Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Може некој да ми објасни како се глеа преку Џастин ТВ,зш никаде не можам да уклучам натпревар да гледам,поточно не гледам опција таква...?
Ко че почнува утакмицата, че „сервирам“ се... :)
Седи и уживај. :tv:

F

fantomX

Гостин
Чех; Босингва, Тери, Алекс, Бриџ; Микел, Калу, Лампард, Балак, Малуда; Дрогба.
Иларио, Иванович, Фереира, Белети, Сточ, Анелка, Ди Санто.

Од Клуж и да ги пишам, не ги знајме. :)

Судија е Флоријан Маер.

В

Вори

Гостин
А каде е Ешли Кол?Дека гледам Бриџ игра?Фантоме дај кажи сега за преку Џастин ТВ?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Со среќа вечерва, нека продолжи англиската доминација во Европа:smir:

F

fantomX

Гостин
Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Го фатив крајот на првото полувреме. Во статистика пишуваше shots on goal 5 (0) за Клуж, 4 (2) за Челзи :nesvest:.

F

fantomX

Гостин
Го фатив крајот на првото полувреме. Во статистика пишуваше shots on goal 5 (0) за Клуж, 4 (2) за Челзи :nesvest:.
Точно. Тешко и рамноправно прво полувреме. Сега седнувам за да го гледам второто.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Абе шо ви е бе ајде давајте гол ве иам на ливче:D

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Се држат да им ебам сестрата романска

F

fantomX

Гостин
Абе шо ви е бе ајде давајте гол ве иам на ливче:D
Ни чини и вака бе...:smir:

Се држат да им ебам сестрата романска
Ризтето, не знам дали глеаше (пошо заврши) ама ова е најреален резултат. Колку тие, толку и ние шанси напраевме. За составо, Сколари се реши да игра без Ешли Кол, и не знам дали Бриџ е толку послаб или само не е во форма баш. Многу фалеше брзината и експлозивноста на Кол. Анелка и Ди Санто за прв пат играа заедно напред. Се створија две одлични шанси, на Анелка и Белети ама овие се толку тупи шо од 10 односно 5 метри не погодија, и една полу шанса за Балак. Влезе и Белети. Се на се, на толку по се изгледа експерименти на Сколари, не можам да се радувам ама и не можам да сум разочаран. Групна фаза е, една нерешена не штети.

На крајо, и волко сит и овците на број. :tv:

В

Вори

Гостин
Еј ај не кењај молимте...Иначе ептен сум нервозен,не можеме гол да им дадеме на овие Клуж бе првпат ги слушнав кога беа ждрепките СРАМОТА!Се повредува Дрогба,наместо да стави напаѓаѓ Сколари се филозофира со Белети,не знам само што запнал со него...Изгледа и Калу се повреди али на стрим глеав само второ полувреме...Балак ДРВО НЕВИДЕНО сместа треба да се избрка и да не игра,Малуда исто како и Балак...Анелка зицер невиден..Микел и Лампард играа добро,али за џабе исто и одбраната беше добра како и Чех..Овие еден шут немаа и ни зедоа бод...Не знам што да кажам нервозен сум ептен..да игравме со Бордо или Рома на гости нерешено добро,али со Клуж недозволиво..Сколари малку размисли пред да ставиш некого во игра во случајов Белети...Ди Санто дебитираше вечер во ЛШ,и не направи ништо посебно али млад е му треба време.....:kesa:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
0-0. Честитки за нерешениот резултат. Сепак е тоа романски шампион? Ништо не губите!:smir:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Ни чини и вака бе...:smir:

Ризтето, не знам дали глеаше (пошо заврши) ама ова е најреален резултат. Колку тие, толку и ние шанси напраевме. За составо, Сколари се реши да игра без Ешли Кол, и не знам дали Бриџ е толку послаб или само не е во форма баш. Многу фалеше брзината и експлозивноста на Кол. Анелка и Ди Санто за прв пат играа заедно напред. Се створија две одлични шанси, на Анелка и Белети ама овие се толку тупи шо од 10 односно 5 метри не погодија, и една полу шанса за Балак. Влезе и Белети. Се на се, на толку по се изгледа експерименти на Сколари, не можам да се радувам ама и не можам да сум разочаран. Групна фаза е, една нерешена не штети.

На крајо, и волко сит и овците на број. :tv:
Не гледав. Од тренинг дојдов пред малку. Викам само дека се држат , бидејки е 0-0 а ние сме големи фаворити. А тоа шо слушам дека се бранеле со 9 луге, мајка им нивна. Ама не штети воопшто да. Ке ни дојдат дома ке ги наполниме:vozbud:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
2-3 пати пуштив на натпреварот и фатив 2 стативи на Клуж во втoрото полувреме. Статистика за шутеви на гол, на крајот од натпреварот, беше 10 (2) за Клуж и 12 (6) за Челзи. Да изиграш нерешено против тим како Челзи е огромен успех.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom