Фан Клуб: Шпанија

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.911
Поени од реакции
30.886
Кажа Рамос пред првенството дека ќе шутира пенали ако дојде Шпанија во таква ситуација, секако ако Дел Боске го стави да шутира.
(y)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Машки потег од страна на Рамос...(y)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ќе биде забавно со Талијаниве :cool:

Овој како што е луд не би ме зачудило во финалето во напад да играат:

Љоренте-Торес-Мата

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што заебано бе, одиме до крај, нема да дозволиме играчи од Јуве да ни земат титула!!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Што заебано бе, одиме до крај, нема да дозволиме играчи од Јуве да ни земат титула!!
Не те идет паметот од брат ти, па ти продлжуваш кутриот сега е легнат под јорган или кој знает кај тажит па ти уште згора на тоа го копираш, се испуцуваш пред утакмица исто како него демек готова е завршена работата, ФИНАЛЕ е ниедна екипа нема да биде наивна и двете ќе ја сакаат победата не е обичен натпревар! Леллеј колкаво фудбалско не знаење....
П.С е тие играчи од јуве од 38 натпревари немаа ниту еден пораз! И следен пат кога ќе коментираш размисли што пишуваш, Прочитај прво што пишишиш после испрати го мислењто!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не те идет паметот од брат ти, па ти продлжуваш кутриот сега е легнат под јорган или кој знает кај тажит па ти уште згора на тоа го копираш, се испуцуваш пред утакмица исто како него демек готова е завршена работата, ФИНАЛЕ е ниедна екипа нема да биде наивна и двете ќе ја сакаат победата не е обичен натпревар! Леллеј колкаво фудбалско не знаење....
П.С е тие играчи од јуве од 38 натпревари немаа ниту еден пораз! И следен пат кога ќе коментираш размисли што пишуваш, Прочитај прво што пишишиш после испрати го мислењто!
Тој за Германија, јас за Шпанија... ќе прајме муабет во недела. Оваа германска генерација све лузери се, ич да не ви е гајле што ќе си пишиме во фан клуб, ај цепи во твојот.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Со Болоња ли и со Сиена? Не ме јеби.. ако гледаме реално овие играчи на Шпанија се далеку поквалитетни од оние на Италија.
Сепак финале е, ништо не се знае, Италијанците кога најмалку очекуваш они освојуваат, ама неможат Bonucci, Barzagli, Balzaretti, Montolivo со Пиќе, Рамос, Чаби, Бусктес, Чави, Иниеста, Фабрегас, Торес, Силва и компанија.​

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Со Болоња ли и со Сиена? Не ме јеби.. ако гледаме реално овие играчи на Шпанија се далеку поквалитетни од оние на Италија.
Сепак финале е, ништо не се знае, Италијанците кога најмалку очекуваш они освојуваат, ама неможат Bonucci, Barzagli, Balzaretti, Montolivo со Пиќе, Рамос, Чаби, Бусктес, Чави, Иниеста, Фабрегас, Торес, Силва и компанија.​
абе и во група ќе ги тепавте ама...? Никој не ги оспори играчите на шпанија ама и играчите на италија не се да ги оспориш значи кога стигнала една репрезентација до финале не стигнла туку така! А Ако е само за да се коментира навивачки а да не се гледа реално на работите друга рабоа е тоа.
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 00:22 ---
Тој за Германија, јас за Шпанија... ќе прајме муабет во недела. Оваа германска генерација све лузери се, ич да не ви е гајле што ќе си пишиме во фан клуб, ај цепи во твојот.
Ти што сакаш пиши ама на крај секогаш смешни испаѓате со брат ти затоа не се пиши секогаш пред време. Јас не викам дека италија ќе победит! Не сум како тебе и како брат ти 100% убеден и после на кра се криете под јорганче ве немат пет дена на форум!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
абе и во група ќе ги тепавте ама...? Никој не ги оспори играчите на шпанија ама и играчите на италија не се да ги оспориш значи кога стигнала една репрезентација до финале не стигнла туку така! А Ако е само за да се коментира навивачки а да не се гледа реално на работите друга рабоа е тоа.
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 00:22 ---

Ти што сакаш пиши ама на крај секогаш смешни испаѓате со брат ти затоа не се пиши секогаш пред време. Јас не викам дека италија ќе победит! Не сум како тебе и како брат ти 100% убеден и после на кра се криете под јорганче ве немат пет дена на форум!
Не знам кога јас сум се криел, а за брат ми е не е овде, затоа и го нема. Ти кажав во фан клуб ќе пишам и пред време и кога сакам јас...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Морам и тука да ја ставам сликата од весникот...имате поздрав од Секс Запрегаш и дел Боце :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

OMG... Каков 'весник' е ова?! :eek:

П.С.
Сите традиции, суевериа, празновериа, бабини деветини, дрн дрн јариња...... покажуваат победа на Италија. Само лудиот Дел Боске влева оптимизам кај шпанските навивачи. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom