Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И да не му кажал нешто во тој стил - не мораше да се испонаша на таков начин !!! Јасна му беше гестикулација - седи мали, јас сум главниот тука
Тоа ми смета !!! Кај шуто - па и боде.
Да, неговото искуство може ќе е потребно на натпревари во последните 10тина минути - инаку, да се брои само како член на тимот и да го оптеретува буџетот со неговата 130К неделна плата - НЕ ФАЛА !!!
Можеби и не требаше да излезе тој туку некој друг........Мата е по брз и попробивен од било кој друг од тие што останаа на теренот и можеби ќе беше попродуктивен во контрите.... Но што е тука е, АВБ си знае најдобро !!!
Мислам дека Мата беше нешто повреден па затоа го извади.
Иначе за тоа со платата се сложувам.Ако остане треба да има помала плата.
Иначе нивната конверзација секој може да си ја сфати различно

Инаку сеа Вторник/Среда играме ?
Среда во Карлинг куп со Евертон
Ова е 1/8 финале така?

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Мислам дека Мата беше нешто повреден па затоа го извади.
Иначе за тоа со платата се сложувам.Ако остане треба да има помала плата.
Иначе нивната конверзација секој може да си ја сфати различно

Среда во Карлинг куп со Евертон
Ова е 1/8 финале така?
4та Рунда..ваљда 1/8 финале ке дојде ЧД

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
Не уби судијата денес секоја му чест, ова е втор натпревар кој го губиме поради аматерството на англиските судии.
Но едно големо браво за нашите играчи кои покажаа карактер и желба за победа, и да не беа катастрофалните одлуки на Фој дефинитивно ке им закачевме минимум 4.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
ај да не квичам и јас за судијата
да не дојдам фазла :)

A

Auditore

Гостин
И да не му кажал нешто во тој стил - не мораше да се испонаша на таков начин !!! Јасна му беше гестикулација - седи мали, јас сум главниот тука
Тоа ми смета !!! Кај шуто - па и боде.
Да, неговото искуство може ќе е потребно на натпревари во последните 10тина минути - инаку, да се брои само како член на тимот и да го оптеретува буџетот со неговата 130К неделна плата - НЕ ФАЛА !!!
Можеби и не требаше да излезе тој туку некој друг........Мата е по брз и попробивен од било кој друг од тие што останаа на теренот и можеби ќе беше попродуктивен во контрите.... Но што е тука е, АВБ си знае најдобро !!!
Се согласувам со тебе, она што денес го направи Дрогба ме разочара многу, посебно неговата реакција, сигурен сум дека Боаш го виде тоа и веруј дека нема да биде потпишан нов договор, Боаш јасно кажа каков тим сака и какви играчи во него, со денешното изданија на Дрогба не е приближно блиску до неговите барања.
Инаку логиката во неговите измени ја гледам во тоа што КПР почнаа многу агресивно и несакаше да ризикува повреди на Стариџ/Мата затоа што покажаа дека моментално со Рамирес се најдобри играчи во тимот на Челзи.

В

Вори

Гостин
Фановите на Челзи од Лондон,најавуваат пеколна атмосфера,кога ќе дојдат овие умрениве на Стемфорд.И им препорачуваат,подобро да не дојдат.

Иначе да не знае некој дали е сериозна повредата на Мата?Зошто не го извади Боас безврска вчера,имаше некој проблем со рамото.
А за црвениве,јас би се побунил кај оваа посрана федерација,барем за Босингва.Кога на Родвел му го поништија,зошто да не му го поништат и на Босингва.
За Дрогба,мање-више,Торес се враќа.

А за во среда,Боас веројатно ќе има голема дилема.Дали да излезе со полн состав против Евертон,или да се чува за со Арсенал.Ја лично би излегол со силен состав,за да ги елиминирам овие,ама некако некои клучни играчи би ги седнал на клупа.

Анелка-----Торес-----Малуда---

Вака во напад би играл,Данчо и Мата нека одморат малце.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Тhe Boss имал роденден :).Ај среќен роденден нека му е ,голем да расти и нека фрле нешо :P

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Којзнае колку рубљи ќе поебе вечер на забавата во Москва, ако е во Русија нормално. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom