Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
11 октомври 2022
Мислења
277
Поени од реакции
704
У суботу 30 разлика сг губимо 12 разлика... ај важно лигу смо 3 и изгледа ќе останемо до крај трети, немамо тешки утакмице

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.321
Поени од реакции
13.238
Глеав финале на куп, и баш си размислував колку би било добро Куманово да направи силна екипа као некад, па да се врати ривалстовото со МЗТ, да гледаме јаки и тензични утакмици

GMC

Член од
18 мај 2024
Мислења
42
Поени од реакции
39
Глеав финале на куп, и баш си размислував колку би било добро Куманово да направи силна екипа као некад, па да се врати ривалстовото со МЗТ, да гледаме јаки и тензични утакмици
E друже, тоа беа времиња... Едвај чекавме да има гостување во Куманово

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.321
Поени од реакции
13.238
E друже, тоа беа времиња... Едвај чекавме да има гостување во Куманово
Лично за мене, нај јако кошаркарско дерби ми било со Куманово, не со Работнички, штета што не земаа макар една титула.

• Ми се допаѓа
Reactions: GMC
Член од
16 мај 2010
Мислења
6.358
Поени од реакции
5.742
Лично за мене, нај јако кошаркарско дерби ми било со Куманово, не со Работнички, штета што не земаа макар една титула.
Ќе земесмо да не имаше директива дека како државан проект не смеете да изгубите :LOL: :LOL:
Шала на страну, мислу дека после тој тепање од ЕБР на све што се движи у салу, жене и деца укључувајќи некоја лоша аура се створи около македонску кошарку и иста е у слободан пад од тг.
Автоматски споено мислење:

https://x.com/MovistarBasket/status/1891232414900375876

Некад у Соколи а сг трпа у Реал :)
Против*

Свакако Уникаха е далеко од мал тим и свака част што за играча што играја у мк лигу стигнаја до ткв тим.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.358
Поени од реакции
5.496
Пери делеше још тга од лигу иако имаше добри играчи особено у МЗТ, донесе ги куп, и финале едно од поинтересно заѓни 13 године

Последно уредено:
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.447
Поени од реакции
5.571
Ќе земесмо да не имаше директива дека како државан проект не смеете да изгубите :LOL: :LOL:
Шала на страну, мислу дека после тој тепање од ЕБР на све што се движи у салу, жене и деца укључувајќи некоја лоша аура се створи около македонску кошарку и иста е у слободан пад од тг.
Автоматски споено мислење:

Против*

Свакако Уникаха е далеко од мал тим и свака част што за играча што играја у мк лигу стигнаја до ткв тим.
Па натрпа ги муда у Реал :D

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.321
Поени од реакции
13.238
Добра екипа бевте во времето на бившиот градоначалник,тој повеќе пари наоѓаше. Костовски, Јаневски, Луковиќ, и оној бела мамба шо го викавте му го заборавив името, само недисциплинирани играчи надвор од терен..
И во време на доминација на Годел, Куманово имало јака екипа, Инграм, Еванс

Koce05

Lakers Fan
Член од
4 март 2018
Мислења
1.993
Поени од реакции
1.683
Добра екипа бевте во времето на бившиот градоначалник,тој повеќе пари наоѓаше. Костовски, Јаневски, Луковиќ, и оној бела мамба шо го викавте му го заборавив името, само недисциплинирани играчи надвор од терен..
И во време на доминација на Годел, Куманово имало јака екипа, Инграм, Еванс
Бела мамба aka Вукашин Вуле Мандиќ.

Член од
1 август 2014
Мислења
728
Поени од реакции
1.367
Ќе уапемо ли некога од раднички..

Член од
1 јуни 2008
Мислења