Осум милиони Калу?! Шо би рекол Мурињо, ако му е откупна цена осум милиони јас ќе си го купам за дома. Плус, во него е иднината на нападот на Челзи, Дрогба и Анелка не се баш во цутот на младоста.
Кур се тресе во ладна вода. Отсекогаш сум го мрзел овој пехар, нека им е така на Манчестер, го нејќам.На 9-ти играме Комјунити Шилд со Манчестер.....
Зашто го нејќеш,боље ние ке го земеме него манчестер,како е таков е важно е трофејОсум милиони Калу?! Шо би рекол Мурињо, ако му е откупна цена осум милиони јас ќе си го купам за дома. Плус, во него е иднината на нападот на Челзи, Дрогба и Анелка не се баш во цутот на младоста.
Кур се тресе во ладна вода. Отсекогаш сум го мрзел овој пехар, нека им е така на Манчестер, го нејќам.
Вистинска работа, 90% се враќа во јануари, па така, можно е и следното лето.
Не се бунам ако замини, само со соодветна замена.
Осум милиони Калу?! Шо би рекол Мурињо, ако му е откупна цена осум милиони јас ќе си го купам за дома. Плус, во него е иднината на нападот на Челзи, Дрогба и Анелка не се баш во цутот на младоста.
Кур се тресе во ладна вода. Отсекогаш сум го мрзел овој пехар, нека им е така на Манчестер, го нејќам.
Калу вреди округло 15 милиони фунти. Работата е шо, има договор само до в лето (за кој нема најави за обновување), шо цената ја прај не повисока од 10 милиони фунти.Бре, Калу за 8 милиона, овој Венгер ептен циција
Иначе, оти бе да не го земеме Комјунити шилд, ем ќе покажеме дека сме многу појаки од што бевме.
Ништо, по Рибери и Агуеро тргна Дејли Меил, не Челзи.Се враќам после 10 дена и што да видам...НИШТО.:pos2:
Пирло блиску до кај нас,Калу во Арсенал(ич не сакам да си оди,најмалку во Арсенал и најмалку за 8 милиони).Пак сме тргнале по Рибери и Агуеро..па ај да видиме што ќе се деси.
Добро луѓе, како може да е кизнај шо кога се натпреваруваат тимовите кои се победници Во премиер лига (најдобрата во моментов) и ФА куп (еден од најстарите, а мислам и најстар куп во Европа)?Комјунити Шилд не е кизнеј шо, ама оти да не го „собериме“?
Абе на Ауди купот играа најтрофејните светски клубови (Милан и Бока), па шо?Добро луѓе, како може да е кизнај шо кога се натпреваруваат тимовите кои се победници Во премиер лига (најдобрата во моментов) и ФА куп (еден од најстарите, а мислам и најстар куп во Европа)?