Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Никој. :icon_razz

Пред 20:00 нема шанси да има официјални состави. А нагаѓање, и ја можам.
Чех; Босингва, Тери, Алекс, Е. Кол; Микел, Лампард, Балак, Калу, Малуда; Дрогба.
Евентуално место Калу или место Дргоба - Анелка.

В

Вори

Гостин
Па таков веројатно и ќе биде составот како што го кажа ти...замисли Синклер да игра прв тим против Дракула:vozbud:

F

fantomX

Гостин
Абе Синклер играл за резервите вчера, прочитај го посто погоре малку. :)
Мирослав Сточ е земен за таму.

В

Вори

Гостин
Овој Сточ е од Словачка,и е добар играч...барем на Менаџер е добар:pos2:...Добро е тоа што младинците дообиваат шанса малку по малку за Челси па макар и на клупа..Додека беа Грант и Мурињо ниту еден младинец немаше во екипата,сега со Сколари малку е поинаку...

F

fantomX

Гостин
Мурињо во купојте ги пушташе Сахар и Синклер по малку да се истрчаат, а Грант знаеше оти само со голем успех че остани тренер (можи ни тогаш) и не ризикуваше со помлади.

В

Вори

Гостин
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=890500

Мислам дека не треба да им го позајмиме Синклер на Сванси,затоа што Синклер досега беше позајмуван во 3-4 екипи од Чемпионшип и доволно е искалемен според мене...затоа заслужува почесто да игра за нас...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
И без Џо ќе ги истуриме. Веројатно Калу ќе стартува наместо Анелка, нема да ги стави Сколари и Анелка и Дрогба во ист состав.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Нема да ја даваат, неатрактивен противник иаме, ќе ја гледаме на нет.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Немам ни јас, веројатно покасно fantomX ќе постира.:back:

F

fantomX

Гостин
Sopcast:
sop://broker1.sopcast.com:3912/6003
sop://broker1.sopcast.com:3912/30931
sop://broker1.sopcast.com:3912/17544

Еве одделно линкој, а ако сакате да видите од каде, шо, како -> клик.

Ја че го гледам директно преку JustnTV, не треба ни Sopcast ништо, па ако сака некој и такво, че остам на почетоко на утакмицапа, пошо тогаш и ги има.

В

Вори

Гостин
Може некој да ми објасни како се глеа преку Џастин ТВ,зш никаде не можам да уклучам натпревар да гледам,поточно не гледам опција таква...?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom