Досега само даваме на позајмица, а со купувањето слабо ни одибрат ке биде исто сценарио како лани, последни 2 сата ке купуваме, продаваме и даваме на позајмица.
Сигурно и управата очигледно по секоја цена сака Бенајун да си оди, управата не му дава шанса на МекЕкран дури ни против Норвич на домашен терен и управата смета дека говедото кое не личи на ништо е доволно добро за првиот тим на Челзи.Јас сеуште верувам во Боаш, но овој пат не ја гледам кривицата во него туку во дебилната управа која си чеша вуна место да ангажира играчи цело лето, и тоа се влечат со еден ист цело лето богда чува.
И после Боаш е крив, и самиот изјави дека му е потребен креативен играч, сеа ќе крпи со неискускни младинци, тоа е тоа, само се надевам нема да биде отпуштен до крајот на сезоната.
Па како да го кривам Боаш кога стигна во Јули, на подготовките има даваше шанса, а знаеме каква ни е ситуацијата моментално и дали би требало покрај оваа некреативност да се додаде и неискуство уште на стартот, па после да се крстиме, не крив Боаш колку што е крива управата, за разлика од нив, Боаш може да се поправи и да почне да ги форсира во утакмици, коа веќе и самиот ќе увиде колку ни е максимумот сезонава.Сигурно и управата очигледно по секоја цена сака Бенајун да си оди, управата не му дава шанса на МекЕкран дури ни против Норвич на домашен терен и управата смета дека говедото кое не личи на ништо е доволно добро за првиот тим на Челзи.
Веројатно и управата е крива за неискуството на младинците, кутри тренер...
Од сите клубови даваат репортажи само од кај нас не...Ко што гледам јас никој нема да дојде
Норвич на домашен терен во трето коло од Премиер Лигата - тој излегува со тим кој би требало да излези на мегдан со Манчестер Јунајтед, Барселона или Реал Мадрид.Па како да го кривам Боаш кога стигна во Јули, на подготовките има даваше шанса, а знаеме каква ни е ситуацијата моментално и дали би требало покрај оваа некреативност да се додаде и неискуство уште на стартот, па после да се крстиме, не крив Боаш колку што е крива управата, за разлика од нив, Боаш може да се поправи и да почне да ги форсира во утакмици, коа веќе и самиот ќе увиде колку ни е максимумот сезонава.
--- надополнето: Aug 31, 2011 8:13 PM ---
А за Бенајун не знам, навистина не ми е јасно.