањушевиќ су потпишани на две ми се чини...ако отиде Костоски, некако црно сценарио ми се гледа
Остануе Аце ...продужија га договор и он и Урош

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Аце како плејмејкер е голема тапа. Јањушевиќ да се стегне или да се намава, дечко едну утакмицу даде 30 коша, другу 0.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
84
Поени од реакции
15
Костовски и Микиќ изгледа остануев 100% за Јањушевиќа и Матиќа не се знае за тој што Јањушевиќ одбрану мн слабо игра а Матиќ потфрљи овуј сезону ама још не е сигурно мн су големи шансе да останев и они ама све зависи кои македонци ке дојдев наредну сезону такој на тату му кажаја човек од клуб

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Аце како плејмејкер е голема тапа. Јањушевиќ да се стегне или да се намава, дечко едну утакмицу даде 30 коша, другу 0.
Братче не знам нешто да не си помашаја али без Ацета на плејмејкерску позицију,кд улегне Младеновиќ плаче ми се :D

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Пази, ја не викам дека он е најдобар плеј у лигу, али за мене лично е меѓу подобри. Има потенцијал, а екипа без њега нема на ништо да личи. Плус што де факто е лидер на тим. Е сга треба да работи много на карактер, пречесто се изнервира за глупости па прави грешке. Иначе супер ако е останаја, ја и такој мислеше дека ќе биде, затој што како што разбра на почетак на сезону он имаја 1+1 договор, овија други на 2 имав потпишано. Јањушевиќ и Матиќ су проблеми. Јес да сс Микиќа лани на грб га носесва тим, ама овуј сезону Матиќ слабо, Микиќ на крај му падна форма, а Јањушевиќ е енигма, значи просто е невероватно како може да даде 28,9 поена па после да иде 0-7 и 5 поена. Мада тој е најчесто на гостувања. Чиста среќа што Луковиќ у гости е одличан, иначе сви ќе ги изгубесмо. Такој да, ако е Костоски туја наредну, да останев главни играчи, нек се намава тој што не бива, и да се донесев квалитетни засилувања и за прву петорку и за клупу. И такој уигран тим да тепа Кожуф, АБА и слично, пошто сга у Суперлигу се виде колко тија 3-4 глупи пораза не коштасва. + што нелегално тепа Лирија у гости а и ми сами пропуштисмо водство против Торус. Кд све ќе се собере требаше ми да смо у плејоф, али ок. На крај краева и циљ беше пласман у Суперлигу, али мислу дека можеше и повише.

Kajgana Shop

На врв Bottom