В
Вори
Гостин
Ауу уште да е вистина..и супер.Не можам ни јас да го гледам во син дрес.
И јас сакам Пандев да дојде, ама колку ке сака да седи на клупа тоа е друга работа. А и темпото е побрзо во Премиер лигата, така да прашање е колку може да издржи. (Иако би ни дошол извонредно како џокер од клупата, за 60-70та минута) Може полушпиц и шпиц да игра, крилен напаѓач (заедно со Џо Кол ке ја пополнат десната страна иПандев би бил топ замена за Калу ако оди, 15милиончиња и наш е..не е лош играч..можи и шпиц и полушпиц![]()
А Пирло..типот е одличен играч, секој тим би го сакал..но вистина е дека сме ФУЛ во средина, ама еве гледам го даваат Деко за Агуеро..за да има место за Пирло..:helou:
Berlusconi: "Pirlo resta al Milan"
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo25590.shtml?refresh_cens
Toa мајсторе... ме спаси од маките да го гледам Пирло во синиот дрес наредната сезона...Паметна одлука![]()
Можи и поарно да е да поседи, млад е, иако сакам да си ој, сумите кои се споменуваат ни одблиску не се „измерени“ според неговиот квалитет.
Пандев - интересна опција, али да го дајш Калу за дупло помалку отколку да го купиш пандев е несериозна работа, барем за англиски клуб, како Челзи.замена за калу - пандев, може нели?
Аман шо напраја, и Ешли досега требаше да потпиши, не само Дрогба...
„Преживаров“ сега брзо рече, за Бока мислам, дека ги гледал пошто не спијал многу ноќе, па така го има гледано и Челзи на турнејата во Америка, и гледал шо е како е ново кај Челзи.Ferguson: "Liverpool nema šanse, Chelsea opasan"
Trener engleskog prvaka Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson izjavio je kako se Liverpool ne može upustiti u borbu za prvaka ovu sezonu dok je Chelsea najveći protivnik njegovom klubu nakon dolaska Carla Ancelottija na položaj trenera...
"Bit će teško Liverpoolu ponoviti prošlu sezonu ili da budu bolji. Njegova se ekipa vrti oko Gerrarda i Torresa. Prošla sezona im je bila najbolja u zadnjih 20 godina i svejedno su završili četiri boda iza nas", izjavio je Sir Alex Ferguson.
S druge strane, Ferguson, koji se nada da će njegova ekipa osvojiti četvrti uzastopni naslov prvaka što do sada nije uspjelo nikome u Engleskoj, strahuje od Chelseaja. "Naš glavni protivnik bit će Chelsea. Ancelotti će promijeniti način igre i oni će igrati kao Milan, a to je talijanskom klubu donijelo dva naslova lige prvaka pa zašto to onda mijenjati?", dodao je Škot.
Јебига, Оби мора да станува класен плејмејкер, има потенцијал, ќе го среди Карло си викам.Berlusconi: "Pirlo resta al Milan"
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo25590.shtml?refresh_cens
Toa мајсторе... ме спаси од маките да го гледам Пирло во синиот дрес наредната сезона...Паметна одлука![]()
Снајдер ми е интересен играч, но би го побарал прво неговото досие во „болницата“ на Реал.Сеа можат да ги насочат мислите кон Снајдер.... Ќе го даделе Реал за "добра понуда" - или у превод, за цена над 15М :helou: Коа може Карло да е спремен да даде 20М за Пирло нека понудат толку и за Снајдер![]()
Нашиот среден ред можеби е меѓу најдобрите во Европа и Светот, но ни одблиску не е топ. Се надеваме на блесок на Оби Микел, и враќање на Џо Кол барем на нозе, после лесно е, ќе се врати во форма...за да биди топ отприлика, инаку наебавме.точно е останува имате многу добар среден ред искрено не ви требаше Пирло иако е добар вашиот среден ред е топ.
Агуеро го замразив, и тешко ќе помини така кај мене, ако го купи Дејли Ме...овај Челзи, де.Челси нуди 38милиони фунти и Деко за Агуеро
Валдано: Со Алонсо го завршуваме донесувањето на засилувања
Еве шанса за Рибери и оние клубови коина него
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=7596e62a-c9a8-4019-8098-67b2d9c99e5d&ln=3&typeBack=default
“Можеби е Шкотот во мене но верувам во правилната вредност, дури и кога трошам туѓи пари, цената што ја бараа клубовите за играчите за кои бевме заинтересирани едноставно не беа реални.”
![]()
:pishtoldz
Само напред, само клај линк (банер) и од кајганава, можи проблем да ти прават. :smir:Блог за Челзи. Сеуште е нема ништо, но од утре се што е поврзано за клубот ќе биде објавено.Код:www.chelsea-mk.blogspot.com
Секакви коментари се добредојдени.
Па 19 години има, добра вест е ова, само физички е слаб уште.
:nerv:
Виган годинава за опстанок ќе се бори, и не ме бендисува шо таму, пошол, али ај, Премиер си е Премиер, поарно отколку Чемпионшип. Па догодина во редовните 18 на Челзи, се почесто и во првите 11.Синклер повторно позајмен...овој пат во Виган. Одлична шанса да се покаже во ПЛ.