Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Ауу уште да е вистина..и супер.Не можам ни јас да го гледам во син дрес.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Сеа можат да ги насочат мислите кон Снајдер.... Ќе го даделе Реал за "добра понуда" - или у превод, за цена над 15М :helou: Коа може Карло да е спремен да даде 20М за Пирло нека понудат толку и за Снајдер :toe:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Пандев би бил топ замена за Калу ако оди, 15милиончиња и наш е..не е лош играч..можи и шпиц и полушпиц :)
А Пирло..типот е одличен играч, секој тим би го сакал..но вистина е дека сме ФУЛ во средина, ама еве гледам го даваат Деко за Агуеро..за да има место за Пирло..:helou:
И јас сакам Пандев да дојде, ама колку ке сака да седи на клупа тоа е друга работа. А и темпото е побрзо во Премиер лигата, така да прашање е колку може да издржи. (Иако би ни дошол извонредно како џокер од клупата, за 60-70та минута) Може полушпиц и шпиц да игра, крилен напаѓач (заедно со Џо Кол ке ја пополнат десната страна и :toe: )

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Berlusconi: "Pirlo resta al Milan"
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo25590.shtml?refresh_cens

Toa мајсторе... ме спаси од маките да го гледам Пирло во синиот дрес наредната сезона...Паметна одлука:cuc:

точно е останува имате многу добар среден ред искрено не ви требаше Пирло иако е добар вашиот среден ред е топ.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Челси нуди 38милиони фунти и Деко за Агуеро

Валдано: Со Алонсо го завршуваме донесувањето на засилувања
Еве шанса за Рибери и оние клубови кои :drk: на него

ЕДИТ: Рибери се врати на тренинзите на Баерн М.

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=7596e62a-c9a8-4019-8098-67b2d9c99e5d&ln=3&typeBack=default

“Можеби е Шкотот во мене но верувам во правилната вредност, дури и кога трошам туѓи пари, цената што ја бараа клубовите за играчите за кои бевме заинтересирани едноставно не беа реални.”

:toe:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Како прво драго ми е што нема да доаѓа пирло кај нас.Како второ пандев да би дошол кај нас,нема да може да се избори за прва постава покрај калу,малуда и останатите.Рибери мислам дека 90% нема да дојде во челзи,многу тешко тоа.Единствено што ни преостанува е КУН АГУЕРО,38 милиони фунти + Деко за Агуеро.Интересна опција.:raz:

F

fantomX

Гостин
Можи и поарно да е да поседи, млад е, иако сакам да си ој, сумите кои се споменуваат ни одблиску не се „измерени“ според неговиот квалитет. :toe:

замена за калу - пандев, може нели?
Пандев - интересна опција, али да го дајш Калу за дупло помалку отколку да го купиш пандев е несериозна работа, барем за англиски клуб, како Челзи.

Аман шо напраја, и Ешли досега требаше да потпиши, не само Дрогба...

Ferguson: "Liverpool nema šanse, Chelsea opasan"

Trener engleskog prvaka Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson izjavio je kako se Liverpool ne može upustiti u borbu za prvaka ovu sezonu dok je Chelsea najveći protivnik njegovom klubu nakon dolaska Carla Ancelottija na položaj trenera...

"Bit će teško Liverpoolu ponoviti prošlu sezonu ili da budu bolji. Njegova se ekipa vrti oko Gerrarda i Torresa. Prošla sezona im je bila najbolja u zadnjih 20 godina i svejedno su završili četiri boda iza nas", izjavio je Sir Alex Ferguson.

S druge strane, Ferguson, koji se nada da će njegova ekipa osvojiti četvrti uzastopni naslov prvaka što do sada nije uspjelo nikome u Engleskoj, strahuje od Chelseaja. "Naš glavni protivnik bit će Chelsea. Ancelotti će promijeniti način igre i oni će igrati kao Milan, a to je talijanskom klubu donijelo dva naslova lige prvaka pa zašto to onda mijenjati?", dodao je Škot.
„Преживаров“ сега брзо рече, за Бока мислам, дека ги гледал пошто не спијал многу ноќе, па така го има гледано и Челзи на турнејата во Америка, и гледал шо е како е ново кај Челзи.
Само доволно е паметен да знај дека ова не е Милан, Лампард не е Кака; Оби не е (сеуште) како Пирло од најдобрите деној; Есиен е ламја, тука сме во предност, иако Рино е животно исто; па така јасно му е дека Челзи не можи да игра како Милан. Впрочем, Милан играше во „елка“-формација, 4-3-2-1, не со „дајамонд“ на средината колку шо знам.
Како и да е, јасно му е и него, а уште појќе и на Бенитез, дека Анчелоти ќе биде нивната нова ноќна мора, сепак Сколари беше вистинскиот човек...:icon_mrgr

Berlusconi: "Pirlo resta al Milan"
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo25590.shtml?refresh_cens

Toa мајсторе... ме спаси од маките да го гледам Пирло во синиот дрес наредната сезона...Паметна одлука:cuc:
Јебига, Оби мора да станува класен плејмејкер, има потенцијал, ќе го среди Карло си викам.

Сеа можат да ги насочат мислите кон Снајдер.... Ќе го даделе Реал за "добра понуда" - или у превод, за цена над 15М :helou: Коа може Карло да е спремен да даде 20М за Пирло нека понудат толку и за Снајдер :toe:
Снајдер ми е интересен играч, но би го побарал прво неговото досие во „болницата“ на Реал.

Општо кажано, стварно не ми е јасно како сакате некој играч, само „ради реда“. За Пирло вреди да се размисли :))), иако и да не дој не е страшно, бар Оби ќе напредува како класичен плејмејкер, го затупеа Сколари и Мурињо со дефанзива. Фергусон не ќе го сакал во Јунајтед само заради дефанзивата...

точно е останува имате многу добар среден ред искрено не ви требаше Пирло иако е добар вашиот среден ред е топ.
Нашиот среден ред можеби е меѓу најдобрите во Европа и Светот, но ни одблиску не е топ. Се надеваме на блесок на Оби Микел, и враќање на Џо Кол барем на нозе, после лесно е, ќе се врати во форма...за да биди топ отприлика, инаку наебавме. :toe:

Челси нуди 38милиони фунти и Деко за Агуеро

Валдано: Со Алонсо го завршуваме донесувањето на засилувања
Еве шанса за Рибери и оние клубови кои :drk: на него

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=7596e62a-c9a8-4019-8098-67b2d9c99e5d&ln=3&typeBack=default

“Можеби е Шкотот во мене но верувам во правилната вредност, дури и кога трошам туѓи пари, цената што ја бараа клубовите за играчите за кои бевме заинтересирани едноставно не беа реални.”

:toe:
Агуеро го замразив, и тешко ќе помини така кај мене, ако го купи Дејли Ме...овај Челзи, де.
Рибери во овај трансфер-пазар вреди негде околу Кака, малку помлку. Реално, не повеќе од 30 милиони. Аман со него, ајде Џо нека се врати еднаш.

Се согласувам со преживаров од Манчестер за ова, како и за многу други работи.

:pishtoldz

Следни: Ешли Кол, Џо Кол, Саломон Калу(?), Џулијано Белети(?) - барем еден од нив до крајов на неделава.

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
Код:
www.chelsea-mk.blogspot.com
Блог за Челзи. Сеуште е нема ништо, но од утре се што е поврзано за клубот ќе биде објавено.
Секакви коментари се добредојдени.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
England Under-21 squad to play Holland:

Frankie Fielding (Blackburn), Scott Loach (Watford); Ryan Bertrand (Reading), Kieran Gibbs (Arsenal), Michael Mancienne (Chelsea), Kyle Naughton (Tottenham), Micah Richards (Man City), James Tomkins (West Ham), Chris Smalling (Fulham); Lee Cattermole (Wigan), Fabien Delph (Aston Villa), Fabrice Muamba (Bolton), Jack Rodwell (Everton), Danny Rose (Tottenham); Andy Carroll (Newcastle), Freddie Sears (Crystal Palace), Junior Stanislas (West Ham), Daniel Sturridge (Chelsea), James Vaughan (Everton).

2ца од нашите младинци во У-21 составот.:helou:
Се надевам ќе прикажат добри игри и ќе успеат да се наметнат како предводници на У-21 репрезентацијата, и рамноправни играчи заедно со другите првотимци во клубот...

В

Вори

Гостин
Нека му е честито новиот договор на Дрогба..да дава уште повеќе голови..и да го крене конечно пехарот од ЛШ.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Синклер повторно позајмен...овој пат во Виган. Одлична шанса да се покаже во ПЛ.

F

fantomX

Гостин
Код:
www.chelsea-mk.blogspot.com
Блог за Челзи. Сеуште е нема ништо, но од утре се што е поврзано за клубот ќе биде објавено.
Секакви коментари се добредојдени.
Само напред, само клај линк (банер) и од кајганава, можи проблем да ти прават. :smir:
Па 19 години има, добра вест е ова, само физички е слаб уште.

:nerv:

Синклер повторно позајмен...овој пат во Виган. Одлична шанса да се покаже во ПЛ.
Виган годинава за опстанок ќе се бори, и не ме бендисува шо таму, пошол, али ај, Премиер си е Премиер, поарно отколку Чемпионшип. Па догодина во редовните 18 на Челзи, се почесто и во првите 11.

Го нејќевте Пирло, тогаш Кристијан Ледесма, според Кориере. Па Лотито сакал и 15 милиони дури... :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom