Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Тија су тија играчи... Петровски,Станимировиќ, Јован Марковски и Крстевски што им пола поен просек на натпревар и игра по 0.3мин у Кавалу :icon_lol:

Да, ама ќе кинев у Куманово! Особено КАПИТЕН! :D

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
the Ridder

Лошо си слушнаја не е Бојан Трајковски,него Бојан Крстевски;)

Nikola

Информацие су ти потпуно тачне пошто и до мене дојдесва исти,очекуе се едн србин сас нас пасош(Кнежевиќ?),1 американац,1 босанац и још 2 србина.А од домашни играчи преговара се сас Крстевски,Јован Марковски и Брчков.Ке имамо изгледа доста добар тим и следеќу сезону.

Костоски му кажаја на моега кумашина дека Кожув му даваја повише паре од МЗТ,а сг се споменуе дека ке иде у Бамберг,кој знае на крај што ке се деси.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
the Ridder

Nikola

Информацие су ти потпуно тачне пошто и до мене дојдесва исти,очекуе се едн србин сас нас пасош(Кнежевиќ?),1 американац,1 босанац и још 2 србина.А од домашни играчи преговара се сас Крстевски,Јован Марковски и Брчков.Ке имамо изгледа доста добар тим и следеќу сезону.

Костоски му кажаја на моега кумашина дека Кожув му даваја повише паре од МЗТ,а сг се споменуе дека ке иде у Бамберг,кој знае на крај што ке се деси.

Ихааааа амбициозно амбициозно :D Изгледа се е зголемија здраво буџет, али ај ке видимо. И да, Крстевски е.

Член од
15 октомври 2010
Мислења
9
Поени од реакции
3
од овија троица само Брчков вреди .. овија други дупке ... мада битно капитен е још туј ;)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
the Ridder

Nikola

Ако мислиш на Кнежевиќ од Фени,он има уште 1 година од договорот,а и нема наш пасош. Исто и Брчков,Трајковски и Самарџиев мислам имаат уште по 1 година од договорот со Фени :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Уз кур су ни сви овија мкд играчи што се фалив дека ќе ги доведев. Сви заедно да ги споиш нема да искочи саглам играч... Јован Марковски бе... још па клип објавуев :pos:

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Уз кур су ни сви овија мкд играчи што се фалив дека ќе ги доведев. Сви заедно да ги споиш нема да искочи саглам играч... Јован Марковски бе... још па клип објавуев :pos:

Па можда и не е толко лоша опција он, па и Крстевски, можда у нашу лигу ќе се разиграв. У Фени Марковски не доби бш голему минутажу ако не сам грешка. Костоски ни треба, толко знам, сс овија експеримент правимо :D

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Само што га слуша интервју на Луковиќа за Браво, вика да расчистимо, не дека не сам сакаја да остану, никој од клуб не ме контактира за нов договор, три месеца не су ми се јавиле. Значи не е ни рачунато на њега ако е тачно.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Нека не си прави бајрам на мозак и Урош,сам знае дека неможе управа повише од 3000 евра да понуди,што он за кило семке ли ке игра,кд едн Раднички му дава плату 12000 евра,Раднички доби вајлд карту за Аба лигу,такој да Урош ке потпише сс Крагуевчани највероватно.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Нека не си прави бајрам на мозак и Урош,сам знае дека неможе управа повише од 3000 евра да понуди,што он за кило семке ли ке игра,кд едн Раднички му дава плату 12000 евра,Раднички доби вајлд карту за Аба лигу,такој да Урош ке потпише сс Крагуевчани највероватно.

12000 евра ? Па цел тим толку не зима во Куманово плата.Алоо !!
МЗТ во 2008-2009 месечен расход за плата имаше околу 1500-2000 евра.

Ова 12000 евра сигурно од ракав го истресе :D

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
12000 евра ? Па цел тим толку не зима во Куманово плата.Алоо !!
МЗТ во 2008-2009 месечен расход за плата имаше околу 1500-2000 евра.

Ова 12000 евра сигурно од ракав го истресе :D
Толко е бе,кај вас америте и Тоше по колку зимаат што сакаш,плус оваа Србија е,Раднички дава големи пари на играчи,оваа сезона ке играат и Еврокуп,така да...не гледам зошто не би му дале 10-12 иљади евра.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Гечевски зима околу 5000 евра, зар Урош би го платиле 12000 евра.. Ма немој да ме јебеш.
И МЗТ ќе игра Еврокуп па што :D

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Гечевски зима околу 5000 евра, зар Урош би го платиле 12000 евра.. Ма немој да ме јебеш.
И МЗТ ќе игра Еврокуп па што :D
Хммм Гече 5000 па и не баш барем за ланската знам дека 10че лапаше 100% за оваа не знам али претпоставувам дека му е намалена накај 7-8.

А Урош 12000 да зима во Раднички? Нема теоретски шанси тоа не се будалите, максимум што може да зима е до 5-6 илјади евра ( и ова му е многу ), а какви само играчишта може да се земат за 12 илјадарки ехееее. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom