Фан клуб:Вардар!

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
DoolroX напиша:
imale navivacka grupa ili nemale pobedija vo kupot taka da nie ke diskutirame sea dali e podobro da imas titula,a da imas po 200-300 gledaci prosek ili da imas 2 - 3000, a koj ke stigne da te pleska ko magare :eek:lee:

a ako ve interesiraat detali zaso nema navivacka grupa otidete na forumot na komiti sve ke vi se razjasni

p.s. i ne se komiti oficijalni navivaci na kk vardar nego toa e podgrupata na komiti combat 87 :helou:
Првпат слушам за ваква навивачка група се мислев дека комити се и на КК.Вардар...
А тие Комбат 87 одат на натпревари или само онака постојат....не сум ги видел на ниту еден натпреварto e to

П

Паспарту

Гостин
Billa Bong напиша:
Првпат слушам за ваква навивачка група се мислев дека комити се и на КК.Вардар...
А тие Комбат 87 одат на натпревари или само онака постојат....не сум ги видел на ниту еден натпреварto e to
znam deka odea edno vreme ali malce se. sega citam na forumot na komiti se organiziraat da odat za polufinalevo so rabotnicki pa ke vidime sto ke bide, a komiti zvanicno ne navivaat za kk vardar samo poradi faktot sto lugjeto (komiti) koi sto idat na natprevarite na FK VARDAR vo kosarka navivaat za MZT ili RABOTNICKI sto e mnogu glupo pr. idat na fudbal i site navivaat za VARDAR,site peat NAPRED VARDAR... a ke dojde natprevar pomegju VARDAR i MZT ili RABOTNICKI i togas pushi VARDAR so e stvarno glupo.Toa e najgolemiot problem i za da ne dojde do raskol povtorno vo navivackata grupa KOMITI na natprevarite na KK VARDAR ide navivackata grupa COMBAT 87 koja kako sto pisav vo prethodniot post e podgrupa i e del od navivackata grupa KOMITI.:salut:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
DoolroX напиша:
znam deka odea edno vreme ali malce se. sega citam na forumot na komiti se organiziraat da odat za polufinalevo so rabotnicki pa ke vidime sto ke bide, a komiti zvanicno ne navivaat za kk vardar samo poradi faktot sto lugjeto (komiti) koi sto idat na natprevarite na FK VARDAR vo kosarka navivaat za MZT ili RABOTNICKI sto e mnogu glupo pr. idat na fudbal i site navivaat za VARDAR,site peat NAPRED VARDAR... a ke dojde natprevar pomegju VARDAR i MZT ili RABOTNICKI i togas pushi VARDAR so e stvarno glupo.Toa e najgolemiot problem i za da ne dojde do raskol povtorno vo navivackata grupa KOMITI na natprevarite na KK VARDAR ide navivackata grupa COMBAT 87 koja kako sto pisav vo prethodniot post e podgrupa i e del od navivackata grupa KOMITI.:salut:
Штом се договараат за да идат на Работнички виделе дека се добри и во кошарка и затоа ке одат....
Ај да видиме што група Комбат 87 е тоа...се надевам дека е добра и ке создаваат добра атмосфера за да може да се гледа добра кошарка:zlo:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
ejjjjjjj ajde sea prpat slusam jas za oFa kombat87????

П

Паспарту

Гостин
Billa Bong напиша:
Штом се договараат за да идат на Работнички виделе дека се добри и во кошарка и затоа ке одат....
Ај да видиме што група Комбат 87 е тоа...се надевам дека е добра и ке создаваат добра атмосфера за да може да се гледа добра кошарка:zlo:
kako sto kazav COMBAT 87 e podgrupa na KOMITI samo drugo ime sto znaci deka ke idat tie so stvarno go sakaat VARDAR, a ne prodadeni dusi so navivaat za rabotnicki vo kosarka i go plukaat VARDAR, a vo fudbal go plukaat rabotnicki taka da ocekuvaj gi pravite komiti na natprevar samo so transparenti combat iako se nadevam, a i mislam deka e podobro da se naviva pod imeto KOMITI

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
DoolroX напиша:
kako sto kazav COMBAT 87 e podgrupa na KOMITI samo drugo ime sto znaci deka ke idat tie so stvarno go sakaat VARDAR, a ne prodadeni dusi so navivaat za rabotnicki vo kosarka i go plukaat VARDAR, a vo fudbal go plukaat rabotnicki taka da ocekuvaj gi pravite komiti na natprevar samo so transparenti combat iako se nadevam, a i mislam deka e podobro da se naviva pod imeto KOMITI
И ја мислам дека треба да навиваат под името Комити заради тоа што така се познати навивачите на Вардар....
Па штом навиваат за Вардар нормално дека не се продадени души, да навиваат за Работнички:helou:знаете кој се навивачи тие што секој натпревар се таму и го бодрат тимот со сите сили,а не некој како мене или слично кој е фан на Мзт и оди на два натпревари од цела сезона

П

Паспарту

Гостин
Billa Bong напиша:
И ја мислам дека треба да навиваат под името Комити заради тоа што така се познати навивачите на Вардар....
Па штом навиваат за Вардар нормално дека не се продадени души, да навиваат за Работнички:helou:знаете кој се навивачи тие што секој натпревар се таму и го бодрат тимот со сите сили,а не некој како мене или слично кој е фан на Мзт и оди на два натпревари од цела сезона

bitno u dusata sme golemi navivaci ne e bitno kolku ideme na natprevari godisno :pos2: i ja ne idam mnogu cesto ali stalno pratam sto se slucuva :zver:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
DoolroX напиша:
bitno u dusata sme golemi navivaci ne e bitno kolku ideme na natprevari godisno :pos2: i ja ne idam mnogu cesto ali stalno pratam sto se slucuva :zver:
.....
Не е тоа тоа и ја следам све што се случува со Мзт ама не е тоа тоа пак ке кажам друго е секој натпревар да си таму а друго е само да го видиш најинтересните моменти или само да видиш резултат и кој колку поени дал

П

Паспарту

Гостин
jove_bt напиша:
ejjjjjjj ajde sea prpat slusam jas za oFa kombat87????
КОМИТИ или COMBAT 87 исто е само под друго име се навива на кошарка,а зашто сите во скопје знаат добро

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
DoolroX напиша:
КОМИТИ или COMBAT 87 исто е само под друго име се навива на кошарка,а зашто сите во скопје знаат добро
Нели се најавуваше дека ке се појавите во градски?ја бев на Работнички-Вардар..тапа беше се собрале 50 души од ЦПБ и си пеат...:tapp:..немаше ниеден навивач на Вардар што се деси?

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Abe kakov vardar kakvi navivaci vardar e eden i edinsteven samo vo fudbal si ima navivaci ne go e gajle za kosarka.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
iLe напиша:
Abe kakov vardar kakvi navivaci vardar e eden i edinsteven samo vo fudbal si ima navivaci ne go e gajle za kosarka.
Не е така!
Вардар да не се слаби во кошарка?
Па ако беа слаби немаше тукутака да го освојат купот и да ја победат Струмицаto e to...Вардар има одлична листа на играчи..се е добро..единствено нешто што не е добро...тоа што нема навивачи,фан клуб..тие Комбат 87 се собраа во Кале 20 души и мислат дека тоа се навивачи..бај д веј исто како Цити Парк Бојс...Тоа не е навивачка група тоа како јас и деца од улица да се собереме и да одиме на натпревар..Катастрофа!to e to

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
nema sto posebno da se kaze za vardar imaat perspektiva dobar trener dobri igraci ednostavno nesto treba da smeni a bez navivaci tesko deka ke napraat nesto ja znam dosta sto se za vardar ama ne idat na utakmici epa sea

П

Паспарту

Гостин
пишав на шпекулации еве да пишам и овде дека вардар осигурување останува спонзор на кк вардар, а сега кои играчи ќе играат... :) ѓуров и самарџиев си отидоа, кралевски е пред заминување но се андевам ќе направат пак добар тим :)

Kajgana Shop

На врв Bottom