Фан Клуб: Шалке 04

Ние ќе го преплатиме и кај нас ќе дојди

Искрено мислам дека може да се вклопи добро, има потенцијал. За Шахин ми е мака што не се врати во форма ама и пред да иде во Ливерпул се сомневав o_O

Искрено мислам дека може да се вклопи добро, има потенцијал. За Шахин ми е мака што не се врати во форма ама и пред да иде во Ливерпул се сомневав o_O
Шахин си се поеба со повредата.
А за Холтби не знам..........подобри опции се Ериксен и Иско ама и поскапи

Мадиња......во Спарс отиде Холтби. Мислам дека под покровителство на АВБ можи да биди играч

Холтби се сели во Тотенхем, а Бастос пристигнува во Шалке.

Ебате клубот баш сега најдоа со експериментите.

Ебате клубот баш сега најдоа со експериментите.
Pogolem eksperiment od trenerot nema.Zlato vreden Stevens go izbrkaa bez nikakva potreba..Loso im se pisuva sezonava a za LS neznam sto ke pravat ama sega imaat mnogu seriozen protivnik.

Кој лузер.

Бундеслигата е feeder на играчи за премиер лигата, тоа покажува колку поголем квалитет играчки има во Германија, а колку се финансиски немоќни во однос на англиските клубови.

535716_4923916453639_979357373_n.jpg

Пошо комитиве навиваат за Шалке, ај наздравје бричење. :D

2-1 победа во големото дерби против Дортмунд.
На крај малце само фатив добро навивање на УГЕ. :)
Комити имаа големо знаме меѓу првите редови.

4та позиција за Шалке, квалификации за ЛШ.

Утакмциава можеше да си ја завршат лагано Шалке само какви 4-5 шанси промашија, дефинтивно заслужена победа на Шлаке а и убав коефицетн си фатив 3.10 за 1.

Комити имаа големо знаме меѓу првите редови.

4та позиција за Шалке, квалификации за ЛШ.

Големото уште на старт од утакмицата го дадоа и неколку пати го имаше знаменцето на пола знакот на Шалке на пола на Вардар. Интересна утакмица требаше минимум 5-6 гола да паднат на тие шанси..Матип :vozbud:

Комити идат навивачите на Шалке на вашите натпревари или не ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom