- Член од
- 13 декември 2010
- Мислења
- 351
- Поени од реакции
- 146
Незнам зошто играа со втор тим и немаше спикер!КОЈ ГИ ДАДЕ ГОЛОВИТЕ ЗА ЛИСИЧЕ?
Незнам зошто играа со втор тим и немаше спикер!КОЈ ГИ ДАДЕ ГОЛОВИТЕ ЗА ЛИСИЧЕ?
Ги превзема Брацо и најверојатно (сигурно) ќе бидат први и ќе се натпреваруваат догодина во првата лига.дај бе пишете кои играчи ги зедовте во преодниот рок??? и шо амбиции имате!!! позз
Тешко дека ќе бидат први покрај волкава конкуренција, јас сум од Горно Лисиче и голем навивач сум на Лисиче али да се држиме до реалноста.Ги превзема Брацо и најверојатно (сигурно) ќе бидат први и ќе се натпреваруваат догодина во првата лига.
Јовановски-Шиш,Трипуновски,Џангаровски,Бујчевски,Ристов,Грошев и уште неколкумина не се сеќавам кои беа..
Местите братче, првата со Лоте наместенаТешко дека ќе бидат први покрај волкава конкуренција, јас сум од Горно Лисиче и голем навивач сум на Лисиче али да се држиме до реалноста.
Иначе
Победа Јуниор - Еуромилк 1-1
Не знам кој ги дал головите само резултатот го прочитав на сајтот на ФФМ.
GLEAS SO TI VIKA DECKOVO NAD MENE, REALNI 1:1.. AKO NIE MESTIME ZNACI MESTI I TVOJOT KLUB VARDAR. POSTO ISTI LJUGE IAMEМестите братче, првата со Лоте наместена
Какви исти луѓе бе...GLEAS SO TI VIKA DECKOVO NAD MENE, REALNI 1:1.. AKO NIE MESTIME ZNACI MESTI I TVOJOT KLUB VARDAR. POSTO ISTI LJUGE IAME
SPASESKI IGRASE I LANI U LISICE. INACE SE ZNAE ZA UTAKMICAVA VO SREDA . POVEKE E OD JASNO . A I POKVALITETEN TIM IMA VARDAR MOMENTALNO OD LISICE. REALNO AKO ZBORIME. ZA PRVA LIGA AMBICIITE SE GOLEMI NA LISICE. AMA JAS MISLAM DEKA TI KE IZGUBIS KLADBA POSTO AKO SE SEKAVAS ZBOREVME EDNAS I RECE DEKA KE SE BORIME ZA OPSTANOKКакви исти луѓе бе...
Има да биде колење во среда Вардар и Лисиче во моментов се две тотално спротивни страни...
Иначе од ланските играчи на Вардар ги имате Трипуновски, Џангаровски, Ристов, Стојковски и Спасески (сите играле во Прилеп). И не ти зборам за мечот со Победа туку за оној со Охрид Лоте, чист наместен од сигурни извори
Спасески играше втора полусезона кај васSPASESKI IGRASE I LANI U LISICE. INACE SE ZNAE ZA UTAKMICAVA VO SREDA . POVEKE E OD JASNO . A I POKVALITETEN TIM IMA VARDAR MOMENTALNO OD LISICE. REALNO AKO ZBORIME. ZA PRVA LIGA AMBICIITE SE GOLEMI NA LISICE. AMA JAS MISLAM DEKA TI KE IZGUBIS KLADBA POSTO AKO SE SEKAVAS ZBOREVME EDNAS I RECE DEKA KE SE BORIME ZA OPSTANOK