Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Со тие пари само десната нога од Рибери, така вели Хенес:pos:
Се буни на ароганцијата на Реал, а игра исто. Од друга страна, за 17 милиони евра може да ја добие само левата нога (не десната, појака е) на Босингва, во пакет со костобранот и чорапот. Сепак пофлексибилни сме ние. :toe:

Шо е левак го бендисувам, инаку ич. Не би ризикувал.

Шева ќе биди големо засилување за почетните рунди на англиските купови. :toe:

- Шмугло Анелка ќе преговарал за нов договор.
- Мансиен потпишува нов договор, па оди на позајмица кај Вулфси.
- Немања Матич пак, демек, изјавил оти преговорите со Челзи течат, и се блиску до крајот.

F

fantomX

Гостин
Средина, каде, шо, појма немам. Да си јај ушите Арнесен, туку ајде. :toe:

F

fantomX

Гостин
Левоног, deep-holding midfielder, плејмејкер. Жолта 26-ка, покасно и 5-ка колку шо гледам.

Чувство за центаршут добро, осет за додавање исто. Малку ми е слаб, слаб шут на гол, ама ќе оцврсни. :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Со тие пари само десната нога од Рибери, така вели Хенес:pos:
Затоа догодина ќе добие кур безпари:smir:

Ќе притреба чоекот.... а и може ќе ја врати(барем во мал дел) формата коа играше у Милан !!! :toe:
И јас на тоа се надевам, сум спомнал повеќе пати.
Или барем да вади голови од линијата, да не примаме (како минатата сезона неколку пати) :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Ова заборавив да го прокоментирам прееска

Убаво шо ќе игра малиов, само да не ни го земат потоа. Тоа ме плаши
Можеби сум во заблуда, ама мислам дека потпиша нов договор и замина на позајмица. Незнам кај прочитав така...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Можеби сум во заблуда, ама мислам дека потпиша нов договор и замина на позајмица. Незнам кај прочитав така...
Абе да ама без разлика колку години има од договорот може да го купат, тоа не значи ништо (добро де само цената ке е поголема)

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Абе да ама без разлика колку години има од договорот може да го купат, тоа не значи ништо (добро де само цената ке е поголема)
Сепак, тоа значи дека сака да остане во Челзи без разлика на тоа што го даваме на позајмица. Ако е точни тоа што го кажав претходно...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Сепак, тоа значи дека сака да остане во Челзи без разлика на тоа што го даваме на позајмица. Ако е точни тоа што го кажав претходно...
:smir:

Инаку има ли некој информации за Џо Кол и евентуално некои други повредени играчи? Можда и нови трансфер-шпекулации ? :)

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
:smir:

Инаку има ли некој информации за Џо Кол и евентуално некои други повредени играчи? Можда и нови трансфер-шпекулации ? :)
http://www.chelseafc.com/news/new-deal-for-mancienne-then-to-wolves-20090813_2243335_1753824

Значи ова за Мансиен официјално било. За Џо Кол никој ништо не знае пошто нигде и не пишува. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom