Kvarezma e kopija od Ronaldo,i toa kako dobro ke ni dojde..Veruvaj ke se snajde kaj nas,pa podobar ke bide od Maluda i Rajt Filips sto posto..Vloso dobro ke bide da go zememe i sekako David Vilja,strasen napagac....Кварезма е жонглер и знај многу да е себичен. То е причината и зошо не игра прва постава во репрезентација. Му треба салам фудбалско превоспитување. Ако Сколари можи и сака да го напрај то, че го земи. Ја не верувам, ама че видиме...
Kvarezma e kopija od Ronaldo,i toa kako dobro ke ni dojde..Veruvaj ke se snajde kaj nas,pa podobar ke bide od Maluda i Rajt Filips sto posto..Vloso dobro ke bide da go zememe i sekako David Vilja,strasen napagac....
Ја разбирам и се согласувам, ама и Роналдо беше себичен па Фергусон го среди. И зато го реков то болдираното.Кварезма е жонглер и знај многу да е себичен. То е причината и зошо не игра прва постава во репрезентација. Му треба салам фудбалско превоспитување. Ако Сколари можи и сака да го напрај то, че го земи. Ја не верувам, ама че видиме...
Епа во то е целата работа, ако........тогаш..........Fantom ke go sredi ne se sekiraj
Ќе се помачите со нас за овие двајца:smir:Негде прочитав дека прва цел на Сколари ќе биде Кака.Одма се почна со чпекулации, иако ништо чудно да улета некој Бразилец.
За Кварезма ќе биде тешка борба со Интер, а незнам зашто ама 100% сум сигурен дека доаѓа еден од Мутињо, Меирлеш или Велосо:salut:
Кизо, мислиш дека Сколари би ги ставил на трансфер листа Карваљо и Фереира?Сколари, а? Па добро. Не е слаб стратег. Колку ќе се снајде со Челси, ќе видемо. Во секој случај, Лампард, Тери, Балак, Есјен, Џо Кол, Чех, обавезно да останат. Карваљо, Фереира, Шевченко, Пизаро, Дрогба, обавезно да си идат. Нарочито тоа португалските латвици.
Едит: Кварезма е квалитетен играч, и имал 24 години. Ја го мислев накај 30 дека е. Ако оди во Челси, можеби ќе има добар ќар од него.