Фан Клуб: Челзи

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
Абе уште не зедовме никого? Ја гледам програма од Скај и гледам дека тапа сме.Ако,убоо.
брат ке биде исто сценарио како лани, последни 2 сата ке купуваме, продаваме и даваме на позајмица.

A

Alexander Nevsky

Гостин
брат ке биде исто сценарио како лани, последни 2 сата ке купуваме, продаваме и даваме на позајмица.
Лани мислам дека никого не зедовме во последните часови.
Мислам на зима беше тоа со Луиз и Торес,пред тоа летото Рамирез дојде и Бенајун друг никого не зедовме.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Уште 4 часа до затварање на трансфер периодот,а освен тоа дека Бенајун преговарал со Арсенал нема ништо поврзано со Челзи денес..

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Ван Анхолт на позајмица во Виган.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ја користам оваа прилика моето 4.500 мислење на форумов да го искористам да пожелам среќа вечер коа ќе дојдам од Пиволенд да прочитам .. Лука е играч на Челси..

:cool:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама Стариџ ви е најголем талент заедно со ЏМЕ, ни ја не би го давала :)

В

Вори

Гостин
Ситуацијава ме плаши.Тивко е цел ден,нема никакви шушкања.На пример последниот ден од зимскиот преоден рок имаше муабети за Торес па и за Луиз.Вака до сега нема баш ништо.

И не се палете за Стариџ.Не си оди тој.

K

kalimer0

Гостин
Нема да има ништо до 00:00 сега бод по бод да ги освојуваме до зимскиот преоден рок :rolleyes:

В

Вори

Гостин
Јас сега ќе излезам и се надевам дека кога ќе се вратам ќе видам дека дошол еден играч кој ни е потребен.Го сакам Модриќ,точно е,но сигурно тој не иде.
Втора опција да биде Хазард или Мутињо.
Се читаме вечер момци.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Какута позајмен на Болтон во следната сезона.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Го покажаа Лука како тренира со Хрватска репрезентација,значи дефинитивно останува во Тотенхем GAYSPURS..

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Во ред е тоа, си изградил свое мислење но според мене погрешно.
Не сме доволно компетентни за да ги коментираме одлуките на Боаш, посебно не за да го осудуваме.
Боаш го има пратено Ориол уште кога бил тренер на Порто, тоа значи дека тој поседува квалитети кои ги бара Боаш и тука го донесе, иако сите го мразиме затоа што дојде од Барселона со прилично пичкарски договор но тоа е тоа, само се надевам дека својата задача во тимот ќе ја заврши максимално ефективно па после нека оди каде сака.
МекЕхран беше игран задни везни само под водство на дебелиот Анчелоти, но под водтсво на Боаш игра на местото на Лампард, и не знам дали си го гледал или прочитал интервујто на Боаш и МекЕхран пред дуелот со Китче на подготвовиве за неговата позиција, Џош изјави дека сака да игра на позицијата 10 и 8, се надевам дека знаеш кои се тие, ако не гуглај, и Боаш изјави дека ќе го игра на таа позиција и на таа позиција ќе биде користен оваа сезона. Истотака Џош пред некоја недела побара позајмица но Боаш му одговрил дека ќе добие доволно минути сезонава и дека најдобро ќе биде да остане под негово водство и овој се согласил.

Јас сум цврство уверен во одлуките на Боаш, досега влечеше навистина феноменални потези на натпреварите со замените и промените на формациите, ако тој го бара Переира тогаш значи дека навистина има потреба од него, и самиот рече дека нема да бидат купувани играчи ако не се потребни туку дека ќе настане еволуција и тоа што е непоходно тоа ќе се менува, имаше таква изјава.
Да видиме што ќе ни донесе утрото, се надевам на најдобра разврска на ситуацијава со Модриќ затоа што веќе станува прилично досадно и фрустрирачки, но мислам дека на крај ќе заврши кај нас.

In Andres Villas-Boas I trust!
KTBFFH![/quote

Преостанува да видеме шо ке се случи со МекИхран според мене најдобро би било тој да оди на позајмица некаде и да се калеми, мегутоа тоа нема да се случи, да се надеваме дека ке добива повеке минутажа, и јас сум за тоа да игра како плеј бидејки физичката конституција на телото не му дава простор за да се докаже како добар заден везен:

Kajgana Shop

На врв Bottom