Фан Клуб: Шалке 04

M

Mario Gómez

Гостин
Шалке во Скопје на 24 мај. Штета нема да сум тука.:(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Само да има понормална цена и обавезно ќе се иде.

Vorwärts Schalke, auf gehts zum Sieg

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ајде да видиме како ќе се покаже.Најверојатно имал клаузула од 2.75 милиони евра и за толку го купиле Шалке.Бохум сакале повеќе пари ама џабе.:LOL:Шалке ќе постане расадник на таленти.

Дракслер пред некој ден одбил да премине во Сити и Реал Мадрид за сума од 45милиони,а тој би земал 12 милиони евра плата.Не знам дали е сигурно тоа но се крена голема прашина.Дракслер е лидер на екипата,а ќе биде потпомогнат од Горецка,Мајер и можеби и напаѓачот Авдијај од 2014 ќе го прекомандуваат во првиот тим.Во екипата се и Пападопулос,Матип,Колашинац што значи Шалке во иднина има сериозни таленти кои најверојатно ќе имаат блескава кариера.Хурадо си замина а најверојатно и Фарфан ќе оди во Галатасарај,така да Мајер можеби уште од оваа сезона ќе заигра во првиот тим регуларно.Со Дракслер им успеа тоа,зашто да не и со Мајер,кој го сметаат за најголемиот фудбалски талент во Бундеслигата.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Епа ми се исполни желбата.

Челзи,Шалке,Базел и Стеауа.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Опаааа Боатенг. Ок, Ок, за ЛШ супер ќе дојде. Само дали се ова панични трансфери после последниве наипревари или добро промислени не знам...

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Опаааа Боатенг. Ок, Ок, за ЛШ супер ќе дојде. Само дали се ова панични трансфери после последниве наипревари или добро промислени не знам...
Ama toj veke igrase za Milan.Od nokaut faza ke moze da igra.(ako ne se smeneti pravilata)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ауууу да бе жабариве квалификации играа... Не знам, верпјатно направиле математика...

C

Creating.

Гостин
Ќе покаже времето, али мислам дека ќе се вклопи во екипата и дека ќе им биде на сите тешко да играат против Шалке...:)

M

Mario Gómez

Гостин
Ќе покаже времето, али мислам дека ќе се вклопи во екипата и дека ќе им биде на сите тешко да играат против Шалке...:)
Шалке уствари имаат многу добар тим, со добар тренер би биле топ 10 во европа. На нив им треба некој Клоп да ги среди, инаку не гледам каде Дортмунд имаат појјак тим од Шалке.

Kajgana Shop

На врв Bottom