Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Не верувам дека ќе не тепаат,али може бод да извлечат,овие новаци се стално незгодни,заради вакви екипи како Клуж,поточно заради Росенборг го изгубивме Мурињо...

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
У право си. Зашо може пак да се испровоцира Роман. Но минатиот пат не само Росенборг, туку имаше уште неколку нерешени средби па се налути:toe:

В

Вори

Гостин
Прва беше нерешената против Росенборг,па откако замина Жосе игравме нерешено со Блекбурн и Фула,а изгубивме од Манчестер...

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
На Грант дебито нели му беше против Манчестер?:toe:

В

Вори

Гостин
Да,да моја грешка..Иначе Афронал изгуби и сега сме први на табела,таму каде што ни е местото!!!

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Јеееееееееее
Мајке им глупа. Дома не се губи, не па од Хулл. Арно си знаеме ние. Дома не се губиииииии:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Ајде ајде, нека ни е честито победата... еве слушнете ги песните на Челзи (неколкуте) иако веќе некои од вас ги имаат слушнато...

F

fantomX

Гостин
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=885605

Што сакам да им го лампнеме овој младичов Вилшаир...
Ма каков Wilshere, какви бакрачи... Ко Волкот го испуштивме од раце, уствари тој шо нејчеше да дој; не треба ни Wilshere ни некој друг.

Инаку, goal.com ги „донесе“ во Челзи: Никола Калиниќ, Џовинко Јуниор.......еве сега и Вилшеер.
Аирлија работа. :)

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
http://www.tribalfootball.com/?q=content/chelsea-following-lazio-striker-pandev

Знам дека е само шпекулација али замислете да дојде кај нас....убаво би било..И така Дрогба е веќе тапа,барем засега!!!
Ова е извадено надвор од контекст, веста на Италијанските медиуми е дека Зенит е последната екипа која се интересира за Пандев, (покрај Реал Мадрид, Челзи и уште многу други) и посакуваат нашиот ЅВЕР да биде замена за Аршавин. Сигурно ќе му дадат поголема плата од Италија, ама незнам колку ќе напрадува во Русија

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Па незнам како би му било во премиер лига незнам дали ќе се снајде најдобро. Сепак тоа е мое мислење а дали ќе е така не се знае. Нека си остане во лацио таму сите го сакаат и почитуваат а и платата не му е баш мала така да ниту Зенит ниту било кој друг тим у Лацио му е супер

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Пандев никако во Премиер Лига, недај Боже во Челзи. Англискиот фудбал кој се заснова на трчање и туркање воопшто не му одговара. Ако си оди од Сериа А, најдобро би се вклопил во Примера, а на островот ќе се упропасти по брза постапка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom