Фан Клуб: Шпанија

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не дека исто е,ама и со него и без него пак ќе ја разбиеме Швајцарскава одбрана.Ајде уште 1 час.:vozbud:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Confirmamos 11 inicial: Casillas, Sergio, Pique, Puyol, Capdevilla, Busquets, Iniesta, Alonso, Xavi, Silva y Villa.

Кој ќе го глеа Бускетс бе УПМ

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Касиљас е капитен,мислам дека Чави заслужува да биде:toe:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Casillas – Sergio Ramos, Puyol, Pique, Capdevila – Busquets – Xavi, Xabi Alonso, David Silva – Torres, David Villa

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Касиљас е капитен,мислам дека Чави заслужува да биде:toe:
Дете колку години имаш и колку време следиш фудбал?Капитен како се одредува.Му се дава лентата на најдобриот најстариот или го бира тренерот или претседателот.Касиљас има најмногу настапи во Шпанска репрезентација па затоа е капитен човече.:tapp:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Дете колку години имаш и колку време следиш фудбал?Капитен како се одредува.Му се дава лентата на најдобриот најстариот или го бира тренерот или претседателот.Касиљас има најмногу настапи во Шпанска репрезентација па затоа е капитен човече.:tapp:
ХАХАХХА Мене ли ке ме учиш за фудбал бе алоооооо,му ја давало на најстариот:tapp:!!Па и Маскерано во Аргенитна ни е најдобар нити па најстар па е капитен,во Португалија најстар да не е Роналдо :tapp: Највеќе заслужува да биде Чави,али со вакви како тебе неможеш да се разбереш бидејки мислат дека најстариот треба да биде:tapp:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
ХАХАХХА Мене ли ке ме учиш за фудбал бе алоооооо,му ја давало на најстариот:tapp:!!Па и Маскерано во Аргенитна ни е најдобар нити па најстар па е капитен,во Португалија најстар да не е Роналдо :tapp: Највеќе заслужува да биде Чави,али со вакви како тебе неможеш да се разбереш бидејки мислат дека најстариот треба да биде:tapp:

Зашо заслужува да биде Чави пред Касиљас ?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Зашо заслужува да биде Чави пред Касиљас ?
Затоа што е лидер на екипата:toe:,иначе за највеќе настапи има Касиљас 103,па следува Чави со 85 !!Само он незнае да објасни бидејки вика треба да биде најстар и да биде најдобар,ја му дадов 2 примери Маскерано(капитен во Аргенитина) Ниту е најдобар нити па најстар а нити па има највеќе настапи

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе ор глуп ор бот еден.Види ја што реков.Сега виде дека тој што има најмногу настапи е капитен и се прави наудрено.Ботче едно поима немаш.Ни да прочиташ не знаеш а камо ли да кажеш.Види ја последната моја реченица.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Значи кој бот си ти Кире...ц ц ц ц ц

Дај бе до толку ли нема некој друг да игра на местово на Бускец :(

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Абе ор глуп ор бот еден.Види ја што реков.Сега виде дека тој што има најмногу настапи е капитен и се прави наудрено.Ботче едно поима немаш.Ни да прочиташ не знаеш а камо ли да кажеш.Види ја последната моја реченица.
Абе бот еден,ти ли ке ме учиш за фудбал бе:tapp:,како прво ја реков дека треба да биде Чави капитен затоа што е лидер во екипата и заслужува да биде!!!А за тоа дека има Каиљас највеќе настапи ти пишав дека има и ја ти пишав дека и Маскерано не испочнува од тие 3 примери нити има највеќе настапи,ни е најстар,ни е најдобар :toe:!Сеа сфати што ми беше поентата ?
--- надополнето ---

Значи кој бот си ти Кире...ц ц ц ц ц

Дај бе до толку ли нема некој друг да игра на местово на Бускец :(
Па вие сте ботови бе,Маскерно највеќе настапи има ли во Аргентина? Ај кажи зошто он е капитен

--- надополнето

--- надополн

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Кире мај брадр...така е до крај идеме брат:pos2:

Ајде, ајде за ова служи форум...првин ебење па после каење:pos2:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^Кога се знае кој е капитен што има да кажуваш Чави заслужувал да биде а Касиљас не.Некој со помалку настапи заслужил повеќе од оној со најмногу.Ти немаше логика поентата.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Добро прво полувреме, со 3 одлични шанси за гол. Со оглед дека швајцарците играа класичен бункер, ова за мене е и повеќе од одлично прво полувреме. Касиљас беше без работа, одбраната одлична, средниот ред добар, Чаби спречи се што можеше, Иниеста и Чави дадоа неколку добри топки кон офанзивниот дел, Силва трчаше насекаде, и тој имаше неколку добри пасеви, Бускец не ни го забележав исто ко со играч помалку да играме, Виља имаше една добра шанса на која мислам дека најдобро ќе беше да проигра отколку да оди со лоб.

Во врска со капитенската лента, мислам дека треба да ја носи некој играч од средниот ред, моторот на екипата, така да ја би за Чави или Чаби.

Kajgana Shop

На врв Bottom