Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Не мора 3 гола,само да се земат 3 бода е битно...Па после ќе си ги прчиме!!

F

fantomX

Гостин
Чех
Босингва
Карваљо
Тери
Бриџ
Џон Оби
Калу
Деко
Лампард
Малуда
Анелка

Кудичини, Иванович, Фереира, Алекс, Белети, Сточ, Ди Санто.

За убо да е. :tv:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Чех
Босингва
Карваљо
Тери
Бриџ
Џон Оби
Калу
Деко
Лампард
Малуда
Анелка

Кудичини, Иванович, Фереира, Алекс, Белети, Сточ, Ди Санто.

За убо да е. :tv:
Дечки не сум запознаен добро но кај се Балак, Џо Кол, Ешли Кол, Есиен, Дрогба??? По играчиве што ви ги нема во овај состав вредат колку нафтено поле...:wink:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.140
Поени од реакции
1.744
Комплетно е опоравен Деко??Да не се заебе пак сколари ко со дрогба...иначе со среќа вечер ве иам на ливче

В

Вори

Гостин
Малуда под итно да се извади да влезе Сточ или Ди Санто,зш човекот е ДРВО!!Иналче играме добро али немаме реализација,овие од Рома 11 играчи се во одбрана боже сачувај,и после италијанскиот фудбал бил најубав.Бул шет!!!!

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Катастрофа фудбал виновна за тоа е рома па каква е оваа игра со 11 луѓе на сопствена половина цццц:uvo:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Браво браво ете 1-0 стрелец Џон Тери со глава :back:
Ако остане вака ќе ми донесете некој денар:pipi:

F

fantomX

Гостин
Дечки не сум запознаен добро но кај се Балак, Џо Кол, Ешли Кол, Есиен, Дрогба??? По играчиве што ви ги нема во овај состав вредат колку нафтено поле...:wink:
Сите до еден се повредени. Есиен, а и Дргоба и Балак колку шо разбрав, посериозно.

Комплетно е опоравен Деко??Да не се заебе пак сколари ко со дрогба...иначе со среќа вечер ве иам на ливче
Нема да се заеби ко со Дрогба, ама треба време за да го гледаме тој Деко од почетокот на сезоната.

Белети ни е најјак џокер. Ди Санто ни носи среќа. :)
Толку за денеска, не дека нема што да се коментира за утакмицава, туку бодојте се наши, и друго ништо не е битно.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Точно дека Ди Санто ни носи срека, тој влезе во игра и уште во истата акција постигнавме гол:) А овие италијаниве со нивната игра, уше тренерот да го ставеа во одбрана...:pusk:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Многу ми се допага резултатот. Со една фина игра дојдовме до мирна и фина победа. Само треба и да сме срекни шо Тери не му дадоа црвен картон. Здравје само нека има:toe::smir:

В

Вори

Гостин
Епа нека ни е честито победава над Рома,добро игравме Рома се бранеше али на крај го сисна...Тери мен оф ф меч,не само што даде гол туку играше одлично во одбраната..сите играа добро освен Малуда,затоа и беше заменет..Сега да се насочиме кон Ливерпул...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom