Аце како плејмејкер е голема тапа. Јањушевиќ да се стегне или да се намава, дечко едну утакмицу даде 30 коша, другу 0.
Пази, ја не викам дека он е најдобар плеј у лигу, али за мене лично е меѓу подобри. Има потенцијал, а екипа без њега нема на ништо да личи. Плус што де факто е лидер на тим. Е сга треба да работи много на карактер, пречесто се изнервира за глупости па прави грешке. Иначе супер ако е останаја, ја и такој мислеше дека ќе биде, затој што како што разбра на почетак на сезону он имаја 1+1 договор, овија други на 2 имав потпишано. Јањушевиќ и Матиќ су проблеми. Јес да сс Микиќа лани на грб га носесва тим, ама овуј сезону Матиќ слабо, Микиќ на крај му падна форма, а Јањушевиќ е енигма, значи просто е невероватно како може да даде 28,9 поена па после да иде 0-7 и 5 поена. Мада тој е најчесто на гостувања. Чиста среќа што Луковиќ у гости е одличан, иначе сви ќе ги изгубесмо. Такој да, ако е Костоски туја наредну, да останев главни играчи, нек се намава тој што не бива, и да се донесев квалитетни засилувања и за прву петорку и за клупу. И такој уигран тим да тепа Кожуф, АБА и слично, пошто сга у Суперлигу се виде колко тија 3-4 глупи пораза не коштасва. + што нелегално тепа Лирија у гости а и ми сами пропуштисмо водство против Торус. Кд све ќе се собере требаше ми да смо у плејоф, али ок. На крај краева и циљ беше пласман у Суперлигу, али мислу дека можеше и повише.