Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Честито победа.Заслужено ги земавме 3те бода со одлична игра во второ полувреме.Мене ме интересираше нешто друго-Кога ке се вратат Џо Кол и Жирков?

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Честита победа..следна со кој играте?

В

Вори

Гостин
Задоволен сум од второто полувреме,и од резултатот во истото тоа полувреме.Ги шинавме.
Браво за Балак,Деко и Френк..иако тешко гостување како-така направивме пак пресврт..иако мислев дека ќе го јадеме.
Но,мора да се подобри играта,особено онаа во одбраната..некако многу несигурно делува.
Но доброто е сега ќе се вратат Кол и Жирков па некој ќе ја размрда играта..
И да,почесто Стариџ треба да игра,зошто е ЦАР!
Наредна играме со Фулам,на секогаш незгодниот Кревин Котиџ,но да се надеваме на уште три бода.Како и да е,нека ни е честита победата.

п.с.Со Агуеро ништо не бидна...:nesum:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Честито победа со мало задоцнување:nesvest:.Повторно одлична игра на Дидие како и увек само криво ми е што не лупна 1 гол,сеа левата позиција кога ќе се појача мwa..

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Леле овој ме отече со ЛампаР
Ауу како шо бев нервозен од слабата игра на нашиве па и овој морав да го трпам.

Ако вака продолжиме први да примаме гол, тешко дека секоја утакмица ќе ја добиваме со пресврт. Треба малку да се стегнат нашиве.

Деко денеска беше супер, искрено ме изненади.

Калу неможам да го сварам веќе некое време.
Дидие си го направи своето со пеналот ако ништо друго.

Што ке се прави со овој дијамант јас сварно незнам, кај се видело и чуло да се игра без класични крила....

Одбраната при првиот гол ваљда сурфаа на Кајгана ама се надевам и тоа ќе се поправи.

Ни треба некое десно крило што може да игра и како напаѓач. Тоа е единствената слаба алка во тимот.

Се надевам дека овој не толку убедлив почеток е само фаза, и дека со тек на време формата и играта ке оди во нагорна линија.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Долу пишеше:

Коментатор:

Зоран и презимето не му го знам.......
Зоран Николовски:helou:
Со мало задоцнување честитки и од мене за победата.Пак со пресврт:wink:Инаку за мечот,епа што да кажам,одбраната слабо некако ми делуваше,барем во првото полувреме,ГОЛОТ СРЕЌНИЧКИ ГО ДАДОА ИСТО КАКО И ХАЛ,СЕ ОДБИ И СТИГНА ДО БЕНТ,ИСТО КАКО И КАЈ ХАНТ...:tapp:. Во второто полувреме го видовме нашиот среден ред од соништата....Балак,Лампард,Деко(Добар гол)...Дрогба ми беше отсечен малце:toe:...Како и да е 3 бода повторно кај нас:helou:
пс.Зошто не игра Жирков?........Што направивме со Агуеро?
Поздрав од мене......:wink:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Со мало задоцнување честитки и од мене за победата.Пак со пресврт:wink:Инаку за мечот,епа што да кажам,одбраната слабо некако ми делуваше,барем во првото полувреме,ГОЛОТ СРЕЌНИЧКИ ГО ДАДОА ИСТО КАКО И ХАЛ,СЕ ОДБИ И СТИГНА ДО БЕНТ,ИСТО КАКО И КАЈ ХАНТ...:tapp:. Во второто полувреме го видовме нашиот среден ред од соништата....Балак,Лампард,Деко(Добар гол)...Дрогба ми беше отсечен малце:toe:...Како и да е 3 бода повторно кај нас:helou:
Жирков е повреден оддамна, а со Агуро ништо. Атлетико бара 50 милиони фунти, а малиот бараше 200.000 фунти неделно... Барем така беше пред месец и нешто...

Разликата меѓу головите на Хант и Бент е тоа што оној на Бент беше со Чех на гол. Мора да си ја подобри формата.

В

Вори

Гостин

Со Агуеро ништо не направивме..до денеска ни е рокот да го купиме,ама како што гледаш и читаш нема ништо поврзано со него,така да нема никакви шанси да дојде Кун кај нас.
Глупа управа,чекаат 5 до 12 да дојде,за да се освестат.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Немора да значи ако не игра денес седи на клупа има големи шанси..

В

Вори

Гостин
Стефан,штом е во списокот за ЛШ,тогаш фактички како да играл.Тој и не мора ич да игра денеска,ако е во списокот,тогаш џабе.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Стефан,штом е во списокот за ЛШ,тогаш фактички како да играл.Тој и не мора ич да игра денеска,ако е во списокот,тогаш џабе.
Интересно,не сум знаел..

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Добро мене ми се обрати не тебе фала..
Ќе се направи нешто до пред утакмица ке испратат барем уште 1 понуда.
Според шпекулациите од поодамна, не биле проблем тие 50 милиони, туку платата што ја бара Агуеро. А таа е 200к неделно. Никој во Челзи, а ни во англискиот фудбал не зема толку. Не вреди малиот толку. Ако сака да игра за 80к-бујрум, ако не, можеме и без него. Сега ќе ни се врата Кол и Жирков и ќе биде друга приказна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom