- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
lisice ke go jadat od volkovo osven ako ne ja kupat
А колку кола се во 3та лига ?Нема да има потреба да ја купат бидејќи Волково оваа година изигра за нив, а и онака ќе ги потопат...
Ако е точно ова во Македонски спорт, тогаш веќе ви ја дале службено утакмицата со Лисиче и сега со исто одиграни мечеви имате 6 бода повеќе од нас и сте шампиони на северот. Честито
Од групата кај што е Лисиче има уште 4 кола за играњеА колку кола се во 3та лига ?
Е незнам за таа група, пошто не сум сигурен дали некоја екипа се откажа на полусезона. Сепак мислам дека немаше таква и дека треба да се одиграат регуларни 24 кола, па значи на Маџари му останале уште три :wink:Ме интересираше за другата група .. Кај што е Маџари Солидарност
Поточно уште колку утакмици треба Маџари да изигра
Ќе го јадете
Местена била беГoрно Лисиче - Волково 4:1
:pusk::pusk::pusk:
Местена била бе
Аман де не се нервирај одма Јас не ни знам кое место се не ни знам која лига се овие Фк Волково...Далеку од местена,али кој губи има право да збори што сака.. :wink:
иначе, јас и уште 10 души да се соберевме ќе ги тепавме тие појави што се појавија денеска, а камоли фудбалери ветерани кој играат цел живот фудбал, ко што се фудбалерите на Лисиче. Убаво рече делегатот, ''што игравте полека бе?, коа можевте 10 гола да им даете''
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Брат да не беа они, табелата ќе имаше различен изглед сега. Они ни ги земаа бодовите така да тука барај ја причината зашто не сте дале денес 10 гола. И кај нас плачеа, ве моли ме не давајте ни 10, ама идна годинааааа...:zlo:Далеку од местена,али кој губи има право да збори што сака.. :wink:
иначе, јас и уште 10 души да се соберевме ќе ги тепавме тие појави што се појавија денеска, а камоли фудбалери ветерани кој играат цел живот фудбал, ко што се фудбалерите на Лисиче. Убаво рече делегатот, ''што игравте полека бе?, коа можевте 10 гола да им даете''
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Ти ибам педеорт :icon_mrgrТреска Шишево - Горно Лисиче 3:4
Многу тешка и неизвесна утакмица.. не ме чуди .. Шишево е.. не е Славија
.п..с..го провоцирам Марко со подвлеченоно :pos2:
иначе Лисиче после оваа победа си ја обезбеди 1вата позиција во 3тата лига Север... остануваат бараж утакмиците со Маџари ваљда..
Наредно коло гостуваме во Драчево кај Драчево и последно коло со Лепенец дома. и то је то..