I
IBIZA SOUND
Гостин
mora vo finaleto da pocne tores
Кажа Рамос пред првенството дека ќе шутира пенали ако дојде Шпанија во таква ситуација, секако ако Дел Боске го стави да шутира.
Што заебано бе, одиме до крај, нема да дозволиме играчи од Јуве да ни земат титула!!
Бетер брат ти си беНе прајте си бајрам со умот, нема шанса оваа Италија да ја победи Германија...
Не те идет паметот од брат ти, па ти продлжуваш кутриот сега е легнат под јорган или кој знает кај тажит па ти уште згора на тоа го копираш, се испуцуваш пред утакмица исто како него демек готова е завршена работата, ФИНАЛЕ е ниедна екипа нема да биде наивна и двете ќе ја сакаат победата не е обичен натпревар! Леллеј колкаво фудбалско не знаење....Што заебано бе, одиме до крај, нема да дозволиме играчи од Јуве да ни земат титула!!
Тој за Германија, јас за Шпанија... ќе прајме муабет во недела. Оваа германска генерација све лузери се, ич да не ви е гајле што ќе си пишиме во фан клуб, ај цепи во твојот.Не те идет паметот од брат ти, па ти продлжуваш кутриот сега е легнат под јорган или кој знает кај тажит па ти уште згора на тоа го копираш, се испуцуваш пред утакмица исто како него демек готова е завршена работата, ФИНАЛЕ е ниедна екипа нема да биде наивна и двете ќе ја сакаат победата не е обичен натпревар! Леллеј колкаво фудбалско не знаење....
П.С е тие играчи од јуве од 38 натпревари немаа ниту еден пораз! И следен пат кога ќе коментираш размисли што пишуваш, Прочитај прво што пишишиш после испрати го мислењто!
Со Болоња ли и со Сиена? Не ме јеби.. ако гледаме реално овие играчи на Шпанија се далеку поквалитетни од оние на Италија.Не те идет паметот од брат ти, па ти продлжуваш кутриот сега е легнат под јорган или кој знает кај тажит па ти уште згора на тоа го копираш, се испуцуваш пред утакмица исто како него демек готова е завршена работата, ФИНАЛЕ е ниедна екипа нема да биде наивна и двете ќе ја сакаат победата не е обичен натпревар! Леллеј колкаво фудбалско не знаење....
П.С е тие играчи од јуве од 38 натпревари немаа ниту еден пораз! И следен пат кога ќе коментираш размисли што пишуваш, Прочитај прво што пишишиш после испрати го мислењто!
абе и во група ќе ги тепавте ама...? Никој не ги оспори играчите на шпанија ама и играчите на италија не се да ги оспориш значи кога стигнала една репрезентација до финале не стигнла туку така! А Ако е само за да се коментира навивачки а да не се гледа реално на работите друга рабоа е тоа.Со Болоња ли и со Сиена? Не ме јеби.. ако гледаме реално овие играчи на Шпанија се далеку поквалитетни од оние на Италија.
Сепак финале е, ништо не се знае, Италијанците кога најмалку очекуваш они освојуваат, ама неможат Bonucci, Barzagli, Balzaretti, Montolivo со Пиќе, Рамос, Чаби, Бусктес, Чави, Иниеста, Фабрегас, Торес, Силва и компанија.
Ти што сакаш пиши ама на крај секогаш смешни испаѓате со брат ти затоа не се пиши секогаш пред време. Јас не викам дека италија ќе победит! Не сум како тебе и како брат ти 100% убеден и после на кра се криете под јорганче ве немат пет дена на форум!Тој за Германија, јас за Шпанија... ќе прајме муабет во недела. Оваа германска генерација све лузери се, ич да не ви е гајле што ќе си пишиме во фан клуб, ај цепи во твојот.
Не знам кога јас сум се криел, а за брат ми е не е овде, затоа и го нема. Ти кажав во фан клуб ќе пишам и пред време и кога сакам јас...абе и во група ќе ги тепавте ама...? Никој не ги оспори играчите на шпанија ама и играчите на италија не се да ги оспориш значи кога стигнала една репрезентација до финале не стигнла туку така! А Ако е само за да се коментира навивачки а да не се гледа реално на работите друга рабоа е тоа.
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 00:22 ---
Ти што сакаш пиши ама на крај секогаш смешни испаѓате со брат ти затоа не се пиши секогаш пред време. Јас не викам дека италија ќе победит! Не сум како тебе и како брат ти 100% убеден и после на кра се криете под јорганче ве немат пет дена на форум!
OMG... Каков 'весник' е ова?!Морам и тука да ја ставам сликата од весникот...имате поздрав од Секс Запрегаш и дел Боце
![]()