F
fantomX
Гостин
Ко че почнува утакмицата, че „сервирам“ се...Може некој да ми објасни како се глеа преку Џастин ТВ,зш никаде не можам да уклучам натпревар да гледам,поточно не гледам опција таква...?
Седи и уживај. :tv:
Ко че почнува утакмицата, че „сервирам“ се...Може некој да ми објасни како се глеа преку Џастин ТВ,зш никаде не можам да уклучам натпревар да гледам,поточно не гледам опција таква...?
Објаснување за Кол:А каде е Ешли Кол?Дека гледам Бриџ игра?Фантоме дај кажи сега за преку Џастин ТВ?
Точно. Тешко и рамноправно прво полувреме. Сега седнувам за да го гледам второто.Го фатив крајот на првото полувреме. Во статистика пишуваше shots on goal 5 (0) за Клуж, 4 (2) за Челзи :nesvest:.
Ни чини и вака бе...:smir:Абе шо ви е бе ајде давајте гол ве иам на ливче
Ризтето, не знам дали глеаше (пошо заврши) ама ова е најреален резултат. Колку тие, толку и ние шанси напраевме. За составо, Сколари се реши да игра без Ешли Кол, и не знам дали Бриџ е толку послаб или само не е во форма баш. Многу фалеше брзината и експлозивноста на Кол. Анелка и Ди Санто за прв пат играа заедно напред. Се створија две одлични шанси, на Анелка и Белети ама овие се толку тупи шо од 10 односно 5 метри не погодија, и една полу шанса за Балак. Влезе и Белети. Се на се, на толку по се изгледа експерименти на Сколари, не можам да се радувам ама и не можам да сум разочаран. Групна фаза е, една нерешена не штети.Се држат да им ебам сестрата романска
Не гледав. Од тренинг дојдов пред малку. Викам само дека се држат , бидејки е 0-0 а ние сме големи фаворити. А тоа шо слушам дека се бранеле со 9 луге, мајка им нивна. Ама не штети воопшто да. Ке ни дојдат дома ке ги наполнимеНи чини и вака бе...:smir:
Ризтето, не знам дали глеаше (пошо заврши) ама ова е најреален резултат. Колку тие, толку и ние шанси напраевме. За составо, Сколари се реши да игра без Ешли Кол, и не знам дали Бриџ е толку послаб или само не е во форма баш. Многу фалеше брзината и експлозивноста на Кол. Анелка и Ди Санто за прв пат играа заедно напред. Се створија две одлични шанси, на Анелка и Белети ама овие се толку тупи шо од 10 односно 5 метри не погодија, и една полу шанса за Балак. Влезе и Белети. Се на се, на толку по се изгледа експерименти на Сколари, не можам да се радувам ама и не можам да сум разочаран. Групна фаза е, една нерешена не штети.
На крајо, и волко сит и овците на број. :tv: