Фан Клуб: Шалке 04

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.357
Поени од реакции
26.296
Секаде се е можно, се виде дека и во Хелсинки е можно :D

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ќе поминат на домашен терен,килаво ама ќе ги тепаат,сепак се германци...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.357
Поени од реакции
26.296
Лудите сини од Гелзенкирхен губеа 2:0 од Мајнц, катастрофално 1 полувреме, исто како во Хелсинки, и во второто полувреме на теренот излезе сосема друг тим, добро измени направи Рањик, место Хурадо и Моравек ги пушти Дракслер и Фарфан и така им тргна на Шалке и победија 4:2.

M

Mario Gómez

Гостин
Ај честито, брука ќе беше со таков среден ред да испаднете.

Холтби и Дракслер се страшни таленти. Тука се Фарфан, Раул и Хунтелар. Ќе идете далеку во ЛЕ.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Шуќур распалија... среќа имаа во гз кој гледаше први 20-30 мин знае што зборам. Резултатов не да не е реален ама кој го врти одат понатаму...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.357
Поени од реакции
26.296
Ај честито, брука ќе беше со таков среден ред да испаднете.

Холтби и Дракслер се страшни таленти. Тука се Фарфан, Раул и Хунтелар. Ќе идете далеку во ЛЕ.
На кои фанови кажуваш кога Шалке нема фанови од Македонија (n)
--- надополнето: Aug 25, 2011 10:19 PM ---
На кои фанови кажуваш кога Шалке нема фанови од Македонија (n)
сепак добро е за Бундеслигата, и Хановер и Шалке поминаа :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
јас само на Баерн, не и на Реал и Тотенхем
А, зашто мислиш дека тоа би ме интересирало за кој си ти ? И што има дап ишуваш тука како фан на баерн, само да провоцираш. Не се секирај ти има кој да фанови тука што се за Шалке има итакви што го гледале, додека некој пуканки грицка и на ТВ го гледа баерн.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.357
Поени од реакции
26.296
А, зашто мислиш дека тоа би ме интересирало за кој си ти ? И што има дап ишуваш тука како фан на баерн, само да провоцираш. Не се секирај ти има кој да фанови тука што се за Шалке има итакви што го гледале, додека некој пуканки грицка и на ТВ го гледа баерн.
Само ти кажувам разлика од фановите како мене и фановите како тебе.
Кај виде да провоцирам, и мене ми е мило Шалке да победува во Лига Европа, тоа е добро за Бундеслигата, читај ме добро што сум пишувал а не празни муабети да правиш, демек само провоцирам :eek:
ги критикував Шалке само во првиот натпревар кога одиграа катастрофално во Хелсинки, а не сум никого провоцирал, а и искрено нема кого да провоцирам тука така да...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Само ти кажувам разлика од фановите како мене и фановите како тебе.
Кај виде да провоцирам, и мене ми е мило Шалке да победува во Лига Европа, тоа е добро за Бундеслигата, читај ме добро што сум пишувал а не празни муабети да правиш, демек само провоцирам :eek:
ги критикував Шалке само во првиот натпревар кога одиграа катастрофално во Хелсинки, а не сум никого провоцирал, а и искрено нема кого да провоцирам тука така да...
A, кај прочита дека реков дека збориш против Шалке? Провоцираш по фановите, што ми е гајле што мислиш ти ја каков фан сум ? Тебе тоа сигурно нема да ти докажувам од проста причина што воопшто не знаеш што е вистинска љубов кон клуб, нити си го гледал во живо нити се допринел нешто за тоа и затоа нејќам да дискутирам. Дискусијата нека заврши тука, по пп ќе се разбереме ако сакаш подетално нека остане овдека дискусијата за Шалке...

Kajgana Shop

На врв Bottom