Ауу како шо бев нервозен од слабата игра на нашиве па и овој морав да го трпам.Леле овој ме отече со ЛампаР
Зоран Николовски:helou:Долу пишеше:
Коментатор:
Зоран и презимето не му го знам.......
Жирков е повреден оддамна, а со Агуро ништо. Атлетико бара 50 милиони фунти, а малиот бараше 200.000 фунти неделно... Барем така беше пред месец и нешто...Зоран Николовски:helou:
Со мало задоцнување честитки и од мене за победата.Пак со пресврт:wink:Инаку за мечот,епа што да кажам,одбраната слабо некако ми делуваше,барем во првото полувреме,ГОЛОТ СРЕЌНИЧКИ ГО ДАДОА ИСТО КАКО И ХАЛ,СЕ ОДБИ И СТИГНА ДО БЕНТ,ИСТО КАКО И КАЈ ХАНТ.... Во второто полувреме го видовме нашиот среден ред од соништата....Балак,Лампард,Деко(Добар гол)...Дрогба ми беше отсечен малце...Како и да е 3 бода повторно кај нас:helou:
пс.Зошто не игра Жирков?........Што направивме со Агуеро?
Поздрав од мене......:wink:
Зоран Николовски:helou:
Со мало задоцнување честитки и од мене за победата.Пак со пресврт:wink:Инаку за мечот,епа што да кажам,одбраната слабо некако ми делуваше,барем во првото полувреме,ГОЛОТ СРЕЌНИЧКИ ГО ДАДОА ИСТО КАКО И ХАЛ,СЕ ОДБИ И СТИГНА ДО БЕНТ,ИСТО КАКО И КАЈ ХАНТ.... Во второто полувреме го видовме нашиот среден ред од соништата....Балак,Лампард,Деко(Добар гол)...Дрогба ми беше отсечен малце...Како и да е 3 бода повторно кај нас:helou:
пс.Зошто не игра Жирков?........Што направивме со Агуеро?
Поздрав од мене......:wink:
Интересно,не сум знаел..Стефан,штом е во списокот за ЛШ,тогаш фактички како да играл.Тој и не мора ич да игра денеска,ако е во списокот,тогаш џабе.
Добро мене ми се обрати не тебе фала..Интересно,не сум знаел..
Според шпекулациите од поодамна, не биле проблем тие 50 милиони, туку платата што ја бара Агуеро. А таа е 200к неделно. Никој во Челзи, а ни во англискиот фудбал не зема толку. Не вреди малиот толку. Ако сака да игра за 80к-бујрум, ако не, можеме и без него. Сега ќе ни се врата Кол и Жирков и ќе биде друга приказна.Добро мене ми се обрати не тебе фала..
Ќе се направи нешто до пред утакмица ке испратат барем уште 1 понуда.