Фан клуб: Еуромилк Горно Лисиче

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
LISICE - MIRAVCI 0:1
POVTORNO IMALO SUDISKA LAKRDIJA. I NA KRAJOT OD MECOT GLAVNIOT SUDIJA BARTON OD TETOVO BIL ODNESEN SO AMBULANTNO VOZILO VO BOLNICA. ZASTO NEZNAM. SE ZBORI DEKA GO NAPADNALE U SRED TEREN.

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
LISICE - MIRAVCI 0:1
POVTORNO IMALO SUDISKA LAKRDIJA. I NA KRAJOT OD MECOT GLAVNIOT SUDIJA BARTON OD TETOVO BIL ODNESEN SO AMBULANTNO VOZILO VO BOLNICA. ZASTO NEZNAM. SE ZBORI DEKA GO NAPADNALE U SRED TEREN.
Јас ја гледав го удрија во јајца и неможеше да стане

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Јас ја гледав го удрија во јајца и неможеше да стане
KOJ GO UDRIL?
--- надополнето: Aug 22, 2011 11:35 AM ---
Крсте Тодоров по асистенција на Штерјов во 2. минута од средбата стрелаше во мрежата на Грошев и ја донесе големата победа на Миравци на жешкиот терен во Горно Лисиче
Дербито мина во знакот на убав фудбал и многу, многу шанси за голови. Гостинот имаше и повеќе среќа и повеќе знаење и стигна до важни три бода во битката за врвот на табелата.
По откривањето на резултатот домашните тргнаа да вратат. Во првиот налет преку Ведат и Трипуновски го погодија дирекот на Миравци. Во 16. минута Тодоров не реализира од чиста шанса, а потоа на сцена стапија шансите на Штерјов.
Судијата Бартон во болница
По завршувањето на натпреварот се случи мешаница пред кабините. Во таа мешаница беше удрен судијата Јосип Бартон. Од ударот тетовецот како покосен падна на теренот. Лекарите му дадоа помош, но по 10 минути падна одлуката. Ударот бил силен, а повредата во градите тешка. Бартон со возилото на брза помош беше префрлен во болница.

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
znae li nekoj dali e i kolku e i kako e kaznet euromilk?.. slusnav deka ima nekoja kazna nesto se desava ?

Член од
28 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
5
znae li nekoj dali e i kolku e i kako e kaznet euromilk?.. slusnav deka ima nekoja kazna nesto se desava ?
Теренот на Еуромилк е суспендиран цела сезона,значи според мои сознанија треба да играте 100км подалеку од лисиче...

Иначе утре против нас во Гостивар пред празни трибини ради суспензијата на ФК Гостивар на 2 утакмици без публика ради “нередите“ против Треска...

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Најверојатно мечевите Еуромилк ќе ги игра во Кавадарци според мои сознанија.
Иначе Бартон наводно бил удрен од братот на Тица :D

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
gostivar-euromilk 3:0, da ne sme ja izgubile sluzbena ovaa poradi incidentot nesto da ne se desilo?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.121
imas li nesto slusnato za incidentot so miravci? ima li nekoi kazni? osven ovie pogore sto gi napisaa
Не сум чул ништо повеќе, само дека сте добиле тешка казна. Сепак не ми се верува дека цела сезона ќе играте вон Лисиче. Максимална казна што досега сум ја видел биле некои 5-6меча...
Се случувале многу поголеми инциденти од тој...

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
lisice - drita 1:1
samo rezultatot go znam,ima li nekoj podetalni informacii? kade se igralo?.. koj igrale?

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
lisice - rufeja 5:1
ima li nekoj podetalni informacii? marko? :) ajde dopisnichare :)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
4 гола на Бујчевски,тоа е се шо знам

Kajgana Shop

На врв Bottom