- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
Маинц/Палермо,Лацио?/ШалкеИ после само италијанските екипи се заебавале во ЛЕ.
Него шо состав има извадено овој, без Раул, Хурадо и Фарфан.
Маинц/Палермо,Лацио?/ШалкеИ после само италијанските екипи се заебавале во ЛЕ.
Него шо состав има извадено овој, без Раул, Хурадо и Фарфан.
На кои фанови кажуваш кога Шалке нема фанови од МакедонијаАј честито, брука ќе беше со таков среден ред да испаднете.
Холтби и Дракслер се страшни таленти. Тука се Фарфан, Раул и Хунтелар. Ќе идете далеку во ЛЕ.
сепак добро е за Бундеслигата, и Хановер и Шалке поминааНа кои фанови кажуваш кога Шалке нема фанови од Македонија
Абе ајде, сигурен си ?На кои фанови кажуваш кога Шалке нема фанови од Македонија
Ти да не си од тие што имаат од секоја лига по еден тим илиАбе ајде, сигурен си ?
Да бе ја за сите навивам За Вардар, за Вардар иии за Вардар и Вардар. А, фан сум на Манчестер и Шалке.Ти да не си од тие што имаат од секоја лига по еден тим или
јас само на Баерн, не и на Реал и ТотенхемДа бе ја за сите навивам За Вардар, за Вардар иии за Вардар и Вардар. А, фан сум на Манчестер и Шалке.
А, зашто мислиш дека тоа би ме интересирало за кој си ти ? И што има дап ишуваш тука како фан на баерн, само да провоцираш. Не се секирај ти има кој да фанови тука што се за Шалке има итакви што го гледале, додека некој пуканки грицка и на ТВ го гледа баерн.јас само на Баерн, не и на Реал и Тотенхем
Само ти кажувам разлика од фановите како мене и фановите како тебе.А, зашто мислиш дека тоа би ме интересирало за кој си ти ? И што има дап ишуваш тука како фан на баерн, само да провоцираш. Не се секирај ти има кој да фанови тука што се за Шалке има итакви што го гледале, додека некој пуканки грицка и на ТВ го гледа баерн.
A, кај прочита дека реков дека збориш против Шалке? Провоцираш по фановите, што ми е гајле што мислиш ти ја каков фан сум ? Тебе тоа сигурно нема да ти докажувам од проста причина што воопшто не знаеш што е вистинска љубов кон клуб, нити си го гледал во живо нити се допринел нешто за тоа и затоа нејќам да дискутирам. Дискусијата нека заврши тука, по пп ќе се разбереме ако сакаш подетално нека остане овдека дискусијата за Шалке...Само ти кажувам разлика од фановите како мене и фановите како тебе.
Кај виде да провоцирам, и мене ми е мило Шалке да победува во Лига Европа, тоа е добро за Бундеслигата, читај ме добро што сум пишувал а не празни муабети да правиш, демек само провоцирам
ги критикував Шалке само во првиот натпревар кога одиграа катастрофално во Хелсинки, а не сум никого провоцирал, а и искрено нема кого да провоцирам тука така да...